Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Harzen

Tag 3 dage til Harzen og oplev de smukke vinterlandskaber på ski. Rejsen inkluderer ophold på hyggelige Maritim Berghotel Braunlage kun 200 m. fra skiliften, en god middag og dejlig morgnmadsbuffet.

MARITIM BERGHOTEL BRAUNLAGE i Harzen - 3 overnatninger med morgenmad og 2-retters middag.

Pris1.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

Særpris!

Harzen er en af danskernes favoritdestinationer i Tyskland. Området byder på mange forskellige aktiviteter ikke mindst i vinterperioden, hvor det også er et attraktivt skisportssted. Pisternes sværhedsgrad spænder lige fra let til mellemsvær, og begynder lige ude foran hotellet. Der er 200 meter til skiliften og skileje. I har også mulighed for at tage på skiskole. Skilejen i Harzen er også ganske billigt, 3 dages skileje koster cirka 40 euro. Liftkort kan købes for cirka 65 euro. 


Opholdet inkluderer:

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2-retters middag den første og anden aften
  • Morgenbuffet alle dage.

3 overnatninger i november: Særpris 1.595 kr. pr. person
3 overnatninger i januar, februar, marts: Særpris 1.995 kr. pr. person

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Bemærk at der skal betales citytax på 2,5 € pr. person pr. nat.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser)

  • Barn under 7 år - gratis ved overnatning i forældres seng.
  • Barn i opredning (8-12 år) - 895 kr.
  • Ekstra opredning - November: 1595 kr. pr. person. Januar, februar, marts: 1995 kr. pr. person.
  • Enkeltværelsestillæg - 795 kr.
  • Ekstra overnatning - 595 kr. pr. person.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 12.00.


Området
Cirka 1.000 meter over havet ligger pisterne i Braunlage, og er et af de største sammenhængende skiområder i Harzen. Der er cirka 13 kilometer pister fordelt på 6 forskellige nedfarter. Den længste nedfart er 4,3 kilometer. Sværhedsgraden er fra let til mellemsvær. Udover skipisterne så er der også kælkebane og skøjtebane i området.

Skal det foregår med lidt mindre fart, så er Braunlage også oplagt for langrendsløbere. Harzen er Tysklands største område for langrend, og i Braunlage er det intet mindre end 45 kilometer løjper. 

For foden af det næsthøjeste bjerg i Harzen ligger det * * * * Maritim Berghotel Braunlage, med udsigt udover Harzen. Hotellets nabo er den flotte nationalpark, hvor I har mulighed for at lave mange aktiviteter .

Hotellet har næsten alt hvad hjertet begærer. Trænger I til at slappe af efter en dag på pisterne fyldt med aktiviteter, kan I gøre det ved hotellet indendørs pool. Her er der også sauna og dampbad.

Maritim Berghotel Braunlage
Lige som resten af hotellet, er der heller ikke gået på kompromis med værelserne. Værelserne er udstyret med minibar, satellit-tv, radio, telefon og wifi. Derudover er der selvfølgelig eget bad og wc på værelset.

Hotellets hyggelige restauranten serverer á la carte, men det er også muligt at bestille buffet. Det er det samme sted, hvor morgenbuffeten vil blive serveret. Hotellet har også sin egen pub, som giver associationer til en ”good old English pub”, udover drikkevarer serverer pubben også et udvalg at traditionelle tyske retter.

På toppen af hotellet finder I cafeen hvor det er muligt at nyde sin søndagskaffe, med udsigt over Harzen.

Når I er ankommet til Harzen er der mange forskellige seværdigheder. Men det første som kommer til at slå Jer, er den flotte og enestående natur - de høje bjergsider med grønne træer.

Braunlage er en by, hvor sport og fitnessaktiviteter er i hovedsæde. Byen emmer af liv og glade dage, og cafélivet lever i bedste velgående. Braunlage er også spækket med diverse butikker, så jeres shopping-gen også kan blive tilfredsstillet. 

I nationalparken finder i en smuk natur, og hvis I har heldet med jer, så er der også mulighed for at se vildsvin, krondyr og mange andre dyrarter. 

Lige ved siden af parken ligger Sankt Andreasbergs. Det er den højest beliggende by i Harzen – alene inden for byens grænser spænder højdeforskellene fra 600 til 900 meter. Udover den flotte by, er der også mange turistattraktioner deroppe. Herzberg slot er helt sikkert også et besøg værd.

En halvtime i bil, så er I ved den berygtede Kz-lejr, Dora Mittelbau. Det kan anbefales at tage en guidet tur ind i grotterne, her kan I se, hvor fangerne fremstillede v2-raketterne under 2. Verdenskrig.   

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet inkluderer:

3 overnatninger i dobbeltværelse
2-retters middag den første og anden aften
Morgenbuffet alle dage.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Bemærk at der skal betales citytax på 2,5 € pr. person pr. nat.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser)
Barn under 7 år - gratis ved overnatning i forældres seng.
Barn i opredning (8-12 år) - 895 kr. 
Ekstra opredning - November: 1595 kr. pr. person. Januar, februar, marts: 1995 kr. pr. person.
Enkeltværelsestillæg - 795 kr. 
Ekstra overnatning - 595 kr. pr. person.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 12.00.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 16. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst