Skønne ansigtsbehandlinger

Sidste chance!

Vinterens kolde mørke kalder på selvforkælelse og velvære. Så hvorfor ikke forære dig selv eller én du holder af en lækker ansigtsbehandling med dybderens, frugtsyrepeeling m.m. hos Clinique Magnolia i Viby. Du kan vælge mellem 2 forskellige slags.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Få en smuk glød og jævn teint med en effeltiv og behagelig ansigtsbehandling hos Clinique Magnolia i Viby. Her giver den rutinerede Kosmetolog, Jeanet Madsen, alle sine kunder den allerbedste behandling hver gang. 


Vælg mellem:

  • Ansigtsbehandling 60 min. 
    En rigtig lækker ansigtsbehandling, hvor du får en frugtsyrepeeling, som efterlader din hud blød, lækker, frisk og fugtmættet. Endvidere vil du få en dybterens og en skøn afslappende ansigtsmassage. Der afsluttes med en serum og en creme der passer til dig.

    SPOTpris 349 kr. Normalpris 600 kr. Spar 41 %
  • Luksus Ansigtsbehandling 90 min. - til dig som ønsker noget ekstra lækkert
    En rigtig lækker ansigtsbehandling som ovenstående. I denne her luksusbehandling indgår også farve af vipper og bryn. Ligeledes indgår hals og bryst i forlængelse med ansigtet. Du får også en øjenmaske med i prisen og hovedbundsmassage eller en håndmassage alt efter dine ønsker og behov. Afsluttes ligeledes med serum og cremer, også til hals og bryst.

    SPOTpris 449 kr. Normalpris 900 kr. Spar 50 %

Jeanet er uddannet kosmetolog i 1996 ved Helle Thorup og har også erfaring fra andre kosmetologer igennem årene. Hun er vild med jobbet, som kosmetolog og bliver glad helt ind i hjertet, hver gang en kunde bliver henrykt over en skøn behandling og kunden kan se, at hendes anbefalinger hjælper dem.

Værdibeviset kan indløses til og med d. 31. marts 2019.

Du booker tid på hjemmesiden https://cliniquemagnolia.dk/. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x ansigtsbehandling i den valgte variant.

Værdibeviset kan indløses til og med d. 31. marts 2019.

Åbningstider:

Man-Ons: 10:00 - 17:00,
Tor-Fre: 10:00 - 16:00 eller efter aftale

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Clinique Magnolia.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Clinique Magnolia

Holme Ringvej 144, st., 8260 Viby J
Tlf.: 40 48 23 12 | CVR: 3044 | cliniquemagnolia@outlook.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Skønne ansigtsbehandlinger