Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gourmet & luksus på Dyvig Badehotel

God som julegave! Oplev ægte velvære på skønne Dyvig Badehotel på Nordals, Danmarks vel nok smukkeste badehotel. Inkl. 1 overnatning, 4-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu, kaffe med kage & morgenmad. Gælder hele 2019.

DYVIG BADEHOTEL i Sønderjylland - Eksklusivt gourmetophold m. vinmenu, kaffe & kage og morgenmad.

Pris2.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
1431 solgte

Værdi3.800

Rabat34

Spar1.302

Dyvig Badehotel er intet mindre end en perle blandt de danske badehoteller. Et sted, hvor rammerne er en del af oplevelsen, og hvor tiden er jeres helt egen. Sådan et sted, hvor man lader sig indlogere til et døgn i selvforkælelsens tegn, og hvor drømmen om 'det gode liv' bliver til virkelighed.

Lige siden åbningen i sommeren 2010 har gæsterne stået i kø for at få lov til at bo på det smukke hotel, og forfatteren Tom Okke skriver i bogen Gennem generationer, at 'Dyvig er det maritime Danmark, når det er bedst'.

Dyvig er blevet anmeldt af Aarhus update, som skriver:

Hvis vi uddelte stjerner for opholdet her, så ville det udløse fuldt hus til prisen. Det fås ganske enkelt ikke bedre til den pris. Helt unik og outstanding. Til hver en tid, en tur værd. Hvis jeg vidste hvor godt det var, så havde jeg taget to overnatninger der. Læs mere her.

Desuden vandt Dyvig Badehotel i 2017 den internationale pris som 'Luxury Waterfront Hotel of the Year'.


Ophold med 1 overnatning for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i charmerende superior værelse på Badehotellet
  • Friskmalet eftermiddagskaffe med konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terassen (vælg ml. udvalgte kager - 1 stk. pr. gæst)
  • Amstrups "havsnacks" - serveres i restauranten ved ankomst til bordet
  • 4-retters Amstrup- og Vinmenu - afstemt efter årstiden
  • 4-retters vinmenu - afstemt efter menuen og årstiden (1 gl. pr. ret)
  • Dyvigs overdådige morgenmad De Lux.

SPOTpris 2.498 kr. for 2 personer. Normalpris 3.800 kr. Spar 34%

Opholdet kan benyttes fra d. 14. januar til og med d. 18. december 2019.
- I januar, februar, marts, april, oktober, november & december: Ankomst søndag til fredag.
- I maj, juni, august & september: Ankomst mandag, tirsdag og onsdag
- Opholdet kan ikke benyttes i uge 27, 28, 29, 30, 31 & 32.
- Opholdet kan desuden ikke anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

Tillæg (betales direkte til Dyvig Badehotel):

  • Tillæg ved ankomst fredage i januar, februar, marts, april, oktober, november og december - 500 kr. pr. værelse pr. nat.
  • Tillæg ved ankomst mandage, tirsdage og onsdage i maj, juni, august og september - 350 kr. pr. værelse pr. nat
  • Opgradering til De lux værelse med havudsigt - 350 kr. pr. værelse pr. nat.

 

Jeres ophold 
Jeres ophold starter med friskmalet eftermiddagskaffe og en konditorkage i salonen eller på terassen. Konditorkagen kan vælges blandt udvalgte kager fra Dyvigs populære kagemontre.

Den lækre gourmetmiddag begynder med Amstrups "havsnacks" i restauranten, hvorefter I nyder den 4-retters Amstrup- og Vigenmenu, der naturligvis er afstemt efter årstiden. Til middagen serveres også en afstemt vinmenu (1 gl. pr. ret) fra sommelierens kældre.

Når det er tid til at gå til ro, overnatter I i et af hotellets charmerende superiorværelser, der vender ud mod skoven. Om morgenen venter Dyvigs overdådige morgenmad De Lux. Her er Arabicakaffe eller te fra Perch København, elegant 'Blanc de Blanc' mousserende vin, friskpresset appelsinjuice, lokal æblemost fra Hestahavegaard, håndlavede rundstykker, speltbrød og rugbrød fra Dyvigs konditori, Slagter Nielsen`s spegepølser og rullepølse, Dyvigs hjemmerøgede havlaks og gravede havlaks med sennepscreme, osteudvalg, økologisk blødkogt æg, frisk frugt og yoghurt.

Dyvig Badehotel 
Badehotellets ydre er inspireret af den danske arkitekt og formgiver Thorvald Bindesbølls karakteristiske rød-hvide fiskerpakhuse på Skagen havn (1905-1907). Og indenfor er der med massive plankegulve, stuer en suite, smukke fløjdøre og rustikke fliser tænkt over hver en detalje, og trods alverdens moderne faciliteter hersker der en særlig form for gammeldags, hjemlig hygge over stedet.

Under jeres ophold skal I bo på superior-værelserne, der er placeret på 1. sal. Hotellets 20 værelser er alle individuelt indrettet med bl.a. smukke blomstrede tapeter. Her findes både trådløs internetopkobling, B&O's moderne design, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK. Med andre ord en helstøbt hoteloplevelse ud over det sædvanlige.

Dansk og fransk køkken
John Bech Amstrup, der er forpagter og gastronomichef på Danmarks smukkeste badehotel, har en fortid på bl.a. det luksuriøse Ruths Hotel i Skagen og på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder.

Med Amstrup som det naturlige midtpunkt bliver Dyvigs køkken drevet med udgangspunkt i danske og franske råvarer. De enkelte retter serveres således at råvarerne skal kunne tale for sig selv, ikke mere end 4-5 forskellige smagsindtryk - den rene smag fortrækkes.

Dyvig Badehotel blev nomineret som 'Årets Bo & Spis Adresse' i 'Den danske Spiseguide' i både 2013, 2014, 2015 og 2017. Badehotellet kan også prale med en plads i Luxury Travel Guide 2016. Desuden er Dyvig Badehotel Børsen Gazelle-vinder i 2014 og blev i 2013 nomineret til 'Årets Sommelier'. Herudover har de netop vundet 'Årets Vinkort 2017' fra den Danske Spiseguide.

Som gæst kan man derfor heller ikke andet end føle sig godt tilpas, når man sidder i skumringen og nyder udsigten til lystbådehavnen og uvægerligt får følelsen af, at dette her er forkælelse på et meget højt niveau.
Høfligt bliver man budt velkommen af opmærksomme tjenerne i hvide skjorter og med sorte ærmeholdere. Og når man sætter sig til rette ved de veldækkede borde med musselmalet Flora Danica porcelæn, er det med udsigten til at skulle lade sig forføre af enkle, vellykkede og karakterfulde kreationer, som eksempelvis saltet jomfruhummer med røget Mjels-kartoffel og estragon, stegt Foie Gras med hindbær og franske AOC-oste i udvalg serveret med garniture. Menukortet skifter jævnligt, men kvaliteten er altid den samme.


Anmeldelser
Hotellet får mange rosende ord med på vejen fra SPOTdeal-medlemmer, der har besøgt hotellet. De skriver bl.a.:

Vi havde et helt fantastisk ophold her. Vi fornemmede lige fra velkomsten en god og venlig betjening overalt. Mad og vin var ligeledes helt i top. Et weekendophold her vil vi anbefale til alle. (Anmeldt november 2017).

Dejlige værelser, især ud mod vandet. Flot og lækker mad. Gode vine. Meget personlig modtagelse og venlig betjening i restauranten. (Anmeldt november 2017).

Sjældent har vi mødt så service mindede ansatte - lige fra reception til tjenere. Vi nød et fantastisk afslappende ophold - og glæder os til næste ophold, som ER købt!! (Anmeldt november 2017).

Et pragtfuldt sted! Inde som ude! Der var atmosfære, god mad og betjening og et dejligt værelse! Forventninger blev totalt indfriet!  (Anmeldt november 2017).

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Dyvig Badehotel på Tlf.: 73 16 43 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte til hotellet ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Dyvig Badehotel kontaktes på tlf.: 73 16 43 00.

Opholdet kan benyttes fra d. 14. januar til og med d. 18. december 2019.
- I januar, februar, marts, april, oktober, november & december: Ankomst søndag til fredag.
- I maj, juni, august & september: Ankomst mandag, tirsdag og onsdag
- Opholdet kan ikke benyttes i uge 27, 28, 29, 30, 31 & 32.
- Opholdet kan desuden ikke anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

Én unik kode gælder for ét gourmetophold til 2 personer på Dyvig Badehotel.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i charmerende superior værelse på Badehotellet
Friskmalet eftermiddagskaffe med konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terassen (vælg ml. udvalgte kager - 1 stk. pr. gæst)
Amstrups "havsnacks" - serveres i restauranten ved ankomst til bordet
4-retters Amstrup- og Vigenmenu - afstemt efter årstiden
4-retters vinmenu - afstemt efter menuen og årstiden (1 gl. pr. ret)
Dyvigs overdådige morgenmad De Lux.

Tillæg (betales direkte til Dyvig Badehotel):
Tillæg ved ankomst fredage i januar, februar, marts, april, oktober, november og december - 500 kr. pr. værelse pr. nat.
Tillæg ved ankomst mandage, tirsdage og onsdage i maj, juni, august og september - 350 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til De lux værelse med havudsigt - 350 kr. pr. værelse pr. nat.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Dyvig Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Dyvig Badehotel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Dyvig Badehotel

Dyvigvej 31, 6430 Nordborg


Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst