Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Mesterlig middag på Asminderød Kro

Den nordsjællandske gourmetperle Asminderød Kro inviterer på en mesterlig 3-retters middag i indbydende og smukke omgivelser i Fredensborg. En oplagt julegave til dem, der sætter pris på et rigtig dejligt måltid.

ASMINDERØD KRO - Mesterlig 3-retters middag hos gourmetperlen Asminderød Kro.

Pris225

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
142 solgte

Værdi395

Rabat43

Spar170

Asminderød Kro ligger i idylliske omgivelser i den gamle bydel Asminderød i hjertet af Fredensborg. Kroen skaber med sin nyrenoverede restaurant, hyggelige pejsestue, flotte have og store terrasse de perfekte rammer om en dejlige middag.

Kroen blev renoveret i 2013 med stor respekt for historien og fremstår nu flot og indbydende. Restauranten serverer både international og god, traditionel dansk mad, som nydes i de charmerende lokaler. 

Det får du:

  • Rimmet torsk i sauce nage

  • Braiserede svinekæber med honningglaserede rødbeder, jordskokkepuré, pastinak, timian og rødvinssauce

  • Hvidvinspocheret pære med chokolade, crumble og hjemmelavet vaniljeis. 

3-retters menu på Asminderød Kro: SPOTpris 225 kr. Normalpris 395 kr. Spar 43 %

Værdibeviset kan benyttes fra den 16. januar til og med den 30. marts 2019, onsdag til lørdag fra kl. 17.30 (seneste bordbestilling kl. 20.00). Om Asminderød Kro

Asminderød Kro er en klassisk og stemningsfyldt kro i nærheden af Fredensborg i Nordsjælland. Kroen har mange år på bagen og opstod oprindeligt som et husmandssted under godset Krogerup. Historien går tilbage til 1679, hvor kroen fik sin første bevilling af kongen. I 2013 fik kroen nye ejere, som har brugt de sidste par år på at gennemrenovere kroen og danne helt nye rammer for en lang række alternative aktiviteter. I weekenden er kroens køkken tunet ind på højt niveau og internationale toner, mens hverdagen præges af klassisk kro a la carte kort, samt en 4 retters månedsmenu, hvor de bruger sæsones råvarer og om tirsdagen, kan man nyde Danmarks nationalret eller en simreret. 

På den måde er Asminderød Kro for alle, uanset om der er tale om den store bryllupsfest i de smukke selskabslokaler med gastronomien i højsædet eller et hyggeligt kroophold med overnatning, dejlig middag i restauranten efterfulgt af hygge i pejsestuen.

Med Fredensborg Slot og Esrum sø som tætte naboer er mulighederne rige for oplevelser i særklasse. Golfspillere anbefales at gå en runde på Fredensborgs smukke bane eller på en af de andre baner i nærheden. 

Glade gæster
Asminderød Kro er populær! Og glade gæster er der mange af, for Asminderød Kro forstår sig på både service og gedigen køkkenkunst. Læs bare de mange flotte anmeldelser fra tidligere gæster på Tripadvisor, Dinnerbooking eller Google.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på kroens hjemmeside www.asminderoedkro.dk  senest 24 timer inden ankomst.  Husk at oplyse,at det er en middag fra SPOTdeal samt de den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én 3-retters middag på Asminderød Kro.

Menuen består af:
Rimmet torsk i sauce nage
Braiserede svinekæber med honningglaserede rødbeder, jordskokkepuré, pastinak, timian og rødvinssauce
Hvidvinspocheret pære med chokolade, crumble og hjemmelavet vaniljeis. 

Værdibeviset kan benyttes fra den 16. januar til og med den 30. marts 2019, onsdag til lørdag fra kl. 17.30 (seneste bordbestilling kl. 20.00). Der tages dog forbehold for udsolgte datoer. 

Begrænset antal! Maks. 8 kuverter pr. kunde.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Asminderød Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Asminderød Kro

Asminderødgade 53, 3480 Fredensborg


Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst