Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Caribien med dansk rejseleder

En uges skønt krydstogt i det østlige Caribien med ekstra forkælelse. Der er direkte fly fra København til Guadeloupe, udvidet bagageservice, dansk rejseleder og helpension ombord. Rejs d. 9. februar fra 10.990 kr. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT CARIBIEN - 7 nætter, helpension og dansk rejseleder. Fly fra København d. 9. februar 2019.

Pris10.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
28 solgte

Særpris!

Tag med på en uges skønt krydstogt med høj service, direkte fly, besøg på 7 øer i Caribien med anløb alle dage, flotte strande, eksotisk natur og spændende kultur i selskab med mange rejseglade danskere. 

Din ferie starter allerede i København, hvor du stiger ombord på et særligt chartret fly, der flyver dig direkte til Guadeloupe, hvor dit krydstogt starter.

Som noget helt særligt har du på denne rejse også udvidet bagageservice. Det betyder, at du afleverer din bagage ved check-in i Kastrup og herefter først ser den igen, når du er fremme i din kahyt på det dejlige krydstogtskib, Costa Pacifica, som ligger klar til at modtage jer i Pointe a Pitre.

Der er nu en uges krydstogt i vente i varme temperaturer ved azurblåt hav og masser af oplevelser. Når turen afsluttes afhentes din bagage ved kahytten og afleveres igen i København.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelsen nederst på siden.


Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly København – Guadeloupe t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Mad ombord på flyet ud og hjem – inkl. drikkevarer
 • Udvidet bagageservice – bringes direkte til og fra skibet fra lufthavnen
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Pacifica
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand
 • Fri adgang til underholdning herunder flotte shows hver aften
 • Fri adgang til pool, fitnesscenter, joggingbane, jacuzzi m.m.
 • Dansk rejselederservice fra afgang til hjemkomst
 • Velkomstmøde med rejseleder på skibet
 • Service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 9. februar 2019
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 10.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 11.590 kr. 
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 11.990 kr.
Udvendig Kahyt Premium**: Særpris 12.590 kr. 
Balkon Kahyt Classic: Særpris 13.590 kr.
Balkon Kahyt Premium: Særpris 13.990 kr.

* Kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr
** Få kahytter forrest i skibet under broen vil have udsigtsbegrænsning

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Personlige forsikringer – vær opmærksom på at du rejser udenfor Europa, hvor den danske sygesikring ikke dækker. Øster Lindet kan være behjælpelig med forsikringer.
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke direkte er nævnt.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejserute

09.2: Direkte fly til Guadeloupe og transport til skibet. Afgang fra Pointe a Pitre kl. 23.00
10.2: Kl. 13.00-18.00 Philipsburg, St. Maarten
11.2: Ankomst La Romana, Dominikanske Republik kl. 13.30
12.2: Afgang La Romana, Dominikanske Republik kl. 07.00. Kl. 09.00-17.00 Catalina Island, Dominikanske Republic
13.2: Kl. 13.00-21.00 Basseterre, St. Kitts
14.2: Kl. 07.00-18.00 St. John’s, Antigua
15.2: Kl. 09.00-21.00 Fort de France, Martinique
16.2: Ankomst Pointe a Pitre, Guadeloupe kl. 08.00. Transport til lufthavnen om eftermiddagen. Kl. 18.50 flyafgang til København
17.2: Kl. 09.00 ankomst København.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

09.2: Kl. 11.50-17.00 København – Guadeloupe
16.2: Kl. 18.50-09.00+1 Guadeloupe – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Bustransport mellem lufthavn og skib t/r er ligeledes inkluderet.

Udvidet bagageservice
Du afleverer din bagage i Kastrup Lufthavn og ser den herefter først i din kahyt ombord på Costa Pacifica. På hjemrejsedagen laver I fly check-in og får boardingkort ombord på skibet, hvor I også afleverer bagagen. Hvad I skal bruge i løbet af dagen og på hjemrejsen, skal I derfor have i jeres håndbagage. I lufthavnen kan I gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Mad og drikke
Turen inkluderer alt mad ombord på skibet. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du får dejlig mad serveret, bestilt ud fra et godt og varieret menukort. Du er også velkommen i buffeten fra tidlig morgen til sent. Her er altid en snack og en kop kaffe. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier. Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet.


Eventuelle tilkøb ved bestilling

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes en All Inclusive drikkepakke (Piu Gusto). Pakken omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vand, soft drinks, frugtjuice og varme drikke som kaffe, te og kakao, vin, øl og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget.

Drikkepakken koster 225 kr. pr. dag/1.575 kr. for hele krydstogtet for voksne og 130 kr. pr. dag/910 kr. for hele krydstogtet og kan tilkøbes hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen eller efterfølgende online hos Costa.

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 8.990 kr.
Voksne: 9.990 kr.

Enekahyt 
Tillæg for indvendig kahyt: 1.000 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 2.000 kr.
Tillæg for balkon kahyt: 2.800 kr. 

Der er et begrænset antal pladser, så der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes ombord eller forudbestilles direkte hos Costa. Se Costas udflugtsprogram her

Der er også mulighed for arrangementer i land på egen hånd, og mange steder står lokale operatører og tilbyder arrangementer.


Skibet
Livet ombord er et kapitel for sig. Costa Pacifica byder på en helt speciel atmosfære, hvor du ikke er i tvivl om, at klassisk musik er et stort tema, og indretningen af skibet er blandt andet inspireret af den italienske musiker Mauro Pagani.

Skibets animationsteam byder på underholdning dag og aften. Derudover er der to poolområder, hvor du kan boltre dig – eller slappe af i en af de fem jacuzzier. For de rigtig aktive er der joggingbane og et fantastisk fitnesscenter samt sportsbane, hvortil der er fri adgang. For de helt små er der et særligt tema-poolområde.

Samsara Spa er et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade og solarium til terapipool og massageafdeling, og der tilbydes alverdens behandlinger. Samsara Spa er mod betaling.

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag. Her er f.eks. konkurrencer med animationsteamet, forestilling i skibets imponerende teater, et moderne disco for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounger for voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D-biografen, forsøge sig i Formel 1-simulator eller prøve lykken i det store kasino. 

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl, og det gælder for store som små – ombord er der masser af underholdning for alle.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig Kahyt
2 = Udvendig Kahyt
3 = Balkon Kahyt


Rejsebeskrivelse
Denne tur er helt unik, og din rejse starter allerede, når du stiger ombord på flyet i København, som flyver dig direkte fra København (som den eneste direkte afgang fra Danmark) til den caribiske ø, Guadeloupe, hvor Costa Pacifica allerede ligger i havnen og venter på dig.

Guadeloupe tilhører De Franske Antiller, så der er nem adgang uden at skulle søge visum. Flyet forventes at lande den 9. februar kl. 17 lokal tid, og du går direkte ud i ankomsthallen, hvor Costa Pacificas personale sammen med din danske rejseleder er klar til at anvise transferbus. Der er kun ca. 15 km fra lufthavnen til skibet, og din bagage bliver transporteret direkte fra flyet til din kahyt på skibet.

Din kahyt er klar ved ankomst, og du kan straks gå i gang med at slappe af ombord, udforske skibet og få lidt mad. Din rejseleder byder dig også velkommen ombord og er behjælpelig med at sørge for, at du får de nødvendige informationer på dansk.

På dette krydstogt indgår al maden, og det er bestemt ikke kun hverdagsmad. Costa Cruises gør meget ud af sit madkoncept og sammensætning af menuer. Bag menuen til gallamiddage står en af Italiens mest berømte kokke, Bruno Barbieri. Ombord vælger du selv, om du vil indtage hovedmåltiderne i de flotte hovedrestauranter, hvor du dagligt kan sammensætte en lækker 3-4 retters menu og få maden indbydende serveret, eller om du vil spise i skibets buffetrestaurant, hvor du hele dagen har fri adgang.

Drikkevarer udover kaffe, te og juice til morgenmaden er ikke inkluderet i prisen. Ombord kan du købe drikkevarer efter behov eller købe en af skibets drikkepakker med/uden alkohol. Ofte viser det sig dog, at man med fordel kan tilkøbe en all inclusive drikkepakke.

På krydstogtet kan du lade dig forkæle af skibets personale, og Øster Lindets danske rejseleder vil gøre alt for at være behjælpelig ombord og i land og bryde eventuelle sprogbarrierer.

Forude venter en uge i et ikke mindre end fantastisk farvand, hvor du oplever det ene farvespil efter det andet og et dyreliv udover det sædvanlige. Klimaet i Caribien er tropisk, og området byder på en behagelig jævn varme på gennemsnitligt 25-30 grader året rundt, så du kan forvente dejlige sommertemperaturer.

Dette krydstogt byder på et ”ø-hop” i Caribien, hvor du kan opleve flere af Caribiens paradisstrande, tage på bådture ved anløb, opleve det fantastiske dyreliv eller gå i land og opleve den caribiske atmosfære. Flere af øerne byder endvidere på flot og frodig natur. Du skal ej heller forklejne kulturen, da disse øer har masser af historie at byde på.

Guadeloupe har maleriske landsbyer og sukkerrørsplantager, mens St. Maarten er en harmonisk, etnisk smeltedigel med en særlig livsglæde, der stråler om kap med øens smukke natur.

La Romana i Den Dominikanske Republik har altid været centrum for fritidsfornøjelser og underholdning, og de lange, hvide sandstrande ved det turkisfarvede hav er blandt de mest fantastiske strande på hele det amerikanske kontinent. Her er også underjordiske grotter og cigarfabrikker at udforske.

Catalina Island er et sandt ø-paradis, der er beskyttet af et imponerende koralrev. St. Kitts bærer præg af engelske skikke og en intens, festlig caribisk livsstil. Jeepsafari gennem det tropiske landskab eller en svævetur i en zipline henover det er her en stor oplevelse. Antigua er den caribiske ø, der har mest historie, og den er også kendt som ”Porten til Caribien”. Se håndværk og kulturgenstande fremstillet af de indfødte samt 35 millioner år gamle fossiler. Martinique er udpræget fransk, hvilket særligt mærkes i Fort de France, der ligger i en køn bugt og har mange haver og parker. Romdestillerier og bananplantager kan besøges på øen.

Ved alle anløb har du mulighed for at bestille en bred vifte af udflugter, og som udgangspunkt foregår disse på engelsk. Dog vil rejselederen følge med på udflugter med stor dansk deltagelse.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • Direkte fly København – Guadeloupe t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Mad ombord på flyet ud og hjem – inkl. drikkevarer
 • Udvidet bagageservice – bringes direkte til og fra skibet fra lufthavnen
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Pacifica
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand
 • Fri adgang til underholdning herunder flotte shows hver aften
 • Fri adgang til pool, fitnesscenter, joggingbane, jacuzzi m.m.
 • Dansk rejselederservice fra afgang til hjemkomst
 • Velkomstmøde med rejseleder på skibet
 • Service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Personlige forsikringer – vær opmærksom på at du rejser udenfor Europa, hvor den danske sygesikring ikke dækker. Øster Lindet kan
 • være behjælpelig med forsikringer.
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke direkte er nævnt.


Vigtig information
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Vejr og vind
Du sejler de skønneste steder i Caribien, men også her kan vejret skifte. Som udgangspunkt er gennemsnitstemperaturerne i februar ca. 25 grader også selvom der skulle komme en byge. Ifølge statistikkerne er der ikke mange regnvejrsdage om året. Orkansæsonen i Caribien er typisk fra august til november.

Vi gør opmærksom på, at skibets kaptajn undervejs kan vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af pas, der er gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 03. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst