Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ubænk fra MAKE nordic

UBÆNK fra MAKE Nordic kendetegnes ved et stilrent udtryk, der passer ind i de fleste nordiske hjem. Brug den som bænk i badeværelse, entré eller stue, eller lad den være et smukt alternativ til det klassiske natbord i sort eller eg. Pris ekskl. fragt.

UBÆNK: Smuk og stilfuld bænk i nordisk design fra Tom Stepp.

Pris890

Din ordre pålægges fra 49,00kr. i fragt, samt fra 2,00kr. i administrations-gebyr
13 solgte

Værdi1.490

Rabat40

Spar600

Ubænken har et stilrent og elegant udtryk, der passer ind i de fleste nordiske hjem. Brug den i entréen, når du tager sko på. Stil den i soveværelset eller i dit walk in closet som det perfekte påklædningsmøbel. Eller brug den smukke bænk som ekstra siddeplads ved spisebordet. Faktisk er UBÆNK så alsidig, at du kan også kan bruge den som et bord. F.eks. som sengebord til natlampen og den gode bog. Eller hvis du mangler et fint sidebord ved din sofa til dine lækre magasiner og en god kop kaffe. 

UBÆNK fremstilles i Danmark af bæredygtigt egetræ.

Vælg mellem: 

  • UBÆNK i eg
  • UBÆNK i sortmalet eg

SPOTpris 890 kr. Normalpris 1.490 kr. Spar 40 %

Prisen er eksklusive fragt på 49 kr. pr. bænk.

Produktet leveres af MAKE Nordic senest en uge efter dit køb.

Begrænset antal til salg.

Du kan fortryde dit køb frem til d. 3. januar 2019, forudsat at benytter ’returformularen’ i din kvittering. Samt at varen returneres til MAKE nordic. Giver du produktet som gave, bør du vedlægge værdibeviset som dokumentation til den, du giver gaven til.


UBÆNK
UBÆNK blev designet i 2006 af Tom Stepp som et wellness møbel til spa- og saunaområder. Den er derfor perfekt, hvis du drømmer om dit helt eget wellness område på badeværelset, hvor bænken bruges i forbindelse med dine skønhedsrutiner.  

UBÆNK fås i formspændt FSC-certificeret egetræsfiner i matlakeret natur eg. Finér er et meget stærkt materiale, så på trods af bænkens spinkle udseende, kan den faktisk holde til vægten af en fuldvoksen person. Når den først er kommet ind i dit hjem, kan du slet ikke undvære den igen!

UBÆNK fremstilles i Danmark af bæredygtigt egetræ.

MÅL
Højde: 47 cm
Bredde: 66-68 cm
Dybde: 32 cm

Læs mere om MAKE Nordic og UBÆNK.

Design af Tom Stepp
Tom Stepp hører til blandt de mest anerkendte danske designere, der igennem tiden har vundet flere priser for sit stærke og funktionelle håndværk.

Han er født i 1950, og hans imponerende række praktiske uddannelser, som både bygningstekniker, bygningskonstruktør og arkitekt fra Kunstakademiet i København, har formet hans personlige udtryk, som bedst kan beskrives som moderne funktionalisme.

Tom Stepp, har med sin baggrund, en solid platform at arbejde ud fra, der giver unikke indsigter i, hvad der virker på det helt praktiske plan. På den måde ser man også, at møbeldesign fra Tom Stepp, er varieret design, der ”har begge ben på jorden”. Men samtidig, har det også den underspillede skønhed, som skandinavisk design er så kendt for.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Prisen er eksklusive fragt på 49 kr. pr. bænk.


Produktet leveres af MAKE Nordic via GLS til en pakkeshop i nærheden af din adresse senest en uge efter dit køb på spotdeal.dk.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 x UBÆNK i den valgte farve.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til MAKE nordic.

Ved returnering:
Du betaler selv returfragt og bænken skal tilbageleveres i original stand og emballage til:

MAKE nordic
Helgolandsgade 21
6700 Esbjerg

Du kan fortryde dit køb frem til d. 3. januar 2019, forudsat at benytter ’returformularen’ i din kvittering. Samt at varen returneres til MAKE nordic. Giver du produktet som gave, bør du vedlægge værdibeviset som dokumentation til den, du giver gaven til.

Bemærk at returnering skal ske efter forudgående aftale.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

MAKE nordic

Helgolandsgade 21, 6700 Esbjerg

Sidste chance: 08. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst