Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Det Gamle Rådhus i Gråsten

Nyd et ophold på DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten, der oser af atmosfære og hygge. Stedet ligger kun få hundrede meter fra det smukke Gråsten Slot, og der er kun 20 minutters kørsel til Flensborg. Opholdet er for 2 personer og er med morgenmad.

DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten - Ophold med 1 overnatning i Komfort Dobbeltværelse med morgenmad for 2.

Pris595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
240 solgte

Værdi1.195

Rabat50

Spar600

På den mest centrale og hyggelige placering i Gråsten finder du DET GAMLE RÅDHUS, der i mange år har været fungerende rådhus i Gråsten. Nu er det blevet renoveret med nænsom hånd og drives med sigt til at skabe den stil og atmosfære som ved indvielsen i 1954.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i komfort dobbeltværelse
  • Morgenmad.

SPOTpris 595 kr. for 2 personer. Normalpris 1.195 kr. Spar 50 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med d. 31. maj 2019. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at ankomme i julen fra d. 20. december 2018 til og med d. 2. januar 2019.

Tilkøb (betales hos Det Gamle Rådhus):

  • Opgradering til Deluxe dobbeltværelse - 200 kr.
  • Opgradering til Suite - 400 kr.
  • Opgradering til lejlighed - 600 kr.

Tjek ind: Tidligst kl. 14
Tjek ud: Senest kl. 11.


På DET GAMLE RÅDHUS er personalet klædt i 1960’er tidens stilfulde tøj, og indretningen vil føre dig tilbage til Postgaarden i Matador. Og som en byes fineste restaurant på denne tid er stemningen højtidelig men hyggelig og serviceniveauet højt. Her er oplevelsen noget særligt.

I DET GAMLE RÅDHUS' restaurant er maden også som dengang Laura stod i køkkenet hos familen Varnæs, hovedsageligt bestående af økologiske råvarer og fra lokale leverandører. Her får du kendte danske retter, der har fået nyt liv med kreativitet. Veltilberedte og pænt komponerede retter med masser af smag. Maden kan også nydes på det hyggelige torv foran rådhuset.

Restauranten var med i Sønderjysk Gourmetuge 2017, og der blev lavet dette indslag på TV Syd, hvor du kan høre og se, hvor skøn mad de laver.

Gråsten Slot
DET GAMLE RÅDHUS er tæt på skov og strand og kun få hundrede meter fra det smukke Gråsten Slot. Her kan I nyde den flotte slotshave, der grænser op til Gråstenskovene, og beundre udsigten over slotssøen. Dybbøl Mølle og Historie Center Dybbøl Banke er også inden for en kort afstand med kun 15 min. i bil.

Grænsehandel
Med kun 20 minutters kørsel til Flensborg er det oplagt at kombinere besøget på DET GAMLE RÅDHUS med en smuttur til Tyskland. Det samme gælder de flotte, sønderjyske byer, Sønderborg og Aabenraa, der også kun ligger 15-20 min. i bil fra rådhuset.

 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos DET GAMLE RÅDHUS via et af de nedenstående bookinglinks. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved booking af opholdet.

I perioden d. 5/12-20/12 booker du dit ophold via dette link: https://booking.octopuspms.com/pb/2/2320559 

I perioden d. 2/1-31/5 booker du dit ophold via dette link: https://booking.octopuspms.com/pb/2/2320551 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan DET GAMLE RÅDHUS kontaktes på Tlf.: 74 65 12 00

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med d. 31. maj 2019. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at ankomme i julen fra d. 20. december 2018 til og med d. 2. januar 2019.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på DET GAMLE RÅDHUS, som inkluderer

  • 1 overnatning i komfort dobbeltværelse
  • Morgenmad.

Tilkøb (betales hos DET GAMLE RÅDHUS):

  • Opgradering til Deluxe dobbeltværelse - 200 kr.
  • Opgradering til Suite - 400 kr.
  • Opgradering til lejlighed - 600 kr.

Tjek ind: Tidligst kl. 14
Tjek ud: Senest kl. 11.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på DET GAMLE RÅDHUS' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til DET GAMLE RÅDHUS. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

DET GAMLE RÅDHUS

Torvet 8, 6300 Gråsten

Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst