La Palma Sport - unikt sportsresort med All Inclusive

Sidste chance!

Glæd dig til en aktiv ferie på La Palma Sport! Et fantastisk resort, der er stort nok til at tilbyde det bedste af begge verdener – uanset om du er til ren afslapning eller sportsaktiviteter dagen lang. Inkl. fly, All Inclusive, dansk rejseleder m.m.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På La Palma Sport er der masser af aktiviteter lige fra fitness til tennis, men omgivelserne er også perfekte til løb og cykling. Øen La Palma er nemlig den smukkeste og mest autentiske af De Kanariske Øer.

Rejsen inkluderer:

• Flyrejse til La Palma tur/retur.
• Transport til og fra hotellet.
• 7 overnatninger på La Palma Sport (kat 4+).
• Dobbeltværelse med balkon/terrasse.
• All Inclusive.
• Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund:
10. januar: SPOTpris 6.698 kr.
17. januar: SPOTpris 6.698 kr.
24. januar: SPOTpris 6.698 kr.
31. januar: SPOTpris 6.698 kr.

København:
10. januar: SPOTpris 6.698 kr.
17. januar: SPOTpris 6.698 kr.
24. januar: SPOTpris 6.698 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 261 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.

Uanset, om hele familien vil træne og være aktive eller nogle vil slappe af, er La Palma Sport det perfekte valg. Her finder du nemlig også ti poolområder - et endda med egen strand. Den perfekte kombination til hele familie

La Palma Sport - Bravo kategori 4+
Sportsresort til alle aldre og All Inclusive

La Palma Sport er det perfekte feriested til den aktive gæst. Træn løs i det mere end 1.000 m2 store fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning, aerobic og meget mere. På resortet finder I også flere tennisbaner, hvor det er muligt at få undervisning, ligesom hotellets omgivelser indbyder til smukke ture på mountainbiken – lige fra små-ture med formidable udsigter til downhill-trails for øvede. Der er også gode løberuter i flere niveauer fra hotellet.

Uanset, om hele familien vil træne og være aktive eller nogle vil slappe af, er La Palma Sport det perfekte valg. I bor nemlig tættest på de mange sportsfaciliteter på resortet La Palma Princess, der har gode faciliteter for alle. Her finder I hele ti poolområder og et har endda sin egen strand. Fra de fleste områder på hotellet, kan I nyde en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Efter en dag med masser af løb, mountainbike, tennis eller fitness, kan I også forkæle jer selv i hotellets SPA-område (for alle over 18 år). Her kan I nyde et væld af behandlinger bl.a. sportsmassager, ligesom I kan nyde den indendørspool og sauna. Rejser I med børn, er der også mange sjove aktiviteter for dem bl.a. en legeplads, minigolf, børnepool og international miniklub.

Hele ferien nyder I med All Inclusive, så I – uden at røre en finger - kan tanke depoterne op på ferien. Hotellets bufferrestaurant har også sunde retter på menuen. Mad og drikke er altså inkluderet i prisen.
La Palma Sport ligger på øens solrige og vindstille del lige uden for Fuencaliente. En smuk placering blandt bananplantager og lige ud til Atlanterhavet.

Resortet er kort sagt det perfekte valg til sportsgæster, der vil nyde gode faciliteter, men også have muligheden for at slappe af i skønne omgivelser.

Fly info:
Flytider Billund via København:
Afgang fra Billund kl. 08.30
Ankomst til La Palma kl. 15.05
Afgang fra La Palma kl. 16.05
Ankomst til Billund kl. 23.05

Flytider København:
Afgang fra København kl. 10.20
Ankomst til La Palma kl. 15.05
Afgang fra La Palma kl. 16.05
Ankomst til København kl. 21.15

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

Small Planet Airlines  www.smallplanet.aero
Small Planet Airlines blev grundlagt i 2008 og er et af de hurtigst voksende flyselskaber i Europa. Selskabet er stort og råder over ca. 35 fly, hvoraf vi primært benytter deres Airbus A320 med 180 pladser. 
Rejser du med Small Planet Airlines må du medbringe (pr. person over 2 år) 20 kg. indchecket bagage samt et stk. håndbagage på 5 kg. 
Du kan betale med kreditkort om bord – ikke kontanter.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. november 2018 kl. 23:59

La Palma Sport med All Inclusive