Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Påskeferie på Middelhavet

Påsken falder sent til næste år og giver derfor de bedste betingelser for lune temperaturer i påskeferien – i hvert fald hvis du følger med på krydstogt i Middelhavet! Sejl ud fra Savona i Norditalien den 13. april. Pris fra kun 5.990 kr. ekskl. fly.

KRYDSTOGT Middelhavet - 7-nætters krydstogt inkl. helpension. Afrejse fra Savona d. 13. april 2019.

Pris5.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Krydstogter er ferie og forkælelse med store oplevelser hver dag uanset årstiden.

På denne tur kan du opleve en skøn blanding af kultur, arkitektur og natur i både Italien, Frankrig og Spanien, der alle er katolske lande, hvor påsken har stor betydning og fejres med maner. Du kan derfor godt forvente en helt særlig stemning ved de forskellige anløb, hvor nogle af byerne sikkert er pyntet op til fest.

Du sejler med Costa Diadema, der er rederiet Costas flagskib.

Læs mere om skibet og hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.


Rejsen inkluderer:

 • 7-nætters krydstogt med Costa Diadema
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang i buffeten indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning herunder animation og teater
 • Daglig rengøring
 • Fri håndklædeservice i kahytter, ved pool og ved strand
 • Service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse fra Savona d. 13. april 2019
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 5.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 6.490 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 7.390 kr.
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 7.890 kr.
Balkon Kahyt Classic*: Særpris 8.490 kr.
Balkon Kahyt Premium: Særpris 8.990 kr.

* Der kan være begrænset udsigt grundet redningsudstyr el. lign.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Udflugter
 • Personlige forsikringer af enhver art
 • Drikkevarer udover hvad er direkte nævnt.

Kahytstyper - Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice ud fra gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan

13/4: Senest check in på skibet kl. 15.00. Afgang fra Savona kl. 17.00.
14/4: Kl. 08.00-17.00 Marseille, Frankrig
15/4: Kl. 09.00-19.00 Barcelona, Spanien
16/4: Kl. 09.00-17.00 Palma de Mallorca, Spanien
17/4: På havet
18/4: Kl. 08.00-16.00 Palermo, Italien
19/4: Kl. 09.00-19.00 Civitavecchia (v. Rom), Italien
20/4: Ankomst Savona kl. 08.00.


Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 1.190 kr.
Voksne: 2.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.500 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 3.300 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 3.900 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Du kan se Costas udflugtsprogram her


Rejsebeskrivelse
Costa Diadema er rederiet Costas flagskib, og hun bliver dit hjem den kommende uge. Der stævnes ud fra den lille, hyggelige norditalienske havneby, Savona kl. 17 den 13. april. Herfra sættes kursen mod Frankrig, hvis næststørste by, Marseille, bliver Palmesøndag første anløb. Til trods for, at Marseille er den økonomiske og industrielle hovedstad i Frankrig, har den bevaret de gamle traditioner og sin kultur, hvilket viser sig i indbyggernes måde at leve på og byens utallige museer, teatre og operahuse. Herfra kan du også komme på udflugt til bl.a. Provence og Avignon, der også er kendt som Pavernes By.

Fra Frankrig sejles til Spanien, hvor du får fornøjelsen af skønne Barcelona, hvis seværdigheder er utallige og omfatter flere særprægede arkitektoniske perler såsom La Sagrada Familia. Her er masser af spændende oplevelser for både unge og ældre, og det gælder både bygningsværker, museer og meget andet. Shopping-mulighederne er også rigtigt gode, og har du bare en lille bitte interesse for fodbold, må du så absolut ikke gå glip af et besøg på det kæmpe stadion Camp Nou.

Herefter anløber Costa Diadema den populære ferieø Mallorca, der er den største i den spanske øgruppe, Balearerne. På denne ø kan du finde mange spændende seværdigheder. Blandt dem er Bellver Castle, en katedral fra det 13. århundrede, som er udført i gotisk stil. Desuden er der også Almudaina Paladset, der engang tjente som bolig for Mallorcas konger. Dagen kan også tilbringes i skønne Palma, og måske er temperaturerne også til et par timer på stranden.

Onsdagen tilbringes på havet – men bare rolig, du kommer ikke til at kede dig. Der er nemlig masser af faciliteter for alle passagerer uanset alder ombord på Costa Diadema. Bl.a. finder du  en 6.200 m2 stor spa-afdeling, hvor du kan forkæle dig selv med velgørende behandlinger for hele kroppen, sauna samt tyrkisk hamam. Om aftenen kan du blive underholdt i skibets eget teater, se film i 4D-biografen, prøve lykken på kasinoet eller feste til den lyse morgen på diskoteket. Når de yngre passagerer ombord har brug for en pause fra skibets pools og vandrutsjebanen, venter børne- og ungdomsklubben med masser af sjove aktiviteter.

Skærtorsdag er du tilbage i Italien, hvor skibet lægger til i Palermo på Sicilien. Her på kanten af Europa vil du opleve et krydret mix af flere kulturer, hvilket tydeligt ses i blandingen af bygningsværker, der ud over Italiens største operahus tæller alt fra kirker til paladser omkranset af daddelpalmer. Det arabiske islæt går igen på byens markeder, hvor du kan gøre en god handel.

Næste anløb er Langfredag i Civitavecchia. Det er en hyggelig by i sig selv, og du kan sagtens få dagen til at gå her, men du kan også vælge at tage ind til Rom og leve ”La Dolce Vita”. Besøg f.eks. Colosseum, hvor gladiatorer for mange år siden kæmpede for publikums underholdning, Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe og Skt. Peters kirken – seværdighederne står i kø, så det er bare med at suge til dig af alle oplevelserne.

Lørdag den 20. april vender skibet tilbage til Savona. Der lægges til om morgenen, men du kan i ro og mag nyde din morgenmad og gå en sidste tur på skibet, inden du går fra borde efter en uges sejlads med fantastiske oplevelser i Sydeuropa.

Skibet
Livet ombord på Costa Diadema er et kapitel for sig. Skibet er stort og byder på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes lækker udendørs- og indendørs poolområde, flere jacuzzis udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring dig – og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer – det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle opfordres til at komme i hvidt (hvilket dog ikke er et krav) eller maskebal. Tag med og nyd en afslappet ferie i dejlige omgivelser med mulighed for at besøge nogle af de dejlige Middelhavsbyer, som oser af liv året rundt.

Kahytstyper
1 = Indvendig
2 = Udvendig
3 = Balkon

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage.

Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • 7-nætters krydstogt med Costa Diadema
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang i buffeten indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning herunder animation og teater
 • Daglig rengøring
 • Fri håndklædeservice i kahytter, ved pool og ved strand
 • Service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Udflugter
 • Personlige forsikringer af enhver art
 • Drikkevarer udover hvad er direkte nævnt.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget international orienteret og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 12. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst