Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

1 uges golfrejse til Mallorca

Mallorca har et skønt klima året rundt og flyturen er ganske kort. Vil du spille golf i det tidlige forår, er Mallorca, med sine mere end 20 golfbaner i topklasse, derfor et oplagt rejsemål. Tag på en uges golfrejse inkl. fly t/r, 4 x golf m.m.

MALLORCA - 7 nt. på 3* hotel inkl. 4 x golf og dansktalende rejseleder. Rejs fra BLL & CPH i marts.

Pris6.598

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Mallorca er et rejsemål med næsten magisk tiltrækningskraft, venlig befolkning, smuk natur, spændende kultur, vidunderlig gastronomi, varmt klima og kort flyveafstand! Herefter krydres med mere end 20 golfbaner i topklasse, professionelt og servicemindet personale samt sværhedsgrader, der passer alle! Resultat: Et golfrejsemål ud over det sædvanlige. 

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse til Mallorca tur/retur.
 • 7 overnatninger på lejlighedshotel Aquasol (kat 3).
 • 2-værelses lejlighed med balkon/terrasse.
 • 4 gange golf (2 x Son Vida, 1 x Sun Muntaner og 1 x Sun Quint).
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed:

Billund
Afrejsedato: d. 16. marts: Særpris 6.598 kr.
Afrejsedato: d. 23. marts: Særpris 6.598 kr.
Afrejsedato: d. 30. marts: Særpris 6.798 kr.

København
Afrejsedato: d. 16. marts: Særpris 6.598 kr.
Afrejsedato: d. 23. marts: Særpris 6.598 kr.
Afrejsedato: d. 30. marts: Særpris 6.798 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
 • Årsrejseforsikring – 261 kr.
 • Mad om bord på flyet – 180 kr.
 • Transport til og fra hotellet – 180 kr.
 • Eneværelsestillæg - 1.015 kr.
 • Morgenmad – 455 kr.
 • Halvpension – 805 kr.
 • Transport af golfbags – 350 kr.
 • Ekstra golf (forespørges)

Transport til og fra golfbanerne er på egen hånd. Alle golfbanerne ligger indenfor en halv times kørsel fra hotellet.

Selv om der er kommet mange nye golfbaner på Mallorca i de seneste 20 år, tiltaler de to ældste, Son Vida og Santa Ponsa, fortsat mange - nostalgiske - golfspillere, der kan huske, hvor og hvordan golfen startede på ferieøen - henholdsvis i 1964 på Son Vida og i 1977 på Santa Ponsa. Forklaringen på disse baners fortsatte popularitet er ganske givet, at banerne og klubberne har bevaret atmosfæren og hyggen, som det tager år at opbygge - og ingen tid at miste! Det har mange andre baner lært af, og vi er ikke i tvivl om, at Mallorca vil være et golfrejsemål i verdensklasse - også i fremtiden.

Lejlighedshotel Aquasol – Bravo kategori 3
Centralt beliggende i Palma Nova finder I lejlighederne Aquasol – rigtig gode lejligheder, der danner nogle skønne rammer om jeres golfrejse. I har fire gange golf inkluderet i rejsen, hvoraf I spiller to af runderne på Son Vida, der er en ubestridt klassiker på Mallorca. Mange golfspillere, som ivrigt rejser til øen år efter år, ønsker særligt at spille på denne hyggelige bane. Banen er samtidig øens ældste. 

De to andre golfrunder spiller I på Son Vidas to søstre-baner – Son Muntaner og Son Quint. Son Muntaner er en spændende bane og en af Mallorcas absolutte perler, hvor der længdemæssigt stilles større krav til spillet. Vi tilråder derfor, at I finder køllerne frem. Son Quint er kendt for at være en åben bane omkranset af fyrretræsskove med brede fairways og store greens. Uanset hvilken bane I går, er der garanti for udfordringer og hyggelige timer på golfbanen.

Golfbaner:
Der findes to baner til hotellet, henholdsvis 18 huller (Gloria Old Championship Course) og 18 huller (Gloria New Championship Course).
Old Course - hvor der er spillet flere turneringer på European Senior Tour - snor sig gennem spredte grupper af paraply-pinjer med så brede og tætte kroner, at bolden kan blive siddende i dem. Mange steder hænger kronerne et godt stykke ind over fairway, så man skal skrue bolden uden om dem, hvis man har placeret sig i den forkerte side. Syv søer giver nogle af hullerne seaside-karakter. På tre par 3-huller skal bolden slås over søvand fra tee til green. New Course - der blev åbnet i 2005 - er en mellemting mellem en skov- og en parkbane med smalle fairways, der kræver præcise drives. Fire søer og 67 bunkers kræver også stor akkuratesse. 

Son Vida
Mallorcas ældste bane, Son Vida Golf, der blev åbnet i 1964, er klassikeren, man nødvendigvis må spille, hvis man som golfspiller kommer til solskins- og golf¬øen i Middelhavet for første gang. 
Det er først og fremmest en hyggelig bane, hvor det mere gælder om at slå lige end langt, fordi høje træer eller tæt krat omgiver de fleste fairways - med tabte slag eller bolde til følge. På en række korte par-4-huller når man sagtens green i regulation med to jern.

På scorekortet ser banen overkommelig ud rent distancemæssigt, men det er alligevel svært at score på den, fordi en række højdeforskelle gør det svært at bedømme afstandene korrekt. 

Man skal specielt nyde to huller, 6. hul, par 5, med Palma-bugten og den majestætiske katedral i baggrunden, når man står på det højtliggende tee-sted, samt 8. hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter lavere end tee-stedet. Nyd endelig også de mange farverige blomster og de smukke gamle villaer, der garnerer banen - to iøjnefaldende elementer, det kan være svært at abstrahere fra.

Sun Muntaner
Den pengestærke, tyske hotelkæde Arabella Group ejer både Son Muntaner Golf og nabobanen Son Vida Golf i Palmas nordlige udkant, og meget passende ligner de to baner hinanden - omend Son Muntaner Golf stiller længdemæssigt større krav end Son Vida.

En anerkendt tysk banearkirekt, Kurt Rossknecht, har designet Son Muntaner, og dét er han sluppet så fortrinligt fra, at banen, der åbnede i 2000, hører til Mallorcas absolutte golfperler. Den var de første fem år forbeholdt gæsterne på de tre luksushoteller, Arabella Group driver på stedet, men sådan er det heldigvis ikke mere.  Det er en spændende bane, hvor svære huller veksler med lette huller, og hvor terrænet også varierer meget. Man fascineres mest af 7. hul, par 3, ned i en dal med et gammelt slot som baggrundskulisse, og på 14. hul, par 4, hvor man slår andetslaget ind over et springvand i en sø foran green. Gode nerver kræves allerede på 1. hul, par 4, dogleg højre med out of bounds ned langs hele højre side mod træningsbanen. En svær start for slicere!

Son Quint
Gode, gamle Son Vida Golf og forholdsvis nye Son Muntaner Golf i Palma-forstaden Son Rapinya har fået en tredje søsterbane, Son Quint Golf. Sammen med tre luksushoteller danner de tre baner Arabella Golf & Spa Resort.

Omkranset af fyrretræsskov er Son Quint Golf en letkuperet og forholdsvis åben bane med brede fairways og store greens skabt i fællesskab af en spanier, Ramón Espinosa, og en tysker, Kurt Rossknecht.
De største udfordringer møder man på tre huller i træk, 10., 11. og 12. hul, hvor vand er i spil. Det gælder drivet på både 10. og 11. hul, begge par 4, hvor en sø i højre side omfanger et slicet drive, og ligeledes teeslaget på 12. hul, par 3, hvor bolden skal flyves over en sø til green - et forholdsvist langt slag, fordi hullet måler 178 meter fra gul og 149 meter fra rød tee. Fra hvid tee bliver det rigtigt svært, 196 meter. En aflang green med to bunkers i venstre side øger også sværhedsgraden og gør 12. til signaturhullet. Banen blev åbnet i 2007 - med eget klubhus.

Flytider:
Flyinfo fra Billund:
Afrejse fra Billund kl. 19.15
Ankomst til Mallorca kl. 22.10
Afrejse fra Mallorca kl. 23.10
Ankomst til Billund kl. 02.10

Flyinfo fra København:
Afrejse fra København kl. 20.15
Ankomst til Mallorca kl. 23.20
Afrejse fra Mallorca kl. 00.20
Ankomst til København kl. 03.20

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer:

Flyrejse til Mallorca tur/retur.
7 overnatninger på lejlighedshotel Aquasol (kat 3).
2-værelses lejlighed med balkon/terrasse.
4 gange golf (2 x Son Vida, 1 x Sun Muntaner og 1 x Sun Quint).
Dansktalende rejseleder.

Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 261 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotellet – 180 kr.
Eneværelsestillæg - 1.015 kr.
Morgenmad – 455 kr.
Halvpension – 805 kr.
Transport af golfbags – 350 kr.
Ekstra golf (forespørges)

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 14. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst