Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Riga med opera eller ballet

Oplev smukke og kulturrige Riga denne vinter eller i foråret 2019. Rejsen er inkl. fly, 3-4 overnatninger på 4-stjernet hotel med morgenmad samt billet til nationaloperaen. Afrejse fra BLL og CPH på udvalgte datoer fra december-april.

RIGA MED OPERA/BALLET - Fly fra CPH/BLL, 3-4 nt. på 4* hotel m. morgenmad + billet t. opera/ballet.

Pris2.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
133 solgte

Værdi3.785

Rabat34

Spar1.295

Blot en lille times flyrejse fra Danmark finder I Letlands hovedstad Riga. Det er nu godt 27 år siden, at Jerntæppet faldt, og den tidligere kommunistiske by er i dag en forførende storby, som byder på rig historie, kultur og arkitektur og betragtes som en af østersøområdets allersmukkeste byer.

I år er det præcis 100 år siden, at landet første gang erklærede sig som selvstændig republik, og det fejres med spænende arrangementer, udstillinger og koncerter, som kan opleves overalt i byen.

På rejsen indgår der gode billetter til nationaloperaen i Rigas smukke, klassiske operahus fra 1863, som er et af Nordeuropas mest velrenommerede og som har fostret kendte stjerner gennem tiderne. Alt efter jeres valg af afrejsedato kan der opleves bl.a La Boheme" "La Traviata", "Romeo og Juliet", "An der Schönen Blauen Donau", "Den Flyvende Hollænder", "Don Pasquale", "Faust", "Don Quixote" m.fl. Hvis I ønsker mere end en forestilling er det muligt at tilkøbe ekstra billetter - se under tilkøb.

I skal bo på det 4-stjernede Radi un Draugi, der ligger i den charmerende middelalderbydel.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Riga t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 3-4 overnatninger på 4* Radi un Draugi
 • Morgenmad alle dage
 • En operabillet blandt de 3 bedste kategorier
 • Gratis Wi-Fi.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne samt flyselskab.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):

 • Ekstra bagage - kuffert på 20 kg: 390-590 kr.
 • Eneværelsestillæg - 225 kr. pr. nat
 • Ekstra opera- eller koncertbillet - fra 390 kr. ( - se muligheder ovenfor)
 • Guidet tur i Riga med lokal dansktalende guide - 25 € pr. person.
 • Barn (under 2 år) - 690 kr. (overnatning i forældres seng)
 • Barn (2-11 år) - 1.990 kr. (ekstra opredning).

Riga lufthavn ligger blot 10 km fra jeres hotel, og en taxi koster 10-15 euro.


Rigas mange ansigter
Byen blev grundlagt i 1201 af den tyske biskop Albert og en af de mest betydningsfulde hansestæder. Riga var i det 17. århundrede den største by i det svenske rige (større end Stockholm) og var en af de vigtigste byer i Zarens Rusland.

Riga er en levende, dynamisk by med over en million indbyggere, som byder et på rivende kulturliv, hvor nyt og gammelt mødes. Riga er et mødested mellem øst og vest præget af tysk, skandinavisk og russisk kultur, men med sin helt egen sjæl og folklore, som kun findes i Baltikum.

De vigtigste seværdigheder i Riga er knyttet til byens historie og specielt den gamle bydel er seværdig. Her kan I gå på opdagelse i de smalle gader og stræder blandt håndværksboder, gallerier og caféer.

Byens oprindelse fra middelalderen ses særlig tydeligt i arkitekturen med spor af gotisk og barok arkitektur. Fra en senere periode er der en stor mængde bygninger i Jugend-stil, og på husfacaderne finder du finurlige tårne og smukke udsmykninger. Riga har flest af denne type bygninger i hele Europa, og det er netop derfor, at den historiske bykerne er med på UNESCOs verdensarvliste.

En anden nævneværdig seværdighed er Operahuset, som I kommer til at opleve i forbindelse med operakoncerten. Den smukke opera er fra 1863 og har fostret flere internationale stjerner såsom Inesa Galante, Elina Garanca, Kristine Opolais. Og her var selveste Richard Wagner operachef. 

Julen i Riga 
Vinterperioden er noget helt særligt i Riga. Man siger, at det første juletræ i Europa stod på domkirkepladsen i 1510, og det er en tradition, der holdes i hævd. Riga byder på flotte julemarkeder, og den gamle middelalderbydel er smukt pyntet og har flere spændende julemarkeder. Riga er i modsætning til de fleste europæiske byer næsten altid snesikker, hvilket giver en helt speciel stemning.

Letland kom med i eurozonen i januar 2014 og tilbyder rigtig gode shoppingmuligheder og et rigt kulturliv og til et prisniveau, hvor alle absolut kan være med.

På rejsen er der endvidere mulighed for at få en guidet tur i byen af dansktalende guide i Riga. Kom rigtig tæt på byens seværdigheder og spændende historie med en vore lokale dansktalende guides. Turen skal tilkøbes hos GG Tours.

Ophold på rost 4* hotel
Hotellet Radi un Draug ligger i centrum af den gamle bydel, blot 5 minutters gang fra den historiske domkirke. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, komfort og høj service og en af Rigas bedst anbefalede restauranter, Niklavs, der serverer baltisk og nordisk fusionskøkken. Den rige morgenmadsbuffet serveres ligeledes i Restaurant Niklavs.

I hotellet er der desuden tilknyttet en elegant lounge samt en café-bar, som serverer forskellige cocktails. Og der er cafeer og restauranter på hvert gadehjørne i den hyggelige gamle bydel. Radi Un Draugi ligger lige rundt om hjørnet til Sankt Peters-kirken.

Hotellets værelser er lyse, rummelige og smukt designede i varme farver. I værelserne er der gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv, køleskab, aircondition, centralvarme, værdiboks, kabel-tv og faciliteter til at lave te og kaffe samt moderne badeværelse med hårtørrer.

Tripadvisor.dk er Radi un Draugi det sjette mest roste hotel i Riga, og har for de mange rosende ord fået et udmærkelsescertifikat. Folk siger bl.a.

"Anbefales
Hotellet er meget central beliggende i den gamle bydel. Store og gode værelser samt udmærket morgenmad. Meget venlig og imødekomne personale. Hotellet tilbyder lufthavns forbindelse med taxi til 15 EUR. Kan helt klart anbefale hotellet."
Anbefalet 13. december 2017

"Dejligt hotel
Super godt beliggende hotel, lige i centrum af den gamle bydel. Rent, pænt og godt indrettede værelser og meget venligt personaele som er behjælpelige med lufthavns transfer mv. Udemærket morgenmadsbuffet med stort udvalg. Kan absolutut anbefales."
Anbefalet 9. maj 2017

"God oplevelse
Godt hotel centralt placeret i den gamle by i Riga. Har en god restaurant og en god morgen buffe. I sommertiden kan der være en del støj i området på grund af de mange fortovs restauranter i kvarteret."
Anmeldt 8. februar 2017

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer https://www.ggtours.dk/da/tours-2/tour/?tour_id=169  Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato og eventuelle tilkøb.

Når du har gennemført din  reservation modtager du bekræftelse på mail fra GG Tours 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på 26 24 49 35.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København til Riga t/r
10 kg håndbagage
3-4 overnatninger på 4* Radi un Draugi
Morgenmad alle dage
En operabillet blandt de 3 bedste kategorier
Gratis Wi-Fi.
Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne samt flyselskab.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):
Ekstra bagage - kuffert på 20 kg: 390-590 kr.
Eneværelsestillæg - 225 kr. pr. nat
Ekstra opera- eller koncertbillet - fra 390 kr. ( - se muligheder ovenfor)
Guidet tur i Riga med lokal dansktalende guide - 25 € pr. person.
Barn (under 2 år) - 690 kr. (overnatning i forældres seng)
Barn (2-11 år) - 1.990 kr. (ekstra opredning).

Riga lufthavn ligger blot 10 km fra jeres hotel, og en taxi koster 10-15 euro.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

GG Tours ApS

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K


Sidste chance: 09. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst