Wellness-ophold på Gilleleje Badehotel

Sidste chance!

Det er intet mindre end ren forkælelse for krop og sjæl med et ophold på Gilleleje Badehotel, der ligger midt i den smukke, nordsjællandske natur. Inkl. massage, 3-retters middag, eftermiddagskaffe/te, morgenbuffet og adgang til badeafdelingen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Oplev nostalgien og magien på vidunderlige Gilleleje Badehotel, opført i 1908 på grunden, hvor der har været pensionat siden 1895. Hotellet ligger i dag på Nordsjællands højeste punkt med udsigt til den svenske kyst tværs over sundet.

De smalle stier, der snor sig langs de stejle klinter ved Kattegat inviterer til lange gåture. Tilbage på hotellet kan I som den naturligste ting i verden slå jer ned i lobbyen eller biblioteket - nyde et enkelt glas inden middagen og mærke varmen fra den knitrende pejs, der bliver tændt, når mørket sænker sig over landskabet.

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i charmerende værelse
  • 3-retters middag
  • Eftermiddagskaffe eller te
  • 1/2 times massage
  • Badekåbe til brug under opholdet
  • Fri adgang til badeafdelingen
  • Morgenbuffet

SPOTpris 1.195 kr. pr. person. Normalpris 1.925 kr. Spar 37 %

Prisen er pr. person ved køb til 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - torsdag til og med 1. april 2019. Kan også benyttes i juledagene. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Tillæg (bestilles og betales hos Gilleleje Badehotel)

  • Enkeltværelsetillæg - 300 kr. pr. nat.
  • Tillæg for ankomst fredage - 150 kr. pr. person.

Tilkøb (bestilles og betales hos Gilleleje Badehotel)

  • Opgradering til værelse med balkon og havudsigt - 100 kr. pr. person pr. nat.



Se video om Gilleleje Badehotel:

Gilleleje Badehotel from vnr.tv on Vimeo.

Et lang historie
Ved ankomst til den smukke hvide bygning fornemmer I straks stedets lange historie fra tiden, hvor det bedre københavnske borgerskab tog på landet for at rekreere. Det var dengang du kunne leje badekabiner på stranden, og hvor der om aftenen var musikalsk underholdning i hotellets spisesal.

Et badehotel kan noget, som et almindeligt hotel ikke kan præstere, og Gilleleje Badehotel er i den henseende ingen undtagelse. Der værnes om de klassiske dyder, og hotellet byder på noget af det bedste, du finder indenfor genren.

Kongstanken er, at gæsterne ved ankomst blot skal lade skuldrene falde ned og glide ind i en stemning af velvære og ro på det lille familiære badehotel.

Stemningen er ’low-key’, og komforten er uovertruffen. Et sted, der henvender sig til dem, der søger det ultimative sted at slappe af. Lyden af blæsten, duften af havet, følelsen af nærhed og glæden ved de små ting i livet.

Træk derfor stikket ud og lad dig indlogere til et døgn i selvforkælelsens tegn.

Når alt bare spiller…
Gennem tiden har Gilleleje Badehotel gennemgået en nænsom renovering med skyldig respekt for de gamle traditioner. Det smukke hvide strandhotel knejser med sine tre etager højt hævet over havet og det fremstår i dag, som et af Sjællands få originale badehoteller. Her er i bogstaveligste forstand højt til loftet og det ’hvide palæ’ er i allerhøjeste grad præget af nostalgi og romantik.

Indretningen er sparsom, som den hør og bør på et rigtigt badehotel. Lys og venlig. Interiøret på de enkle, hyggelige værelser er holdt i smukke farver med mønstrede tapeter. Hvid og almueblå er de gennemgående farver, og gennem vinduet ses det skiftende lys, der i mere end 100 år har fascineret de besøgende. 

Alle 24 værelser har eget bad og toilet, og mange af dem har udsigt over havet og Danmarks smukkeste solnedgang. Lige neden for hotellet ligger stranden. Men i erkendelse af, at det ikke er alle gæster, som på denne tid af året er parat til at kaste sig ud i bølgen blå er der i hotellets underetage indrettet en spaafdeling med blandt andet sauna, dampbad og tyrkisk hamam bad.

Fra hotellets svalegang kan I sidde og nyde udsigten og indsnuse den friske havluft.

Det er naturen og roen, der er i centrum, men som en del af pakken får I naturligvis også serveret en 3-retters aftenmenu i den stemningsfyldte spisesal. Her vil stedets kok byde på en velkomponeret spiseoplevelser, der balancerer mellem klassisk fransk og det nye nordiske køkken. 

Maden, vinene og serveringen. Raffineret og underfundigt. Gastronomi i øjenhøjde. Alt sammen nøje afstemt og aldeles fremragende.

Velkommen til Gilleleje Badehotel.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Gilleleje Badehotel på 48 30 13 47 eller på mail: info@gillelejebadehotel.dk  Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Gilleleje Badehotel kontaktes på tlf.: 48 30 13 47.

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - torsdag til og med 1. april 2019. Kan også benyttes i juledagene. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Én unik kode gælder for ét ophold for 1 person på Gilleleje Badehotel.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i charmerende værelse
3-retters middag
Eftermiddagskaffe eller te
1/2 times massage
Badekåbe til brug under opholdet
Fri adgang til badeafdelingen
Morgenbuffet 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tillæg (bestilles og betales hos Gilleleje Badehotel)
Enkeltværelsetillæg - 300 kr. pr. nat.
Tillæg for ankomst fredage - 150 kr. pr. person.

Tilkøb (bestilles og betales hos Gilleleje Badehotel)
Opgradering til værelse med balkon og havudsigt - 100 kr. pr. person pr. nat.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Gilleleje Badehotel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Gilleleje Badehotel .

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15 , 3250 Gilleleje
Tlf.: 48 30 13 47 | CVR: 29042675 | info@gillelejebadehotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Gilleleje Badehotel