Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Wellness og storbyhygge i Bukarest

Nyd wellness i det tropiske badeland Therme Bucuresti, og oplev Bukarest, der byder på kultur, historie og storslået arkitektur. Rejsen inkluderer bl.a. fly fra BLL eller CPH, 3 nætter på 4* hotel og entré til Therme Bucuresti. Pris fra 2.390 kr.

BUKAREST - Fly, 3 nætter og entré til Therme Bucuresti. Rejs fra BLL eller CPH fra nov. til marts.

Pris 2.390

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

SPOTpris!

Tag på en forlænget weekend til Bukarest, hvor storbyoplevelser kombineres med en lun vinterdag i Therme Bucuresti. Det tropiske badeland er opdelt med eksklusivt og lækkert wellnessområde og en separat afdeling med strand, palmer og vandrutsjebaner.

Bukarest er med sin storslåede arkitektur og grønne parker altid et besøg værd. Byen byder på et væld af kulturelle og historiske oplevelser og har efter kommunismens fald udviklet sig til at være en spændende metropol, som har fået prædikatet ”Østens Paris”.

10 minutters kørsel nord for Bukarest ligger Therme Bucuresti, der er et badeland og wellnesscenter i verdensklasse. Her kan du opleve tropiske temperaturer, palmer og sandstrand hele vinteren. Præcis det man drømmer om i den kolde vinter.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund/København til Bukarest t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 3 overnatninger på 4* Le Boutique Hotel Moxa
 • Morgenmad på hotellet
 • Entré til en dag i badelandet Therme Bucuresti*
 • Bus til Therme Bucuresti.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Forbehold for udsolgte datoer. Alternativt hotel kan tilbydes.

* For gæster som rejser til fra Billund er entré til badeland inkl. søndag (ønskes mandag SKAL det oplyses ved bestilling).
For gæster som rejser til fra København er entré til badeland inkl. lørdag.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Transfer 260 kr. pr. person t/r
 • Eneværelsestillæg - 300 kr. pr. nat
 • Ekstra bagage fra Billund (20 kg) t/r - 330 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen)
 • Ekstra bagage fra København (20 kg) t/r - 350 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen).

Transport fra lufthavn
Der er 16 km fra lufthavnen til hotellet. Turen tager ca. 20 min.
Øster Lindet anbefaler, at man bestiller transfer hjemmefra, da pirattaxier i Bukarest lufthavn arbejder på højtryk. Alternativt er der 2 buslinjer, som går til centrum, men det vil indebære en gåtur på 15 min. til hotellet.

Flytider

Fly fra Billund med Wizz Air:
Afrejse fra Billund kl. 21.55 – Ankomst til Bukarest kl. 01.40
Afrejse fra Bukarest kl. 19.25 – Ankomst til Billund kl. 21.50

Fly fra København med Blue Air:
Afrejse fra København kl. 10.00 – Ankomst til Bukarest kl. 13.44
Afrejse fra Bukarest kl. 17.30 – Ankomst til København kl. 19.15

Børn 2-11 år
Det er muligt at medbringe 1 barn pr. værelse på turen. Dette tilkøbes direkte hos Øster Lindet. Der er et begrænset antal værelser med mulighed for ekstra opredning, så der skal forespørges hos Øster Lindet inden køb.

Der gives 25% i børnerabat ifølge med 2 voksne. Ved 2 børn kan alternative hotel tilbydes – ring til Øster Lindet for at høre nærmere.

Vær opmærksom på, at børn fra 0-15 år kun har adgang til Galaxy i badelandet.


Therme Bucuresti
Det termiske vand strømmer direkte op fra undergrunden og ud i centerets 9 pools, 6 saunaer og 16 rutsjebaner. Der lægges vægt på høj kvalitet i alt fra byggematerialer og design til menukort og faciliteter. Med fokus på bæredygtighed sker driften med miljøet og energiforbruget in mente.

Bygningen er flot designet og er i sig selv et besøg værd. Opbygningen med store glaspartier sikrer naturligt lysindfald. Taget er konstrueret, så det i godt vejr kan trækkes tilbage, og man kan nyde livet under åben himmel.

Centeret er opdelt i 3 hovedområder, der hver har fokus på at tilbyde høj kvalitet indenfor deres område.

Galaxy – Familiernes paradis. Her er lagt op til leg og fællesskab. Der er anlagt sandstrand med palmetræer omringet af bølgebad og vandrutsjebaner. Mens vejret rusker og regner udenfor, kan du sidde med tæerne i sandet og en drink i hånden. En tur i de vilde vandrutsjebaner, som med deres mange sving og kurver, kan få pulsen op hos både børn og voksne. I vandet kan du vælge at flyde rundt i afslappende stil eller kaste dig ud i poolen. Det indrettede børneområde giver mindre børn og deres familier mulighed for at lege i vandet i rolige omgivelser. Skal sulten stilles i løbet af dagen, byder Galaxys restaurant på et varieret menukort med fokus på sunde retter og friske råvarer.

The Palm -  Romantik og nydelse. Det perfekte sted for voksne med smuk arkitektur som på en tropisk ø. Afdelingen oser af afslapning, og du vil helt sikkert komme ned i gear i løbet af opholdet her. Især ved aftentimerne, hvor solen er gået ned, er det en speciel oplevelse at flyde rundt i det 33 grader varme termiske vand.

Poolen er omkranset af 500 palmetræer, og poolbaren byder på drinks i alle regnbuens farver. For ekstra afslapning kan du lade kroppen glide ned i jacuzziområdet, nyde en hydromassage eller tage en svømmetur i en af 3 mineralpools. Du kan også nyde et ægte regnskovsdampbad i et 42-45 graders glasrum omgivet af grønne planter. I forbindelse med dette er der mulighed for materiale til kropspeeling og for at lægge masker af vulkanmateriale. Skal der lidt aktivitet til, er der aquagymnastik af forskellige slags samt yoga og pilates. Eller måske trænger musklerne til en gang massage på Dagens program kan ses ved ankomst. Der er også både poolbar og beach BBQ-restaurant. Min 16 år.

Elysium – Ro og forkælelse. Her er mulighed for den ultimative afslapning. Her får du wellness med stort W. Afdelingen råder over 6 saunaer, som hver har fokus på hver sit tema og temperaturer. En kombination af sauna og massage kan klart anbefales, og efterfølgende kan du pleje din hud og nyde panoramaudsigten fra den indendørs poolen, der indeholder selenium og zink, der plejer og blødgør huden. Du kan også blot nyde en bog på en af de mange terrasser til afslapning. Ligesom i The Palm er der også både yoga og pilates, som er sundt for sjæl og krop. Der er også de infrarøde solsenge og kalla-brusere. Mango Tree Elysium restaurant byder på a-la-carte restaurant i fin Middelhavsstil. Min 16 år.

Medbring gerne stort badehåndklæde og badekåbe. Alternativt kan det lejes i Therme Buresti.


Om Bukarest
Rumæniens hovedstad Bukarest er i dag en moderne storby i udvikling. Rundt i gadebilledet finder du lækre internationale butikker og smarte caféer, der er skudt op i bybilledet mellem socialismens beton og smukke belle époque-bygninger fra tiden, hvor byen kaldtes Østens Paris. Byen er både arret og sminket af sin tid som sovjetisk mønsterby og stærkt præget af den excentriske diktator Nicolae Ceausescu. Til gengæld er byen endnu ikke hypet og forvandlet til den ene turistattraktion efter den anden. Tværtimod er Bucharest det perfekte sted at lade sig forføre, mens man nyder en blomstrende kultur og spændende kunstneriske udtryk.

Parlamentet
Skal der udpeges en “must see” attraktion i byen, så må det være Parlamentet - diktator Nicolae Ceausescus palads. Paladset er verdens næststørste administrative bygning, kun overgået af Pentagon i USA. De mere end 1000 overdådigt udsmykkede sale viser det allerbedste af rumænsk håndværk. I den anden grøft bør man passere forbi Holocaust Memorial og reflektere kort over den grufulde historie, som Rumænien var en del af under 2. Verdenskrig.

Gratis byrundture
Free Walking Tours i Bucharest byder på 2 forskellige gåture i byen, som begge er gratis. Synes man guiden har gjort det godt, kan man vælge at give drikkepenge, når turen er slut. Turene er på ca. 2 timer og foregår typisk på engelsk. Man skal ikke tilmelde sig, men blot møde op til rette tid på mødestedet. Se mere her: https://bucharest.walkaboutfreetours.com

Transylvanien
I Rumænien ligger Transylvanien, som er Draculas hjem. Smukke smukke landskaber et par timer fra centrum. Rundt i det blændende område i Karpaternes bjerge ligger idylliske middelalderbyer med borge og slotte. Og især legenden om grev Dracula har opnået verdensberømmelse. Øster Lindet anbefaler en 12-timers dagsudflugt, hvor man får en hel dag i naturen med Sinaia Bjergresort og Peles royale slot, Draculas slot Bran og hyggelig gåtur i den charmerende by Brasov. En lang interessant dag. Øster Lindet anbefaler turen på dette link, da det er små grupper på max 16 personer.

Prisniveau
Det er billigt at opholde sig i Rumænien. Lommepengene rækker langt, og prisniveauet er mindst halv pris af herhjemme. F.eks.:

1 fl. vand i en kiosk ca. 1-2 dkr.
Taxi rundt i byen 15-25 dkr.
Billet til offentlig transport 10 dkr.
Brunch med drikkevarer 50-75 dkr.
3 rettes middag inkl. drikkevarer på en god restaurant 100-140 dkr. 


Hotellet - 4* Le Boutique Hotel Moxa
Le Boutique Hotel Moxa ligger i hjertet af Bukarest. Det er et lille charmerende Boutique Style hotel med blot 53 værelser, som tilbyder ægte avantgarde stil. Hotellets filosofi er baseret på en række enkle begreber, der realiseres af et velkvalificeret personale. Deres professionalisme og den særlige atmosfære på hotellet skaber tilsammen stor gæstfrihed og skræddersyede serviceydelser.

Hotellet byder på egen lille restaurant eller kaffebar/café på stedet, hvor du kan nyde et måltid mad. Morgenbuffeten er skøn og kan i godt vejr nydes udendørs på terrassen. Der er en bar/lounge, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gå heller ikke glip af de rekreative tilbud, inklusive en sauna og døgnåbne fitnessfaciliteter. Fri wifi. Conciergeservice som bl.a. kan hjælpe med udflugter til Draculas slot.

Hotellets værelser er alle med air condition, tv, hårføn, safebox og minibar. Max 3 pers. pr vær. (skal forespørges). Lokal turistskat betales direkte på hotellet.

Læs mere om hotellet her


10 gode råd til rejsen til Bukarest

 • Vær opmærksom på, at der er forskellige priser i taxaer, og sørg for at køre med taxameter.
 • Prøv at snuppe en snack gennem lugen fra de små bagerbutikker.
 • Brug Tripadvisor til at finde de gode spisesteder, da de ofte gemmer sig godt. Men de er der, og standarden er forbavsende god.
 • Kig dig for, når du går rundt – fortovene kan være meget ujævne
 • Benyt en af de mange vekselkontorer eller automater til at veksle penge.
 • Engelsk er fortsat ikke et sprog alle taler – hav lidt tålmodighed, smil og brug lidt fingersprog, så går det nok det hele.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer, udløbsdato på passet og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund/København til Bukarest t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 3 overnatninger på 4* Le Boutique Hotel Moxa
 • Morgenmad på hotellet
 • Entré til en dag i badelandet Therme Bucuresti*
 • Bus til Therme Bucuresti.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.. Alternativt hotel kan tilbydes.

* For gæster som rejser til fra Billund er entré til badeland inkl. søndag (ønskes mandag SKAL det oplyses ved bestilling).
For gæster som rejser til fra København er entré til badeland inkl. lørdag.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Transfer 260 kr. pr. person t/r
 • Eneværelsestillæg - 300 kr. pr. nat
 • Ekstra bagage fra Billund (20 kg) t/r - 330 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen)
 • Ekstra bagage fra København (20 kg) t/r - 350 kr. (Skal bestilles sammen med rejsen).

Transport fra lufthavn 
Der er 16 km fra lufthavnen til hotellet. Turen tager ca. 20 min.
Øster Lindet anbefaler, at man bestiller transfer hjemmefra, da pirattaxier i Bukarest lufthavn arbejder på højtryk. Alternativt er der 2 buslinjer, som går til centrum, men det vil indebære en gåtur på 15 min. til hotellet.


Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 06. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst