Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Skiferie i Andorra inkl. liftkort

Tag 1 uge på ski til et af Europas bedste skiområder i Andorra. Opholdet er med halvpension på Hotel Pere d'Urg, 6 dages liftkort og danske rejseledere. Rejs med direkte fly fra Aalborg eller København i januar, februar eller marts.

SKIFERIE I ANDORRA - 1 uge m. halvpension og 6 dages liftkort. Fly fra AAL/CPH i jan, feb og marts.

Pris5.298

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
21 solgte

Særpris!

Oplev en af Europas bedste skidestinationer! I Andorras skiområde, Grandvalira er der 210 km pister og uanede muligheder for off piste skiløb. Området er topmoderne og på højde med de bedste områder i Alperne.

Med denne SPOTdeal får I 1 uges ophold på Hotel Pere d'Urg, som ligger 100 meter fra centrum af Encamp og 700 meter fra nærmeste skilift.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Aalborg eller København til Barcelona t/r.
 • 20 kilo bagage og 10 kilo håndbagage.
 • Transport til og fra hotellet.
 • 7 overnatninger på Hotel Pere D'urg (kat 2+).
 • Halvpension.
 • 6 dages liftkort.
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. værelse:

Aalborg
Afrejsedato: 23. februar: Særpris 5.998 kr. 
Afrejsedato: 02. marts: Særpris 5.498 kr. 
Afrejsedato: 09. marts: Særpris 5.298 kr. 

København
Afrejsedato: 05. januar: Særpris 4.298 kr. 
Afrejsedato: 23. februar: Særpris 5.998 kr. 

Børnepriser ved barn på opredning (2-11 år) ifølge med 2 fuldt betalende voksne:
5/1+2/3+9/3 - 2.498 kr.
23/2 - 3.298 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Sun Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
 • Mad købes ombord på flyet.
 • Skitransport – 350 kr. t/r.
 • Billetter til udflugter kan købes på destinationen, rejselederen oplyser nærmere omkring priserne
 • Tilkøb af enkeltværelser er muligt ved direkte henvendelse til Sun Tours.
 • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).


 
Andorra

Dette lille bjergland, ligger i de østlige Pyrenæer mellem Frankrig og Spanien. Landets laveste punkt er på 820m og det højeste på 2950m. Landet er mindre end Bornholm, men ikke desto mindre Europas højst
beboede land. Andorra har ca. 80.000 indbyggere, hvoraf ca. 22.000 bor i hovedstaden Andorra La Vella. Det officielle sprog er katalansk (som i Katalonien i Nordspanien), men alle taler desuden spansk og fransk, og en del taler efterhånden også engelsk.

Der bor og arbejder ligeledes mange portugisere og sydamerikanere i landet. Turisterne kommer hovedsageligt til Andorra for at stå på ski eller for at gøre indkøb. Andorra udgør Pyrenæernes og den Iberiske halvøs største koncentration af skisport med det store supermoderne skisportssted Grandvalira, hvor Sun Tours holder til som det eneste danske rejsebureau.

Grandvalira - skiområdet
Området er især populært på grund af deres mange kilometer pister, hvor 80 % af området har snemaskiner. Derudover, er det en bonus, at der næsten ingen køer er ved lifterne, grundet de 210 kilometer tilbudte pister, så folk er spredt over det store areal.  

Sun Tours har hoteller beliggende i byerne Encamp (1.300 m), El Tarter (1.700 m), Soldeu (1.800 m) og Pas de la Casa (2.100 m) i det største skiområde på den Iberiske Halvø og i Pyrenæerne, Grandvalira. Med godt 210 km pister og uanede muligheder for off piste skiløb, er Grandvalira et topmoderne skiområde på højde med de bedste områder i Alperne. Skiområdet Grandvalira, der ligger i 1.710-2.640 meters højde, har foruden Funicamp kabineliften i Encamp, 3 kabinelifter og 66 lifter bestående hovedsglig af high-speed 4-6 personers stolelifter og 2 træklifter.

Overalt møder man imødekommenhed fra de personer, der arbejder på restauranterne i terrænet, liftpassere, skiinstruktører osv. Mange af de ansatte i skiområdet kommer fra Argentina og Chile, og arbejder i Andorra om vinteren, da der på det tidspunkt er sommer i Sydamerika, og de vender så tilbage til skisæsonen i Sydamerika, når sæsonen i Andorra slutter.

Encamp
Encamp er en hyggelig landsby med en catalansk atmosfære i ca. 1300 meters højde. Byen har ca. 10.000 indbyggere og minder om alt andet end endnu et skiresort. Byen er omgivet af flot natur og har et godt udvalg af velassorterede skisportsbutikker. Hotellerne ligger langs hovedgaden, hvor den gratis skibus kører forbi flere gange i timen. Der er maks. 100 meter fra hotellerne til stoppestederne.

Byens hovedpulsårer er Funicamp kabineliften, der med en hastighed på hele 7,2 m/sekund og en kapacitet på 1500 personer i timen, bringer en fra Encamp (1333 m) til Collada d'Enradort (2506 m) på 15 - 20 min. Dette område ligger centralt i Grandvalira skiområdet og er et perfekt udgangspunkt for skiløbet. På toppen er der både skiskole og børneskiskole samt et stort børne- og begynder skiområde. Desuden er der restaurant og cafeteria med liggestole på terrassen og en fantastisk udsigt over de sneklædte Pyrenæer.

Andorras hovedstad, Andorra La Vella, ligger kun 5 km fra Encamp. Her kan du på 15-20 min. nemt komme til hovedstaden med lokal bustransport flere gange i timen eller med taxa til ca. 12 Euro. I Andorra La Vella er indkøbsmulighederne uendelige og de lokale andorranere sætter præg på nattelivet, musikken og stemningen.

Hotel Pere d'Urg – Kategori 2+
Hyggeligt hotel i det rolige centrum af Encamp. Der er ca. 150 m. til skibussens stoppested, som fragter gæsterne op til kabineliften i Encamp. Hvis man ønsker at gå op til kabineliften i stedet, så vil de tage ca. 15 minutter, da der er omkring 700 m. Liften tager ca. 15 minutter at nå op i terrænet med.

Hotel Pere d'Urg er et hotel med en hyggelig atmosfære. Der er gratis wi-fi i receptionen og i baren. Der er ikke wi-fi på værelset.

Opholdet på Hotel Pere d'Urg er inkl. halvpension (morgenmad+aftensmad). Morgenmad serveres fra buffet og aftensmad er tre-retters menu.

Dobbeltværelse:
Består af ét værelse med bad/toilet. Udstyret med tv, telefon og safeboks (i receptionen, gratis). Maks 3. voksne. Opredning til 3. person på sovesofa, der er 180x90 cm.

Flytider fra Aalborg:
Afgang fra Aalborg kl. 15.50
Ankomst til Barcelona kl. 18.40
Afgang fra Barcelona kl. 12.05
Ankomst til Aalborg kl. 15.05

Flytider fra København:
Afgang fra København kl. 17.15
Ankomst til Barcelona kl. 20.05
Afgang fra Barcelona kl. 13.30
Ankomst til København kl. 16.30

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Vueling https://www.vueling.com 
Vueling Airlines er et spansk flyselskab, der blev etableret i 2004. Sun Tours flyver med Vueling Airlines ud af Aalborg Lufthavn og Kastrup Lufthavn til Barcelona med skigæster, som skal videre til Andorra.
Tilladt bagage pr. person er 23 kg ved check-in og et stk. håndbagage á 10 kg. Dette gælder også for babyer, som ikke har deres eget flysæde.

Skiudstyr på flyet:
Tillæg for skitransport 350 kr. pr. person.  
Flyene kan medtage et begrænset antal ski, hvorfor skitransport skal bestilles samtidig med rejsen. 

Ski pakkes separat og der må ikke være andre enheder/tøj mv. i skiposen som i så fald vil blive afvist. Samme regel er gældende for skistøvletasken. Vægten af skistøvletasken (max 32 kg.) indgår i tillægget for betalt skitransport og max tilladte længde er 2,70 m.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Sun Tours på 70 23 07 20. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Sun Tours.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Fly fra Aalborg eller København til Barcelona t/r.
20 kilo bagage og 10 kilo håndbagage.
Transport til og fra hotellet.
7 overnatninger på Hotel Pere D'urg (kat 2+).
Halvpension.
6 dages liftkort.
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. værelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Sun Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Mad købes ombord på flyet.
Skitransport – 350 kr. t/r.
Billetter til udflugter kan købes på destinationen, rejselederen oplyser nærmere omkring priserne
Tilkøb af enkeltværelser er muligt ved direkte henvendelse til Sun Tours.
Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Sun Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Sun Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Sun Tours

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 07. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst