Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Østersøen med 2 dage i Skt. Petersborg

Et helt specielt krydstogt venter forude, hvor du oplever Stockholm, Helsinki, Skt. Petersborg og Tallinn. Du får 7-nætters krydstogt med helpension og fly fra KUN 4.990 kr. Afrejse fra CPH d.18. maj eller 15. juni 2019. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT ØSTERSØEN - 7-nætters krydstogt med 2 dage i Skt. Petersborg. Fly d. 18. maj el. 15. juni.

Pris4.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
105 solgte

Særpris!

Tag med på dette helt specielle krydstogt, hvor du besøger 4 af Østersøens perler. Oplev Stockholm og nyd den flotte sejlads gennem den svenske skærgård på vej mod den finske hovedstad Helsinki. Udforsk Skt. Petersborgs mange kulturskatte, hvor du har to dage, og gå på opdagelse i byen, Tallinn, hvor Dannebrog ifølge sagnet dalede ned.

Her er nok af oplevelser at tage med hjem i kufferten, og det flotte krydstogtskib Costa Magica fragter dig mellem dem på bedste vis.

Læs mere om skibet og hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København - Stockholm t/r
 • 20 kg bagage plus håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen til Costa Magica t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Magica
 • Helpension i skibets restaurant eller buffet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning, herunder teaterforestillinger hver aften
 • Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
 • Servicecharge på 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 18 maj 2019
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 4.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 5.590 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 6.790 kr.
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 7.390 kr.
Balkon Kahyt Classic: Særpris 8.390 kr.
Balkon Kahyt Premium: Særpris 8.990 kr.

Afrejse den 15. juni 2019
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 5.590 kr.
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 6.190 kr. 
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 7.390 kr.
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 7.990 kr.
Balkon Kahyt Classic*: Særpris 8.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: Særpris 9.590 kr.

 * Denne kahytstype kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og det samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.
 • Visum til Rusland ved ophold på egen hånd.

Kahytstyper Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber man Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Rejseplan

Dag 1: Fly til Stockholm og transfer til skibet for check in
Dag 2: afgang Stockholm kl. 07.00
Dag 3: Helsinki kl. 08.00 – 18.00
Dag 4: Skt. Petersborg – ankomst kl. 07.00
Dag 5: Skt. Petersborg – afgang kl. 18.00
Dag 6: Tallinn kl. 09.00 - 17.00
Dag 7: Kl. 09.00 ankomst Stockholm
Dag 8: Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

Transport
Turen inkluderer fly fra Kastrup til Stockholm og retur samt transport fra lufthavn til skib t/r

København – Stockholm kl. 09.35 - 10.45
Stockholm – København kl. 15.25 -  16.35

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Helpension
Er inklusive på skibet. Det er valgfrit, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du til alle måltider frit kan sammensætte en 3-5 retters menu efter pænt og varieret menukort, eller om du ønsker at spise i skibets buffetrestaurant, hvor der dagligt er et bredt og indbydende udvalg. Restauranten har faste åbningstider, og til aften tildeles du enten tidlig eller sen spisning. Fremsæt gerne ønske ved bestilling, såfremt du har en Premium kahyt. Buffetrestaurantens åbningstider varierer fra dag til dag. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier, og der findes altid et udvalg af snacks i åbningstiden.


Eventuelle tilkøb ved bestilling:

Drikkepakke: 
Ved ombordstigning kan der tilkøbes drikkepakker, eller du kan sammen med bekræftelse af rejsen hos Øster Lindet tilkøbe en "All inclusive" drikkepakke. Denne dækker øl, vin, vand, kaffe, te, sortiment af drinks og cocktails m.m. Pakken koster for hele krydstogtet:

Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)
Børn: 910 kr. (130 kr. pr. dag)

Bestiller du drikkepakken senere pålægges et gebyr, men den kan købes direkte på skibet.

Børn og opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 3.490 kr.
Voksne: 4.490 kr.

Enekahyt:
Der er et MEGET begrænset antal enekahytter, så kontakt Øster Lindet for kapacitet inden køb.

Tillæg for enkeltkahytter:

 • Indvendig kahyt: 1.700 kr.
 • Udvendig kahyt: 2.700 kr.
 • Balkonkahyt: 3.500 kr.

Øster Lindet arrangerer 2-dages udflugt i Skt. Petersborg med dansktalende guide.
Dag 1: Heldagstur med sightseeing i Skt. Petersborg. På turen oplever du mange af de flotte paladser, kirker og deres unikke arkitektur, som næppe findes tilsvarende noget andet sted. Der stoppes bl.a. ved Opstandelseskirken også kendt som Blodskirken, som blev bygget til ære for Alexander den 2. af Rusland, som blev myrdet på denne plads i 1181. Der bydes på en sejltur gennem Skt. Petersborgs utallige kanaler, hvor du får en panoramatur langs den ene flotte og imponerende bygning efter den anden. Efter frokostpausen på en lokal restaurant følger endnu et højdepunkt med et besøg på Eremitagen - også bedre kendt som Vinterpaladset - der i dag er et af verdens største og mest interessante museer. Efter dette besøg køres tilbage til skibet.

Dag 2: Heldagstur til Ruslands svar på Versailles også bedre kendt som Sommerpaladset, som er beliggende ca. 30 km fra Skt. Petersborg. Dette palads tilhørte zarfamilien og blev benyttet om sommeren. Inde i paladset oplever du den rigdom, der var, og alle rummene fremstår rigtig flotte og belagt med rigtig meget guld. Til paladset hører et kæmpe parkområde, der er flot anlagt med skulpturer, springvand, vandfald og et blomsterflor uden lige. Efter besøget på sommerpaladset er der frokost, og turen slutter med nogle timer på egen hånd i Skt. Petersborg for shopping.

Pris pr. person 1.995 kr.


Øvrige udflugter
Rederiet har også en bred vifte af udflugter - også i Skt. Petersborg. Disse er med engelsk-/tysktalende guider, og der er mulighed for forskellige sværhedsgrader af ture. Deltager du i en udflugt, skal du ikke søge visum. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke bare kan droppe sidste del af en tur og opholde dig på egen hånd i Rusland - så vil visum være påkrævet.

I Helsinki, Tallinn og Stockholm er der ligeledes et stort udbud af udflugter fra rederiet. I alle byerne kører de berømte Hop On/Off udflugtsbusser, hvor du hurtigt, nemt og bekvemt kommer rundt til alle store seværdigheder.

Se rederiets udflugtsprogram
Udflugtsprogram 18.05-2019
Udflugtsprogram 15.06-2019


Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Øster Lindet anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se f.eks. mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos Udenrigsministeriet


Rejsebeskrivelse
Tag med på et fantastisk krydstogt, hvor du oplever Østersøens perler på første klasse. Du flyver lørdag fra Kastrup til Stockholm og køres herfra til skibet for check in. Du har nu resten af eftermiddagen til at opleve den charmerende svenske hovedstad, der er spredt ud på 14 øer. Gå en tur igennem den hyggelige Gamla Stan og se kongeslottet eller besøg et eller flere af de mange interessante museer som f.eks. Vasamuseet, Det Historiske Museum og spiritusmuseet. Fortvivl ikke, hvis du ikke når det hele denne første dag, for du vender tilbage til Stockholm og får meget mere tid her.

Søndag morgen sejler Costa Magica fra Stockholm, og du får en flot sejlads gennem den svenske skærgård på vej mod den finske hovedstad Helsinki. En interessant by, der er en god blanding af fortid og nutid, hvor historiske bygninger blander sig med moderne, revolutionær arkitektur og næsten futuristiske forstæder. Middelalderbyen Porvoo udenfor Helsinki er bestemt også et besøg værd.

Turens højdepunkt er uden tvivl opholdet i Skt. Petersborg, hvor du har to dage. Der bliver masser af tid til at opleve denne fantastiske by, der byder på kulturskatte udover det sædvanlige. Eremitagen med over 3 millioner kunstgenstande, Opstandelseskirken, Sommerpaladset – seværdighederne står i kø. Vælger du Øster Lindets udflugtspakke eller en eller flere af rederiets udflugter, skal du heller ikke tænke på visum.

Efter afskeden med denne storslåede by venter en baltisk perle – nemlig hovedstaden Tallinn i Estland. Det var i Tallinn, Dannebrog ifølge sagnet dalede ned i 1219. Tallinn er en veludviklet og på mange måder moderne hovedstad, men gemmer også på mange interessante historiske minder.

Turen afsluttes på fornemste vis med indsejling til Stockholm, hvor Costa Magica ankommer dagen før hjemrejse kl. 9. Skibet ligger meget centralt i forhold til centrum, og hele dagen kan du nyde en af Europas nok smukkeste hovedstæder. Skibet forlades næste morgen, hvor der er transport til lufthavnen for hjemrejse efter et fantastisk krydstogt.


Skibet
Du sejler med Costa Magica, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 3000 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med tre pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller det kæmpe spa- og wellnessområde. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets teater, som er i tre etager. Der kan dag og aften hygges i en af skibets 11 lounger og barer, og skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane. Et flot klassisk krydstogtsskib, der oser af italiensk atmosfære.

Livet ombord er en "oplevelse i oplevelsen”.

Kahytstyper
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og det samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København - Stockholm t/r
 • 20 kg bagage plus håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen til Costa Magica t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Magica
 • Helpension i skibets restaurant eller buffet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning, herunder teaterforestillinger hver aften
 • Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
 • Servicecharge på 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.
 • Visum til Rusland ved ophold på egen hånd.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Øster Lindet anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos Udenrigsministeriet.

BEMÆRK: Køber du udflugter hos rederiet er visum IKKE nødvendigt.

Øster Lindet anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Du skal have en rejseforsikring der dækker UDENFOR EU, der som minimum dækker ved sygdom og hjemtransport.

Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.


Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at krydstogtsrederiets priser er dynamiske og den oplyste normalpris er baseret på højeste udsalgspris – dette ikke at sammenligne med rederiets dagspris. Der tages forbehold for eventuelle særkampagner og last minute-priser. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 10. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst