Ansigtsbehandling eller massage

Sidste chance!

Få en skøn Vinteransigtsbehandling (299 kr.), hvor der bliver brugt økologiske produkter, der giver gløden tilbage i ansigtet, eller vælg en afspændende Hot Stone-massage (349 kr.) hos Aarhus Beauty.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vinterkulden er over os, og det kan både mærkes på huden og kroppen, der måske i denne tid har brug for lidt ekstra pleje og forkælelse. Og det er lige netop, hvad du kan få med dette tilbud, hvor du kan vælge en plejende og fugtgivende Vinteransigtsbehandling eller en skøn og afspændende Hot Stone-Massage. Du kan selvfølgelig også vælge begge for optimal forkælelse, eller give dem dem i julegave.

Vinteransigtsbehandling med certificeret økologisk serum
Få gløden tilbage i det vintertrætte ansigt med denne vinterserumbehandling. Den er effektiv for dig, der ønsker at regenerere og genoprette din huds skønhed. Ansigtsbehandlingen er interessant uanset alder, da den via intensiv cellefornyelse og revitalisering af huden virker genopfriskende og fornyende. Der bliver brugt certificeret økologiske hudplejeprodukter fra Biola.

Behandlingen indeholder:

  • Hudanalyse
  • Afrensning med Biola rensemælk
  • Ansigtet eksfolieres med en algepeeling
  • Dybderens eller ansigtsmassage
  • Ansigtsmaske
  • Afslutningsvis påføres din hud fugtgivende cremer, som genopretter din huds balance

I løbet af behandlingen bruges også et øjenserum, et genopbyggende serum, der plejer, booster, regenerer og giver din hud nyt liv, og serummet ’Ambrosia Essensce’, der genopretter din huds skønhed gennem en revitalisering og aktivering af din huds cellefornyelse.

Behandlingstid: ca. 1 time

SPOTpris 299 kr. Normalpris 800 kr. Spar 62 %

Vælger du en Vinteransigtsbehandling, har du mulighed for at tilkøbe en collegenmaske hos Aarhus Beauty. Det aftaler du med dem, når kommer.

Hot Stone-massage
Med denne Hot-Stone-massage kan du se frem til en skøn oplevelse. Stenene stammer fra lavaer og placeres på nogle særlige udvalgte punkter på din krop, mens du får massage i den øvrige del. Varmen fra stenene afspænder dine muskler effektivt, og du vil tydeligt og hurtigt mærke resultater.

Behandlingstid: 45 min. (Men sæt en time af til at få tøj af og på osv.)

SPOTpris 349 kr. Normalpris 700 kr. Spar 50 %

Værdibeviset kan indløses fra 3. januar til og med 1. maj 2019.


Velvære og ro
Når du besøger skønhedsklinikken Aarhus Beauty træder du ind i en verden af velvære og ro, hvor du får ny energi og gode resultater. Service, kvalitet og velvære er nemlig nøgleord her. Du kan hos Aarhus Beauty få forskellige skønheds- og kropsbehandlinger.

Aarhus Beauty ligger i Søndergade 34, 1. sal, 8000 Aarhus C

Du booker din tid via onlinebooking på http://aarhusbeauty.dk under 'reservation' Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal. 

Medbring værdibeviset, når dealen indløses.

Åbningstider mandag til fredag kl. 9.00 til 16.30. Hver anden lørdag fra 10.00-14.00. Senere på dagen eller i weekender kan arrangeres efter aftale.

Én unik kode gælder én Vinteransigtsbehandling med certificeret økologisk serum eller én Hot Stone-massage - alt efter, hvilken variant, du har valgt.

Værdibeviset kan indløses fra 3. januar til og med 1. maj 2019.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Aarhus Beauty.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Aarhus Beauty and hair

Søndergade 34,1 sal, 8000 Aarhus C
Tlf.: 60 86 60 11 | CVR: 37589934 | info@aarhusbeauty.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Ansigtsbehandling eller massage i Aarhus