Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Hotel HøjbySø i Odsherred

Hotel HøjbySø ligger i Odsherred, hvor det bedste af dansk natur er repræsenteret. Her kan I gå lange ture i den skønne natur, opleve kunst og nyde den gode stemning. Book 1 el. 2 nætter på det indbydende hotel med et serviceniveau ud over det sædvanlige.

HOTEL HØJBYSØ i Odsherred - inkl. 3-retters menu og morgenmad. Vælg ml. 1 eller 2 nætter.

Pris895

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
86 solgte

Værdi1.525

Rabat41

Spar630

Kun en times kørsel fra København og 75 min. sejlads fra Aarhus, midt i noget af Danmarks smukkeste natur, ligger denne hotelperle. Odsherred er i sandhed et sted for livsnydere, med grønne bugter, bølgende kornmarker, skønne strande og en venlig atmosfære, der indbyder til ro og fordybelse. 

Vælg mellem 1 eller 2 overnatninger for to personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst mellem kl. 14.30 og 16.00
 • 3-retters dansk aftenmiddag (middagen serveres kl. 18.00)
 • Dejlig stor morgenbuffet.

SPOTpris 895 kr. Normalpris 1.525 kr. Spar 41 %

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Kaffe og kage begge dage mellem kl. 14.30 og 16.00
 • 3-retters dansk aftensmiddag 1. dag (middagen serveres kl. 18.00)
 • 2-retters dansk aftensmiddag 2. dag (middagen serveres kl. 18.00)
 • Dejlig morgenbuffet begge dage.

SPOTpris 1.695 kr. Normalpris 2.910 kr. Spar 41 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. juni 2019. Fra 1. oktober til 1. april er det dog ikke muligt at ankomme søndage.

Tillæg (Bestilles og betales direkte til Hotel HøjbySø):

 • Ved ankomst fredag, lørdag og helligdag tillæg på 300 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Muligt at opgradere til comfortværelser for 100 kr. pr. værelse pr. nat.

Obs: Der er et begrænset antal ledige værelser fredage og lørdage.

Bemærk: der ikke er rengøring mellem 1. og 2. dag.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00Hotel HøjbySø  
Hotel HøjbySø er lyst og smukt indrettet i "badehotelstil". Her er alle muligheder for forkælelse og afslapning.  Højt oppe på Ellingebjerg, er hotellet idyllisk placeret ned til Højbysø, hvor der er mulighed for dejlige spadsereture på de anlagte trampestier. Tænkebænke er placeret hist og her, så I kan sidde og nyde den smukke sø.

Odsherred råder desuden over mange dejlige strande, eks. Gudmindrup strand, som er en af Danmarks allerbedste, men også de mange strande langs nordkysten (Klint/Rørvig) er et besøg værd.

Hotellets venlige og servicemindede personale glæder sig til at tage imod jer og sørge for, at I får et dejligt ophold. Indretningen på Hotel HøjbySø er lys, tiltalende og moderne. Nye gulve, nymalede vægge og flotte tapeter i gangene skaber en nærmest britisk hjemlig hygge. Placeringen i Højby er central i forhold til at kunne foretage ture rundt i det dejlige Odsherred. For børnefamilien ligger Sommerland Sjælland kun 2 km væk.


Indendørsfaciliteter:
Opholdsrum med chesterfieldmøbler og TV
Gratis internetadgang over hele hotellet
Aktivitetsrum med dart.
Hotellet er det eneste i Odsherred med mærkeordningen 'GOD ADGANG', hvilket betyder at det overalt er muligt at komme rundt med evt. kørestole.

Gå tur ved stranden
Placeringen i Højby er central i forhold til at kunne foretage ture rundt i det dejlige Odsherred. Odsherred over mange dejlige strande, f.eks. Gudmindrup strand, som er en af Danmarks allerbedste, men også de mange strande langs nordkysten (Klint/Rørvig) er et besøg værd.

Spil golf
Ikke langt fra hotellet ligger Dragsholm Golf Club, og som nærmeste nabo finder i Odsherred Golfklub, der byder på smuk natur og masser af flotte golfhuller. Book en teetid i forbindelse med jeres overnatning på Hotel HøjbySø.

Oplev kunst
Odsherred er kendt for deres mange forskelligartede attraktioner. Malergården er værd at nævne. Kunstmusseet ligger fantastisk smukt og er Sigurd Swane og hans families hjem og i dag ramme om enestående kunst af ham. Derudover er Hempel Glasmuseum en stor oplevelse. Her er glas og porcelæn i alle afskygninger. Museet ligger så smukt, at det af den grund også skal opleves. Odsherred er også kendt for sine mange små kunstgallerier.

Besøg vingård & gårdbutikker
Foruden små kunstgallerier er gårdbutikker også spredt ud over Odsherred. En spændende oplevelse er vingården Ørnbjerg Vin, der i 2014 blev kåret til Årets Vinbonde i Danmark. Her kan I se det sjældne syn af danske vinmarker og købe noget af landets bedste vinproduktion.

Måske den største producent i Odsherred af lokale delikatesser er Sidinge Gårdbutik. Den charmerende gamle gård sælger forskellig slags most, marmelader, rapsolie og sennep af egen høst sammen med en masse andre lokale kvalitetsprodukter.

Flotte anmeldelser

På Booking.com får HøjbySø 8,5 ud af 10 mulige, og tidligere gæster fortæller rosende om deres oplevelse på hotellet. Se nogle af kommentarerne herunder. 

"Dejligt ophold på lyst og venligt hotel. Der var en meget god atmosfære på hotellet. Det var lyst og venligt. Hyggeligt med de gamle kopper og kander og billeder. Personalet meget imødekommende. Middagen vi fik var fantastisk god. God morgenmad uden at være overdådig. Kommer gerne igen."

Anmeldt 24. marts 2016

"Skønt og flot indrettet værelse med de nødvendige ting. Vi valgte at spise middag i restauranten, der grundet stort selskab havde én ret på menuen. Denne var ret var traditionel med lækkert mørt kød. God oplevelse."

Anmeldt 21. marts 2016

"God velkomst - altid en man kunne spørge - hyggelig stemning når man var til spisning - smagsfuld mad - rimelige priser - hyggeligt værelse."

Anmeldt 25. august 2015.

"Stedet emmer af hygge og man føler sig hjemme. Maden var fantastisk og betjeningen ligeså. Værelset var godt indrettet og der var muligheder til fritiden. Der er også gode muligheder for at gå en tur i naturen."

Anmeldt 20. november 2014. 

Se alle anmeldelserne her

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer du dit ophold hos Hotel Højbysø ved at kontakte Hotel Højbysø på Tlf: 70201133 eller mail: info@hotelhoejbysoe.dk Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Højbysø kontaktes på Tlf: 70201133 (mellem kl. 9 og 18) eller mail: info@hotelhoejbysoe.dk

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage indtil d. 1. juni 2019. Fra 1. oktober til 1. april er det dog ikke muligt at ankomme søndage.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hotel HøjbySø.

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst mellem kl. 14.30 og 16.00
 • 3-retters dansk aftenmiddag (middagen serveres kl. 18.00)
 • Dejlig stor morgenbuffet.

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Kaffe og kage begge dage mellem kl. 14.30 og 16.00
 • 3-retters dansk aftensmiddag 1. dag (middagen serveres kl. 18.00)
 • 2-retters dansk aftensmiddag 2. dag (middagen serveres kl. 18.00)
 • Dejlig morgenbuffet begge dage.

Tillæg (Bestilles og betales direkte til Hotel HøjbySø):
* Ved ankomst fredag, lørdag og helligdag tillæg på 300 kr. pr. værelse pr. nat.
* Muligt at opgradere til comfortværelser for 100 kr. pr. værelse pr. nat.

Obs: Der er et begrænset antal ledige værelser fredage og lørdage.

Bemærk: der ikke er rengøring mellem 1. og 2. dag.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel HøjbySøs officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Højbysø. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Hotel HøjbySø

Ellingebjergvej 1, 4573 Højby


Sidste chance: 09. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst