Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gastronomiophold på Knudhule Badehotel

Knudhule Badehotel er smukt beliggende med kig til både Knudsø og Himmelbjerget. Omkring juletid, hvor alt er flot pyntet op, hviler der en ekstra hyggelig atmosfære over stedet. Inkl. 4-retters gastronomisk middag, 1/2 flaske hvidvin og morgenkomplet.

KNUDHULE BADEHOTEL ved Silkeborgsøerne - Ophold med 4-retters gastronomimiddag og morgenkomplet.

Pris1.310

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
601 solgte

Værdi2.100

Rabat37

Spar790

Nyd et charmerende ophold for 2 på idylliske Knudhule Badehotel i hjertet af Søhøjlandet. Ankommer I mellem d. fra 15. november til 22. december, kan I opleve den smukkeste og mest julede oppyntning af blomsterkunstner Mette Kjærgaard. I juletiden er det også oplagt at lægge vejen forbi Silkeborg eller Aarhus kun 15-20 min. fra hotellet. 

Knudhule Badehotel er i den grad et hus med mad og vin i højsædet, glæd dig til Køkkenchef Dean Jespersen veltillavede menu med fokus på sæson, eller gå på opdagelse i vinkortet som rummer op mod 400 forskellige vine fra hele de europæiske kontinent, trygt lageret i hotellet gamle vinkælder.


Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i uspecificeret værelse eller annekshus (alle værelser, huse og hytter har eget bad og toilet, samt TV, Wi-Fi og egen indgang)
  • ½ fl. hvidvin serveret på værelset.
  • Årstidens friske frugt serveret på værelset.
  • 4-retters middag i Restaurant Gastronomisk Institut på Knudhule Badehotel.
  • Morgenkomplet.
  • Fri afbenyttelse af Knudhules helt specielle minigolfbane.

SPOTpris 1.310 kr. for 2 personer. Normalpris 2.100 kr. Spar 37%.

Opholdet kan benyttes med ankomst fra mandag til fredag til og med d. 30. juni 2019. Det er dog ikke muligt at ankomme fra d. 22. december 2018 til og med d. 31. januar 2019, da hotellet holder julelukket for renovering.

Tillæg (betales direkte til Knudhule Badehotel):

  • Sommertillæg fra d. 1. juni til og med d. 30. juni 2019 - 99 kr. pr. person pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Knudhule Badehotel):

  • Ekstra overnatning med 3-retters middag og morgenkomplet - 1.077 kr. for 2 personer.
  • Restaurantchefens særligt tilpassede vinmenu (4 gl.) - 299 kr. pr. person (bestilles i restauranten)

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

Der er mulighed for 15% rabat på en række attraktioner og oplevelser i Silkeborg og omegn. Hør Knudhule Badehotel for nærmere information ved bestilling af opholdet eller ved ankomst.

Der kan ikke benyttes flere værdibeviser i forlængelse af hinanden.


Fra hotellet kan I gå ned til den anlagte badestrand med badebroer ved Knudsø eller tage på en større tur ud i det skønne landskab ved Himmelbjerget eller måske helt til Aarhus. I omegnen er der også diverse museer som f.eks. Moesgaard og god mulighed for at spille en runde golf. 

Restaurant Gastronomisk Institut 
I skal nyde en middag i Restaurant Gastronomisk Institut, der har udsigt til Knudsø og det bagvedliggende Himmelbjerg og Himmelbjergtårnet.

Restauranten serverer enkel, ukompliceret og velsmagende mad. Køkkenet tager udgangspunkt i køkkenchef Dean Jespersen tanker om, at maden skal smage af det, den er lavet af og være i sæson.

I overnatter i et af de dejlige værelser eller annekshuse med tv, toilet og bad. Der er gratis wifi på hotellet.

Populært blandt gæsterne
Knudhule er et populært indslag på SPOTdeal, og det hyggelige hotel har gennem tiden høstet mange gode anmeldelser fra gæsterne. De skriver blandt andet:

"Fra vi kom til vi gik følte vi at der blev ydet omsorg for os. Værelser har en fin standard, hele området er velplejet og passet i det hele taget ligger "Knudhule" smukt i naturen. Maden var et kapitel for sig, på den gode måde"
2. februar 2018

"Fantastisk service fra vi kom til vi forlod Badehotellet. Virkelig lækker mad og rigtig gode vine (godt vinkort) Kommer snart igen."
22. februar

"Et skønt sted i den smukkeste natur, balsam for sjælen. Lækker mad, god og sød betjening, dejlige værelser. Bedst af alt, der er køleskab og el kedel på værelserne, så man kunne få Sin morgen kaffe, med kig til Knud Sø."
24. juli 2017.

"Mine forventninger blev mere end indfriet. Et ophold af ekstrem høj karakter fyldt med varme og personlighed og selvfølgelig krydret med gastronomi i meget høj klasse."
21. november 2011.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset booker du dit ophold hos Knudhule Badehotel på info@knudhule.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der kan ikke benyttes flere værdibeviser i forlængelse af hinanden. 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Knudhule Badehotel kontaktes på info@knudhule.dk eller Tlf: 86 89 14 07.

Opholdet kan benyttes med ankomst fra mandag til fredag til og med d. 30. juni 2019. Det er dog ikke muligt at ankomme fra d. 22. december 2018 til og med d. 31. januar 2019, da hotellet holder julelukket for renovering.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Knudhule Badehotel.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i uspecificeret værelse eller annekshus (alle værelser, huse og hytter, har eget bad og toilet, samt TV, Wi-Fi og egen indgang)
½ fl. hvidvin serveret på værelset.
Årstidens friske frugt serveret på værelset.
4-retters middag i Restaurant Gastronomisk Institut på Knudhule Badehotel.
Morgenkomplet.
Fri afbenyttelse af Knudhules helt specielle minigolfbane.

Tillæg (betales direkte til Knudhule Badehotel):
Sommertillæg fra d. 1. juni til og med d. 30. juni 2019 - 99 kr. pr. person pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Knudhule Badehotel):
Ekstra overnatning med 3-retters middag og morgenkomplet - 1.077 kr. for 2 personer.
Restaurantchefens særligt tilpassede vinmenu (4 gl.) - 299 kr. pr. person (bestilles i restauranten)
Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.30.

Der er mulighed for 15% rabat på en række attraktioner og oplevelser i Silkeborg og omegn. Hør Knudhule Badehotel for nærmere information ved bestilling af opholdet eller ved ankomst.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Knudhule Badehotel´s officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Knudhule Badehotel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Knudhule Badehotel

Randersvej 88-90, 8680 Ry

Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst