Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Landsted nær Bologna inkl. fly og billeje

Besøg regionen Emilia Romagna, hjemstavn for meget af det, vi kender og elsker ved Italien. På denne rejse bor I 4-5 nætter på Opera 02, et lille eksklusivt landhotel, hvor I bl.a. inviteres på balsamico- og vinsmagning. Inkl. fly, billeje m.m.

ITALIEN - 4-5 nt. på landsted nær Bologna. Inkl. fly, billeje. Fra BLL el. CPH fra jan.-jun.

Pris3.695

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Opera 02 er en fantastisk perle med smuk beliggenhed i Emilia Romagna regionen ca.40 km fra Bologna og Modena. Stedet har 8 flotte og moderne værelser med eksklusiv indretning og størrelsen på hotellet gør, at der er en hyggelig og familiær stemning. Stedet slog dørene op i 2002, og lige siden har Opera 02 fokuseret på at skabe den bedste oplevelse for sine gæster. Det giver sig bl.a. udslag i de lækre kvalitetsråvarer i restauranten, de luksuriøse omgivelser og ikke mindst den imødekommende venlighed. Produktionen af vin og balsamico, der finder sted på Opera 02 er i pagt med naturen og økologisk. Kun 5 kilometer fra stedet finder I et Ferrari museum, men der burde også være mulighed for at se de flotte biler på vejene i og omkring Modena, da det er bilens hjemstavn.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Bologna t/r. eller Billund til Bergamo t/r. (direkte med Ryanair)
  • 4 eller 5 overnatninger på Opera 02
  • Morgenmad alle dage
  • Billeje alle dage
  • 1 x vinsmagning
  • 1 x balsamicosmagning

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Opera 02 ligger 40 minutters kørsel fra Bologna lufthavn, og 2 timer og 20 minutters kørsel fra Bergamo lufthavn.

Området
Bologna ligger ca. 40 km fra hotellet og en yderst charmerende storby. Byen er rig på kultur, historie og ikke mindst fantastisk mad. Læg dertil de middelalderlige monumenter, kirker og tårne og det ældste universitet i verden, ind i ligningen for at gøre rejsen endnu bedre!

Byen er hovedstaden i regionen Emilia Romagna, og betragtes som et af de mest politisk progressive byer i Italien. Kendt som La Rossa på grund af sine århundredgamle røde minimalistisk bygninger, er udtrykket taget på en dobbelt betydning fra den sidste del af det tyvende århundrede på grund af sin venstreorienterede politik og akademiske indflydelse. Bl.a. Dette skal også kædes sammen med den store kerne af unge i byen, grundet universitet, hvilket også giver et spændende byliv med mange gode bare, restauranter og caféer.

Det vidunderligt bevarede centrum er en fornøjelse at udforske under dække af de mange km af søjlegange. De berømte to tårne Asinelli og Garisendi, der går tilbage til det 12. århundrede, dominerer et farverigt excentrisk skyline. Piazza Maggiore går tilbage til en lignende tid og storheden af palazzo’en på pladsen er ærefrygtindgydende. Hvert hjørne i gaderne introducerer dig til en betagende stykke historie – den berømte Neptun fontæne, det fascinerende Palazzo Communale og den store Giardini Margherita, som er en utrolig flot park hvor man snildt kan bruge en eftermiddag på at gå rundt.

Bologna er dog nok mest berømt for sin plads i hjertet af italienske køkken, og byen samt regionen er faktisk Italiens mave hvad angår madvarer og produkter såsom Alceto Balsamico, parmesanost, prosciutto fra Parma, salami, mortadella, og ikke mindst de mange forskellige typer pasta der kommer herfra.

Der er meget underholdning at finde i Bologna, bortset fra de mange restauranter, barer og klubber. Bologna blev en UNESCO City of Music i 2006, som en belønning for den unikke kulturelle status af byen i italiensk kultur, berømt for at omfavne opera, klassisk, jazz og populærmusik i sofistikerede men afslappede omgivelser.

Med så meget at udforske, er der knapt nok tid til at shoppe i alle de fornemme butikker og markeder i byens centrum. Dog behøver ivrig shopper ikke bekymre sig, for mange af landets førende mode kæder har forretninger her (heldigvis med kort gåafstand mellem hinanden), og der er en række klassiske lokale modehuse i Bologna. Dertil finder man også mange gode delikatesseforretninger, fødevarebutikker og boghandlere i denne smukke by.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Bologna t/r. eller Billund til Bergamo t/r. (direkte med Ryanair)
4 eller 5 overnatninger på Opera 02
Morgenmad alle dage
Billeje alle dage
1 x vinsmagning
1 x balsamicosmagning

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 20. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst