Sønderjysk gourmet på Christie's

Sidste chance!

En bemærkelsesværdig kro i Sønderjylland er Christie's. Her er et gourmetkøkken baseret på sønderjyske traditioner, skøn natur og charmerende historiske rammer. Opholdet er med 6-retters gourmetmiddag og vinmenu. En skøn julegave til gourmanden!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I grænselandet er der ikke langt imellem kroerne, og variationen er stor. Både hvad angår arkitektur, natur og ikke mindst maden. Derfor er Sønderjylland et fantastisk rejsemål.

Når du skal vælge et sted at bo, så lad det være Christie's Sdr. Hostrup Kro. Foruden den naturskønne beliggenhed og de charmerende historiske rammer får du her store sønderjyske madoplevelser.


Vælg mellem ophold med 1 eller 2 overnatninger for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse (hotelhytte)
  • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst (kl. 15.00 - 16.30)
  • 6-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30)
  • 6-retters vinmenu
  • Morgenbuffet med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

SPOTpris 1.498 kr.* for 2 personer i dobbeltværelse. Normalpris 3.190 kr. Spar 53 %

* Miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. oktober til d. 31. december 2018.
* Miljøtillæg 48 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. januar til d. 31. marts 2019.
* Miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. april til d. 30. juni 2019.
* Miljøtillæg 38 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. juli til d. 30. september 2019.

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse (Hotelhytte)
  • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst (kl. 15.00 - kl. 16.30)
  • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 19.00) - dag 1
  • 6-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30) - dag 2
  • 6-retters vinmenu - dag 2
  • Morgenbuffet med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

SPOTpris 2.398 kr.* for 2 personer i dobbeltværelse. Normalpris 3.996 kr. Spar 39 %

* Miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. oktober til d. 31. december 2018.
* Miljøtillæg 48 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. januar til d. 31. marts 2019.
* Miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. april til d. 30. juni 2019.
* Miljøtillæg 38 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. juli til d. 30. september 2019.

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

Opholdet kan benyttes til og med d. 4. august 2019. Indtil d. 30. juni 2019 kan det benyttes med ankomst alle ugens dage. I perioden d. 1. juli til og med d. 4. august 2019 er ankomst mulig fredage og lørdage.
Bemærk, at det ikke er muligt at booke fra d. 23/12 til d. 25/12 samt d. 30/12 til d. 1/1 2019.

Opholdet skal være booket hos Christie's Sdr Hostrup Kro senest d. 15. april 2019.

Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal under købsprocessen):

  • En ekstra overnatning inkl. morgemad - 700 kr. for 2 personer.
  • Mulighed for medbringelse af hund - 200 kr. pr. nat pr. hund (Skal oplyses ved bestilling)

Tillæg (betales direkte til Christie's Sdr Hostrup Kro):

  • Obligatorisk miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden frem til d. 31. december 2018.
  • Obligatorisk miljøtillæg 48 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d.1. januar til d. 31. marts 2019.
  • Obligatorisk miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d.1. april til d. 30. juni 2019.
  • Obligatorisk miljøtillæg 38 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. juli til d. 30. september 2019.
  • Tillæg ved ophold fredag/før helligdage indtil d. 31. januar 2019 - 200 kr. pr. værelse pr. nat. Fra d. 1. februar 2019 - 300 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage indtil d. 31. januar 2019 - 400 kr. pr. værelse pr. nat. Fra d. 1. februar 2019 - 500 kr. pr. værelse pr. nat. (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage, og der er hermed ikke noget tillæg).
  • Opgradering til Comfortværelse - 100 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Opgradering til Suite med spa eller dampbad - 400 kr. pr. værelse pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

Der kan afregnes efter kl. 8. Sidder man flere værelser sammen, afregnes der sammen.


Sønderjysk gourmet
I kroens restaurant serveres der usædvanlig høj gastronomi af lokale sønderjyske råvarer. Alt efter sæson er de fleste af råvarerne fra kroens køkkenhave, der ligger på bagsiden af hovedbygningen. En køkkenhave, der overrasker i omfang og variation. Her kan du gå rundt på grusstier og dufte til blandt andet lavendel og plukke et hindbær (hvis ingen ser dig). Derudover tilbereder kroen fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

Når du sætter dig i kroens restaurant om aftenen, vil du blive imponeret over, hvor lækre og godt tilberedt råvarerne er, og ikke mindst hvor meget smag retterne har. Stilen er både traditionel og moderne dansk. Du kan om sommeren blandt andet få serveret bagt torsk med brunet smør og kalvefilet med sennespsglace, blomkålspuré og nye kartofler.

Kroen er ikke bare formidable til det med mad. Vin har de også ualmindeligt godt styr på. Vinkælderen er med et bredt udvalg af vine fra hele verden. Blandt andet kan du få skøn Chardonnay fra Chile, klassisk Bourgogne fra Frankrig og fantastisk Pinot Noir fra Californien.

Intim og stemningsfuld restaurant
Mad og vin bliver serveret i et stemningsfuldt og intimt miljø. Restauranten er i den gamle charmerende krobygning og består af flere mindre lyse rum med udsigt til en stille landevej.

Der er kræset for borddækningen. Her er farvede glas, friske blomster og funklende stearinlys. Bemærkelsesværdigt er baren i funklende bronze, der med den store bowle med champagne tilføjer et snert af eksklusivitet.

Tjenerstaben er ekstraordinært årvågent og effektivt, søde og vidende. Og det gælder i lige så høj grad resten af personalet på kroen.   

Lækkert morgenbord
Madindtrykkene fortsætter ved morgenbordet. Her kan du finde et mindre og nøje udvalg af delikatesser. Foruden klassikere som brød, blødkogte æg og yoghurt er der hjemmelavet æble/ingefærshot, hjemmelavet nutella og friskskåret frugt.  

Vil du have noget af oplevelsen med hjem, kan du købe vin fra vinkælderen. Kun en kort køretur fra kroen ligger Krusmølle - en stor livsstilsbutik. Her kan du blandt andet få lokale delikatesser. Snup en frokost eller kage og kaffe i deres café, Fru Loff’s Café. Her hersker nostalagi og hygge.

I forbindelse med jeres ophold kan det også anbefales at besøge Gråsten Slot, Ribe eller Rømø, hvor I alle steder vil kunne opleve de levende købstæder med hyggelige handelsstrøg og gamle velbevarede huse.


Hotelhytter
Christie's  har 10 fritliggende Hotelhytter på ca. 22 kvm, alle af hotelværelses-standard og udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Værelserne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har egen lille overdækket terrasse med havemøbler.

Comfortværelser
Christie's  har 12 stemningsfyldte Comfortværelser, som ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv.

Juniorsuite
Christie's  har to store og luksuriøse Juniorsuiter, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord, bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter, gratis trådløst internet og kabel-tv.

Suite
På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter. Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng, kabel-tv samt gratis trådløst internet. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kwm.


Flotte anbefalinger
På det brugerdrevne anmedlersite Tripadvisor har Christie’s fået et ‘udmærkelsescertifikat’ og nogle af de begejstrede gæster siger:

"Fremragende"
"Meget fin mad, spændende. Betjeningen var helt i top. Det var sødt, at køkkenpersonalet sang under madlavningen. Præsentation af mad og vin var meget charmerende. Gode værelser. Fin morgenmad. I det hele taget en god oplevelse."

Anmeldt november 2018

"Endnu et besøg i Sønderjyllands perle"
"Endnu engang har vi besøgt Sønder Hostrup og endnu en gang har vi følt os ganske forkælet både med mad service og et dejligt stort værelse. Det er så afgjort ikke sidste gang at vo kommer i år for at opleve denne dejlige kro."

Anmeldt juli 2018

“Spændende mad og vin”
“Vi havde købt en SPOTdeal på en overnatning og en 5-retters gourmetmenu med vine. Det var både en spændende menu og spændende vin.”

Anmeldt juni 2017

“Gourmetmad til billig pris”
"(...) Maden var en super oplevelse - gode råvarer - flot anrettet samt meget venlig betjening. Værelset var lyst og venligt - lækker brunch næste morgen."

Anmeldt maj 2017

Læs alle anmeldelserne her

Sådan booker du dit ophold:

  1. Ring til Christies Sdr. Hostrup Kro og forhør om ledige datoer på tlf.: 74 61 34 46 alle hverdage mellem kl. 10.30 og 16.00.
  2. Videresend dit værdibevis til info@christies.dk med påført aftalt dato.
  3. Du modtager inden 24 timer en mailbekræftelse fra Christie's Sdr. Hostrup Kro.
  4. Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal kun har et begrænset antal ledige værelser til salg pr. dag pr. kampagne, derfor book inden de 14 dages fortrydelsesret, så hvis I ikke kan få jeres ønskede dato, har I mulighed for at annullere købet.
  5. Booking er bindende 7 dage før ankomst.
  6. BOOKING SKAL SKE SENEST d. 15. april 2019.

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres desuden opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Christie's Sdr. Hostrup Kro kontaktes på tlf.: 74 61 34 46 alle hverdage mellem kl. 10.30 og 16.00.

Opholdet kan benyttes til og med d. 4. august 2019. Indtil d. 30. juni 2019 kan det benyttes med ankomst alle ugens dage. I perioden d. 1. juli til og med d. 4. august 2019 er ankomst mulig fredage og lørdage.
Bemærk, at det ikke er muligt at booke fra d. 23/12 til d. 25/12 samt d. 30/12 til d. 1/1 2019.

OBS! Christie's kræver, at man har værdibeviset i elektronisk form. Derfor, hvis du giver opholdet som gave, er det vigtigt, at du også sender en mail med værdibeviset til den heldige modtager.

Én unik kode gælder for det valgte ophold til 2 personer på Christie's Sdr. Hostrup Kro.

Opholdet med 1 overnatning inkluderer:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse (hotelhytte)
  • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst (kl. 15.00 - 16.30)
  • 6-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30)
  • 6-retters vinmenu
  • Morgenbuffet med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse (Hotelhytte)
  • Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst (kl. 15.00 - kl. 16.30)
  • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 19.00) - dag 1
  • 6-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30) - dag 2
  • 6-retters vinmenu - dag 2
  • Morgenbuffet med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal under købsprocessen):

  • En ekstra overnatning inkl. morgemad - 700 kr. for 2 personer.
  • Mulighed for medbringelse af hund - 200 kr. pr. nat pr. hund (Skal oplyses ved bestilling)


Tillæg (betales direkte til Christie's Sdr Hostrup Kro):

  • Obligatorisk miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden frem til d. 31. december 2018.
  • Obligatorisk miljøtillæg 48 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d.1. januar til d. 31. marts 2019.
  • Obligatorisk miljøtillæg 44 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d.1. april til d. 30. juni 2019.
  • Obligatorisk miljøtillæg 38 kr. pr. person pr. nat i perioden fra d. 1. juli til d. 30. september 2019.
  • Tillæg ved ophold fredag/før helligdage indtil d. 31. januar 2019 - 200 kr. pr. værelse pr. nat. Fra d. 1. februar 2019 - 300 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage indtil d. 31. januar 2019 - 400 kr. pr. værelse pr. nat. Fra d. 1. februar 2019 - 500 kr. pr. værelse pr. nat. (almindelige søndage betragtes ikke som helligdage, og der er hermed ikke noget tillæg).
  • Opgradering til Comfortværelse - 100 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Opgradering til Suite med spa eller dampbad - 400 kr. pr. værelse pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

Der kan afregnes efter kl. 8. Sidder man flere værelser sammen, afregnes der sammen.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Christie's Sdr. Hostrup Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Christie's Sdr. Hostrup Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Sdr. Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa
Tlf.: 74 61 34 46 | CVR: 35480072 | info@christies.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Ophold på Christie’s i Sønderjylland