Skiferie i Dolomitterne

Sidste chance!

Tag med din partner eller hele familien på en skøn skiferie i de italienske Dolomitter. I skal bo en uge på et charmerende Hotel Regina, hvor I også får morgen- og aftensmad. Ankomst fra december 2018 til marts 2019.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Dolomitterne i Italien er et fantastisk skisportssted. Og Hotel Regina Elena er et skønt sted at bo, hvis I er et par eller en familie, der skal afsted. Hotellet ligger ved foden af et af italiens mest imponerede skisportområder Madonna di Campiglio i byen Caderzone midt i Dolomitterne.


Rejsen inkluderer:

  • 7 overnatninger i dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenbuffet og aftensmad)
  • Gratis adgang til wellness
  • Gratis parkering.

Transport er ikke inkluderet. I kan køre eller flyve. Milano er nærmeste lufthavn.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Vi gør opmærksom på at transport ikke er inkluderet i prisen. I kan køre eller flyve til Italien. Nærmeste lufthavn er Milano.

Børnepriser (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Barn (0-13 år) - 2095 kr.

Maks 3 personer pr. værelse.

Tilkøb (bestilles og betales på destinationen):

  • Leje af skiudstyr (ski, støvler, hjelm) - 144 €
  • Leje af ski - 80 €
  • Leje af hjelm - 36 €
  • Liftkort til hele området i 6 dage - Voksne: 275 €, Børn (under 12 år): 184 €

Skisportssted for alle
Området er et fantastisk sted for skiløberen. Der er mere end 150 km. pister i området fordelt ligeligt mellem blå, røde og sorte i sværhedsgrad. Dolomitterne er ideelle for alle fra begynderen til den rutinerede løber. Der er også snowpark og 27 km langrendsløjper i området. 

Mange af pisterne er udstyret med snekanon. Pisterne ligger ca. Mellem 852-2600 meter over havoverfladen. De 57 lifter kan køre ca. 31.000 mennesker igennem i timen. Madonna di Campiglio hænger sammen med Folgarida Marilleva, så I kan benytte hele området uden at tage skiende af. I Folgarida er det også muligt at stå på ski om aftenen.  

Skibus foran hotellet
Foran hotellet holder en skibus, der på 5 min. kører jer til de nærmeste svævebaner i skisportsstedet Pinzolo for kun 1.10 euro. Dette område er velegnede til begyndere. Er I erfarne skiløbere kan I tage til skisportsstedet Madonna di Campiglio, det koster 2.2 euro, og køretiden er under en halv time. I kan også blot tage til Pinzolo og benytte kabine- svævebane til Madonna di Campiglio, eller I kan stå på ski hele vejen. 

Dejligt hotel 
Det lille hotel Hotel Regina Elena er et dejligt sted at bo. Her er masser af charme og stemning. Indretningen er oprindelig italiensk, og der er alle moderne bekvemmeligheder. Alle værelser har bad, balkon, tv, telefon, hårtørre og pengeskab. 

I tilbuddet er der inkluderet halvpension, som består af morgen- og aftensmad. Maden i hotellets restaurant er der kræset særligt om. Der er i køkkenet fokus på bæredygtighed, økologi og velsmag. Frokosten kan nydes på skipisterne med en lokal æggepunch til dessert – Bombardino.

Spaafdeling
Hotellet har desuden egen bar og diskotek, men kal aftenen bruges på afslapning, så har hotellet også egen biograf. Skal I helt ned i gear, så kan I tage i spaen Terme Val Rendena ved hotellet. Her er der er swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:

7 overnatninger i dobbeltværelse
Halvpension (morgenbuffet og aftensmad)
Gratis adgang til wellness
Gratis parkering.
Transport er ikke inkluderet. I kan køre eller flyve. Milano er nærmeste lufthavn.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Børnepriser:

Barn (0-13 år) - 2095 kr.
Maks 3 personer pr. værelse.

Tilkøb (bestilles og betales på destinationen):

Leje af skiudstyr (ski, støvler, hjelm) - 144 €
Leje af ski - 80 €
Leje af hjelm - 36 €
Liftkort til hele området i 6 dage - Voksne: 275 €, Børn (under 12 år): 184 €

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. november 2018 kl. 23:59

Skiferie i Dolomitterne