Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Kreta i foråret

Nyd en dejlig uge i det solrige græske øhav på det hyggelige, familieejede lejlighedshotel Kiwi Apartments. Her bor i tæt på den smukke strand i Agii Apostoli med hyggelige restauranter lige om hjørnet. Inkl. fly, udflugt og dansktalende rejseleder.

KRETA - 7 nt. på 3* lejlighedshotel m. dansktalende rejseleder. Afrejse fra BLL & CPH april og maj.

Pris2.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Kreta er med sit areal på ca. 8312 kvadratkilometer den største af de græske øer i Ægæerhavet, og samtidig den sydligste ø mod Afrikas kyst, der blot ligger 350 km væk. Kreta har med sin sydlige placering over 300 solskinsdage om året, hvilket gør øen til en af de mest populære destinationer i Middelhavet.

Kreta har udover sit fantastiske klima, mange smukke sandstrande og byer med et væld af aktivitetsmuligheder, et utal af forskellige restauranter, barer og internationale natklubber, samt historiske mindesmærker og små stemningsfyldte fiskerlejer, der indfanger den afslappede livsstil, der er karakteristisk for det solrige græske øhav.

Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse til Kreta tur/retur.
  • 7 overnatninger i 1. vær. lejlighed på Kiwi Apartments (kat 3)
  • Udflugt – oplev det ægte Kreta.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed:

Afrejse fra Billund
22. april : SPOTpris 2.998 kr.
10. maj: SPOTpris 3.498 kr.

Afrejse fra København
03. maj : SPOTpris 3.498 kr.
10. maj : SPOTpris 3.498 kr.
17. maj: SPOTpris 3.498 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 261 kr.
  • Mad om bord på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotellet – 180 kr.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Agii Apostoli
Af de mange smukke byer der ligger langs kysten, er byen Agii Apostoli den nærmeste, og ligger blot 4 km vest for Chania, hvorfor kysten også kaldes Chaniakysten. Området er kendetegnet ved dens smukke og meget børnevenlige strande med blødt sand, klart og lavt vand.

Strandene ligger beskyttet i bugter, hvorfor du bader i læ fra bølger og strømme. Det giver en dejlig fred og ro når du ligger på stranden, og du vil ikke opleve det samme leben som man finder andre steder. Den mest kendte strand er Chrissi Akti, som grundet farven på sandet, har fået navnet ’den gyldne strand.’

Også lokalbefolkningen fra Chania rejser et smut til Agii Apostoli i weekenderne for at nyde strandende og slappe af. Grundet bugterne bliver der hurtigere varmt på strandene, hvorfor flere vælger at blive til om aftenen, for at se solnedgangen og derefter suge den køligere luft til sig.

Ønsker du lidt by og en god middag, så har Agii Apostoli også det at byde på. Byen har mange butikker, spisesteder, caféer og barer, og langs kysten finder du en grønne offentlige park, hvor de morgenfriske løber deres morgentur. Du finder flere grønne områder da dele af byen også er naturbeskyttet.

En smuttur til Chania
Hvis du søger lidt mere byliv, vil hovedbyen Chania være at foretrække. Hertil kan du nemt tage den lokale bus eller en taxi. Da Chania ligger tæt på Agii Apostoli, er det også muligt at gå ind til byen.

I byen møder du en stemning fyldt med græsk charme. Her finder du mange hyggelige restauranter, taverner, cafeer og barer. I de gamle bydel finder du de smalle gader som snor sig fra den ene butik til den anden, og som fører ned til hjertet af Chania – den venetianske havn, hvor en smuk aftentur venter sig.
Er du til noget helt tredje er Kreta rig med muligheder, og man kan med lethed komme rundt på øen, og besøge de mange seværdigheder og tage på udflugter. 

Udflugt - Det ægte Kreta
Vores mest populære udflugt på Kreta! Vi starter dagen med at besøge Fisika, der er en lille, lokal sæbefabrik. Hovedingrediensen er olivenolie, og vi får lov til at komme indenfor og høre, hvordan produktionen foregår. Vi fortsætter videre til Eremitten Johannes’ Grotte, der i dag fungerer som kirke. På turen tager vi også forbi et af de ældste oliventræer i verden. Træet her er ca. 4000 år gammelt. Hen over middag er det tid til frokost. Her er der mulighed for at købe et ægte, kretensisk måltid på en restaurant i landsbyen Neriana. Vi besøger også en lille, lokal vingård, hvor vi hører om deres vinproduktion. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at smage på disse dejlige vine.

Eksklusive frokost.

Kiwi Apartments – kategori 3
Dette hyggelige lille familieejede lejlighedshotel ligger smukt i en af de mest eftertragtede områder på Kreta. Alt er nyrenoveret og fremstår rigtig dejligt og velfungerende. Hotellet ligger kun 200 m fra den smukke strand i Agii Apostoli og ikke langt fra de mange hyggelige restauranter og caféer i området. Lige overfor hotellets indgang ligger desuden også en rigtig hyggelig park med legeplads og træningsfaciliteter. Dette hotel byder på en fantastisk og hyggelig atmosfære og er den perfekte base for en dejlig afslappende ferie.

Hotellet tilbyder et hyggeligt lille poolområde, hvor der er mulighed for at tage en forfriskende dukkert i poolen eller slappe af på en solseng.
Fra mange af lejlighederne er der direkte adgang til poolen fra de forskellige terrasser, og det passer perfekt til fx. børnefamilier, som kan side på terrassen og nyde ferien, mens børnene plasker rundt i poolen.

Opholdet på Kiwi Apartments er uden pension, men der ligger mange hyggelige og gode restauranter i gåafstand fra hotellet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Sun Tours på 70 23 07 20. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Sun Tours.

Én unik kode gælder for en person. Rejsen inkluderer:

Flyrejse til Kreta tur/retur.
7 overnatninger i 1. vær. lejlighed på Kiwi Apartments (kat 3)
Udflugt – oplev det ægte Kreta.
Dansktalende rejseledere.

Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 261 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotellet – 180 kr.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Sun Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Sun Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Sun Tours

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 11. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst