Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Genova til København

Tag med Costa Favolosa på 14-dages rejse fra Genova til København, som går til intet mindre end 7 lande. Prisen er inkl. fly fra København og dansk rejseleder. Rejs d. 19. maj fra 7.590 kr. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT GENOVA-KØBENHAVN - 13-nætter, helpension og dansk rejseleder. Fly fra CPH d. 19. maj 2019.

Pris7.590

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
52 solgte

Særpris!

Det er kun en gang hvert år, at denne rute fra Italien til København sejles, så det er et enestående krydstogt, der venter forude. Du flyver til Italien og fragtes til det flotte krydstogtskib, Costa Favolosa, der forlader Genova sidst på eftermiddagen den 19. maj og vil være dit hjem på hele rejsen til skibet ankommer til København den 1. juni.

Læs mere om skibet og hele den spændende rejseplan nederst på siden.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Milano
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib
 • 13 nætter ombord på Costa Favolosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 1.170 kr.
 • Dansk rejseleder
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 19. maj 2019
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 7.590 kr.
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 7.990 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 9.890 kr.
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 10.290 kr.
Balkon Kahyt Classic: Særpris 11.690 kr.
Balkon Kahyt Premium: Særpris 12.490 kr.

* Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover det beskrevne.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan:

19/05: Fly fra København og transport til skibet. Afgang Genova kl. 17.00
20/05: Kl. 09.00-18.00 Marseille, Frankrig
21/05: Kl. 09.00-16.00 Barcelona, Spanien
22/05: På havet
23/05: Kl. 09.00-16.00 Lissabon, Portugal
24/05: Kl. 08.00-17.00 Vigo, Spanien
25/05: På havet
26/05: Kl. 08.00-19.00 Le Havre, Frankrig
27/05: Kl. 08.00-19.00 Harwich, Storbritannien
28/05: Kl. 09.00-17.00 Amsterdam, Holland
29/05: På havet
30/05: Kl. 09.00-18.00 Aarhus, Danmark
31/05: Kl. 08.00-19.00 Warnemünde, Tyskland
01/06: Kl. 08.30 ankomst København.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
I prisen indgår flytransport: København – Milano samt transfer fra Milano.

09.45 - 11.50 København - Milano

Mod tillæg 400 kr. pr. person tilbydes fly direkte til Genova.
Denne afgang giver en hurtigere og mere smidig udrejse med kortere bustransport.

Der er et begrænset antal pladser. Bestilles hos Øster Lindet.

10.30 - 12.35 København - Genova

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.690 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 2.925 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 4.390 kr.
Voksne: 6.190 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.500 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 4.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 5.000 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram her


Skibet
Glæd dig til en rundrejse med det skønne krydstogtskib Costa Favolosa. Her kan du rigtigt lade dig forkæle om aftenen og nyde skønne Norge om dagen. Ombord på skibet kan du nyde dejlig mad og se frem til at blive forkælet fra morgen til aften. Der er underholdning både i dag- og aftentimerne, og et besøg til en forestilling i skibets teater er et ”must”. På det indendørs og udendørs soldæk kan du slappe af og nyde naturen eller naturligvis smutte en tur i poolen eller jacuzzien. Desuden findes der biograf, kasino, Formel 1-simulator og butikker.

Rejsebeskrivelse
I første omgang sættes kursen vest på, idet der sejles langs den franske Riviera mod Marseille, som bliver togtets første stop. I denne dynamiske franske havneby, der er langt mere interessant og attraktiv end dens ry, kan du nemt få dagen til at gå. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til Pavernes By, Avignon eller skønne Provence.

Næste land, der skal besøges, er Spanien, hvor der først lægges til i kosmopolitiske og livlige Barcelona. Oplev dagliglivet på Ramblaen, nyd udsigten fra Montjuic-bjerget, bliv betaget af La Sagrada Familia eller slap af med tapas i det gamle, gotiske kvarter. Mulighederne i Cataloniens hovedstad er uendelige.

Turen fortsætter nu syd om Spanien gennem Gibraltarstrædet og ud i Atlanterhavet, hvor næste anløb bliver den portugisiske hovedstad, Lissabon. Det er en ofte overset by, men faktisk er den en af de mest fascinerende i Europa. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

Den efterfølgende dag er du tilbage i Spanien og kan gå i land i Vigo i Galicien. Vigo er en hyggelig by med mange spændende kroge, hvorfra du kan besøge smukke Santiago de Compostela, hvor den verdensberømte pilgrimsrute, Caminoen, ender. Eller hvad med en udflugt til Baiona, der er en gammel, meget karakteristisk fiskerlandsby, hvor et af Colombus’ skibe i 1493 lagde til med nyheden om ”Den Nye Verden”?

Videre mod nord anløbes Le Havre i Frankrig. Dette er en moderne og livlig by, hvis midte blev genrejst efter Anden Verdenskrig. Her tilbydes bl.a. udflugt til Mont Saint-Michel - den lille ø, hvis fastlandsforbindelse forsvinder ved højvande - med det imponerende kloster.

Herefter er det blevet tid til at hilse på et nyt land: Storbritannien. Skibet lægger til i Harwich, der er kendt for sin historie og arv inden for søfart. Her er smalle gader, historiske bygninger og museer som f.eks. det runde Redoubt-fort. Du kan også vælge at tage turen ind til London og bruge dagen på sightseeing eller shopping i denne metropol.

Amsterdam er næste by på listen. Hollands charmerende hovedstad byder på historiske bygninger, kanaler, lokale markeder og flere berømte museer med kunst af Van Gogh og Rembrandt foruden de karakteristiske møller og blomstrende tulipaner i alverdens farver.

Costa Favolosa nærmer sig nu vores hjemlige farvande og sejler op langs den jyske vestkyst, rundt om Grenen og ned til Aarhus, der her sidst i maj sikkert byder velkommen med solskin og temperaturer, der inviterer til en kold fadøl eller et glas vin langs åen. Herefter bliver det sidste reelle stop i Warnemünde – en ganske hyggelig by med små butikker og barer og en skøn strandpromenade. Det er også muligt at tage til Berlin eller Rostock.

Om morgenen den 1. juni er du nu fremme ved endestationen. Efter morgenmaden forlader du skibet i København efter en fantastisk rejse til flere interessante og charmerende byer i forskellige lande med mange spændende oplevelser til følge.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Milano
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib
 • 13 nætter ombord på Costa Favolosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 1.170 kr.
 • Dansk rejseleder
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover det beskrevne.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser generelt er dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover over denne. Priser her vil ikke kunne kombineres.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 30. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst