Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oksemørbrad for 2 hos Dragør Badehotel

Nyd en gennemført og dejlig middag bestående af den møreste oksemørbrad, gourmetfritter, aioli og chilimayo, timian jack daniels sauce, grillede grøntsager og grøn salat. Dragør Badehotel ligger smukt, lige ned til vandet, og kun 12 km fra København.

Oksemørbrad & gourmetfritter til 2 personer på skønne Dragør Badehotel.

Pris489

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
45 solgte

Værdi980

Rabat50

Spar491

Med den skønneste beliggenhed lige ned til vandet, 12 km fra København og tæt ved det historiske fiskerleje, Dragør, er rammerne sat for forkælelse på alle fronter - ikke mindst den kulinariske. For den vidunderlige mad på Dragør Badehotel er i en klasse for sig.

Menuen er for 2 personer og inkluderer:

  • Mør og lækker oksemørbrad (800-1000 gram) serveret med sprøde gourmetfritter, aioli og chilimayo, timian jack daniels sauce, 3 slags grillede grøntsager og grøn mixet salat

Oksemørbrad for 2 personer: SPOTpris 489 kr. Normalpris 980 kr. Spar 50 %

Ønsker i at være op til 4 personer, kan der købes tilbehør som ovenstående for kr. 99 pr person. Købes på aftenen og afregnes direkte med Dragør Badehotel.
Max. 4 personer pr. steg.

Værdibeviset kan indløses mandag til fredag 17:30-20:30 til og med den 31. januar 2019.

Lørdage hvis muligt, kontakt venligst hotellet for forespørgsel. Tillægspris pr. person 45 kr. Købes og afregnes direkte med Dragør Badehotel.


Dragør Badehotel
Dragør Badehotel ligger skønt - lige ned til vandet, omgivet af marker og smuk natur og ganske tæt ved det gamle fiskerleje, Dragør, som er kendt for sine smukke brostensbelagte gader og historiske huse. I entréen byder den kvidrende kanariefugl velkommen til badehotellet, som blev opført helt tilbage i 1907, da den gamle jernbanelinje blev etableret til det lille fiskerleje Dragør. Jernbanen blev lukket for længe siden, men Dragør Badehotel står stadig i sin smukke gamle stil. Hotellet er blevet smukt restaureret uden at miste sin oprindelige stil.

Havnebyen Dragør – landsbystemning kun 12 km fra København
Det gamle fiskerleje Dragør ligger blot 12 km fra Københavns centrum og har en historie, der går helt tilbage til 1300-tallet. Gennem tiden har Dragør både været en vigtig handelsplads for sild, beboet af hollændere, som skulle forsyne hoffet med grøntsager, og senere i 1700 tallet en af Danmarks vigtigste søfartsbyer. I dag er byens havn stadig et centralt omdrejningspunkt, men nu er det i højere grad lystbådene og de lækre fiskerestauranter, der tiltrækker folk.

Den gamle bydel
Dragørs bykerne er med sine snævre gader og lave huse fra 1700- og 1800-tallet en af de bedst bevarede byer i Danmark. Der er en helt fantastisk hyggelig stemning i byen, der er kendetegnet ved husenes sorttjærede sokler, mange gule facader og røde tage. Om sommeren blomstrer bonderoser, roser og andre herligheder om kap med hinanden og de charmerende omgivelser. I byen har flere kunstnere deres værksteder, og der er også rig mulighed for at være kulturel på museerne eller med en historisk byvandring.

Læs mere om hvad der sker i Dragør

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på telefon 32530500 minimum 24 timer før.
Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Værdibeviset kan indløses mandag til fredag 17:30-20:30 til og med den 31. januar 2019.

Lørdage hvis muligt, kontakt venligst hotellet for forespørgsel. Tillægspris pr. person 45 kr. Købes og afregnes direkte med Dragør Badehotel.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én middag med mørbrad for 2 personer på Dragør Badehotel.

Spiser du ikke kød, tilbydes der til hovedret fisk som alternativ.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Dragør Badehotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Dragør Badehotel - Copenhagen Airport Hotel

Drogdensvej 43, 2791 Dragør

Sidste chance: 29. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst