Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Forkælelsesophold på Hvalpsund Færgekro

Den gamle Hvalpsund Færgekro er et fantastisk sted både i sommer- og vinterklæder. Her er I tæt ved fjord, dejlig strand og vidunderlig natur. Og i kroens restaurant kan I nyde en dejlig middag kreeret af lokale råvarer.

HVALPSUND FÆRGEKRO - 1 el. 2 overnatninger, velkomstdrink, 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris999

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
108 solgte

Værdi1.998

Rabat50

Spar999

Forestil dig, at du sidder fordybet i en god bog. Når siden vendes, ser du op og nyder udsigten over Limfjorden. Ser Livø ligge stolt i horisonten bag den lille ø 'Rotholmen', hvor måger og sæler har til huse. Måske skimter du også 'toppen' af Fur... 

Stemningen er sat på Hvalpsund Færgekro, der er et glimrende sted at tilbringe et par dage væk fra stress og jag. Omgivet af smuk natur og med interessante seværdigheder lige i nærheden, får I hurtigt fyldt dagene ud med gode oplevelser. Alt sammen kombineret med kroens fine faciliteter, hyggelige rammer og velsmagende mad. 

Ophold med 1 overnatning for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters gastronomi middag
 • Kaffe og Avec
 • Dejlig stor morgenbuffet.

SPOTpris 999 kr. for 2 personer. Normalpris 1.998 kr. Spar 50%

Ophold med 2 overnatninger for 2 personer inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2 retters middag dag 1
 • Velkomstdrink dag 2
 • 3-retters gastronomi middag dag 2
 • Kaffe og avec dag 2
 • Dejlig stor morgenbuffet begge dage.

SPOTpris 1.750 kr. for 2 personer. Normalpris 3.567 kr. Spar 51%

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 1. juli 2019. Kroen holder lukket om søndagen fra 1. oktober 2018 til og med 31. marts 2019. Derudover er der julelukket fra d. 4. december 2018 til d. 7. januar 2019.

Tillæg (Bestilles og betales direkte til Hvalpsund Færgekro):

 • Overnatning lørdag og helligdage: 250 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Værelser med balkon eller 1. sal: 75 kr. pr. person pr. nat

Hvalpsund Færgekro
På første parket ved Limfjorden ligger den gamle skagensgule Hvalpsund Færgekro, som en ægte Limfjords-perle. Den gamle kro er mere end blot et almindeligt godt udgangspunkt for en afslappende mini-ferie. Her kan I nemlig mærke roen og stilheden, nyde synet og lyden af havets brusen, indsnuse den friske limfjordsluft, bo i historiske og charmerende rammer og nyde lækre lokale egnsretter.

En gammel historie
Kroen har en historie, der går helt tilbage til 1532. I 1669 fik kroen kongeligt privilegium som færgekro. Det vil sige, at det var kromanden, der drev både kroen og færgefarten, og sådan fortsatte det helt frem til 1870’erne. Den nuværende kromand i Hvalpsund er intet mindre end 5. generation på kroen. Det var faktisk hans tipoldefar, som i 1913 byggede de ældste nuværende krobygninger.

Udsigt ud over Limfjorden
Foruden at gemme på en lang og spændende historisk arv, som I får mulighed for at opleve og spørge ind til, når I besøger kroen, så har færgekroen en unik beliggenhed med udsigt over Limfjorden. En udsigt, der kan nydes fra alle værelser og træterrasser (som alle værelser på 1. sal har udgang til).

Et godt køkken
Under jeres ophold kommer I til at nyde kroens skønne restaurant og en lækker 3-retters menu. Kroen er en del af Gourmetruten, som betyder at maden er lavet med udgangspunkt i lokale råvarer og er af god kvalitet. Fra restauranten er der også udsigt ud over Limfjorden, så I kan nyde den gode mad med den mest pragtfulde udsigt over vandet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos Hvalpsund Færgekro ved at sende en mail til: post@hvalpsund-faergekro.dk eller mandag-fredag mellem kl. 10-17 på telefon 98638600. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte hos kroen ved booking af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hvalpsund Færgekro kontaktes på tlf.: 98 63 86 00.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 1. juli 2019. Kroen holder lukket om søndagen fra 1. oktober 2018 til og med 31. marts 2019. Derudover er der julelukket fra d. 4. december 2018 til d. 7. januar 2019.

Én unik kode gælder for ét ophold på de valgte antal overnatninger til 2 personer.

Ophold med 1 overnatning for 2 personer inkluderer:

1 overnatning i dobbeltværelse
Velkomstdrink
3-retters gastronomi middag
Kaffe og Avec
Dejlig stor morgenbuffet.

Ophold med 2 overnatninger for 2 personer inkluderer:

2 overnatninger i dobbeltværelse
2 retters middag dag 1
Velkomstdrink dag 2
3-retters gastronomi middag dag 2
Kaffe og avec dag 2
Dejlig stor morgenbuffet begge dage.

Tillæg (Bestilles og betales direkte til Hvalpsund Færgekro):
Overnatning lørdag og helligdage: 250 kr. pr. værelse pr. nat.
Værelser med balkon eller 1. sal: 75 kr. pr. person pr. nat

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hvalpsund Færgekro's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hvalpsund Færgekro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Hvalpsund Færgekro

Sundvej 87 , 9640 Farsø


Sidste chance: 06. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst