Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Rom

Nyd en dejlig miniferie til historiske Rom, og bo helt centralt på det skønneste boutiquehotel lige ved den Spanske Trappe. Lige udenfor døren findes et væld af seværdigheder, fantastiske spiseoplevelser og shopping. Inkl. fly, morgenmad og vinsmagning.

ROM - 3 nt. på 4* boutiquehotel med morgenmad og vinsmagning. Fly fra BLL og CPH fra Jan til maj.

Pris2.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
18 solgte

Særpris!

Rom er utvivlsomt en af verdens mest fascinerende storbyer. Her mødes gammelt og nyt. Dette historiske træf kommer på baggrund af nogle af verdenshistoriens mest opsigtsvækkende bygningsværker, kunst og tradition, blandet med en moderne afslappet italiensk atmosfære, der helt sikkert vil betage og forføre dig.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Rom Ciampino t/r med Ryan Air
  • 10 kg håndbagage.
  • 3 overnatninger på 4* Dopodomani Suite Boutique Hotel.
  • Morgenmad alle dage.
  • Vinsmagning i autentiske omgivelser

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer af flytiderne.

Hotellet
Dopodomani Suite er et smukt 4-Stjernede boutique hotel i hjertet af Rom. Fra hotellet øverste etage er der en flot udsigt over Via del Corso. Ejendommen blev gennemrenoveret i 2016, så gæsterne får det maksimale ud af opholdet. Alle værelserne er i lyse farver og rummelige. Mange af Roms turistattraktioner er i gåafstand fra hotellet, og metroen er kun 200 meter fra Dopodomani. Kun 4 minutters gang fra hotellet ligger den Spanske Trappe. I har heller ikke langt til Trevi-fontænen, Piazza del Popolo og Sant’Agostino. Hotellets beliggenhed er ideelt til jer, som vil slentre rundt i centrum af Rom, og gerne vil undgå at bruge hele weekenden på, at sidde i bussen og metroen. Hotellets placering er også tiptop til jer, som gerne vil shoppe. 

Dopodomani får virkelig flotte anmeldelser fra tidligere besøgende, og hotellets placering er også tiptop til jer, som gerne vil shoppe. Området er kendt for sine mange butikker, og I finder alt fra Rolex og Cartier til Zara og Nike butikker.    

Vinsmagning
I dealen er der inkluderet en vinsmagning, som finder sted på en lille hyggelig vinbar i Trastevere. Det er på andendagen af opholdet. Her skal I smage 3 forskellige vine, og I vil få serveret lidt ost og pølse under smagningen.

Rom
Ved Villa Borghese ligger Galleria Nazionale d'Arte Moderna, Renzo Pianos futuristiske Auditorium Parco della Musica og Borghese museet i Villa Borgese.

Herfra  er der få minutters gang til Via Veneto, og går I videre finder I steder som Den Spanske Trappe, Piazza del Popolo, Piazza Barberini, Trevi-fontænen og de store shopping gader Via del Corso og Via Condotti. Lidt længere væk ligger steder som Trastevere, Forum Romanum og Colosseum, og ikke mindst Vatikanstaten, som alle must see oplevelser i Rom. Den lille ekstra afstand gør ikke noget da Rom heldigvis er den ultimative by at udforske til fods, så det kan klart anbefales at tage behagelige sko på for at fange byens atmosfære.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person. Rejsen inkluderer:

Fly fra København eller Billund til Rom Ciampino t/r med Ryan Air
10 kg håndbagage.
3 overnatninger på 4* Dopodomani Suite Boutique Hotel.
Morgenmad alle dage.
Vinsmagning i autentiske omgivelser

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 11. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst