Oplev de Forende Arabiske Emirater

Sidste chance!

Tag med Vindrose Rejser til det Indiske Ocean og oplev Fujairah i Emiraterne. Rejsen inkluderer direkte fly fra København, 5-stjernet hotel og morgenmad alle dage. På udvalgte datoer er det kombineret med 2 nætter i Dubai.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel Intercontinental Fujairah Resort er et luksuriøst 5-stjernet hotel med udsigt over det Indiske Ocean. Resortet ligger på kysten ved Hajjar-bjergnene, som giver en udsigt lidt over det sædvanlige. Intercontinental Fujairah Resort har hele 190 stilfulde værelser. Resortet har en flot stor pool, som kan holde jer kolde, skal badningen ske i større omgivelser, så ligger stranden kun et stenkast fra hotellet.

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly med Norwegian t/r
  • 20 kilo bagage + håndbagage
  • 6, 7 eller 8 overnatninger på luksuriøst 5* Intercontentinal Fujairah Resort
  • På udvalgte datoer - 2 overnatninger i Dubai, på 4* Four points by Sheraton Downtown Dubai
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Udover vandaktiviteter, så byder omgivelserne på mange andre aktiviteter. I har mulighed for at benytte spa-området, hvor I kan tilkøbe forskellige behandlinger og tyrkisk bad. Det skulle også være muligt, at få benyttet fitness på hotellet, selvom dagen er spækket med oplevelser, sol og strand. Fitnesslokalerne er nemlig døgnåben. 

Hver tirsdag arrangere hotellet en bustur til Dubai, hvor I kan få lov at opleve byen og alle dens muligheder.

Området
Fujairah er den eneste af de 7 emirater i UAE, som ligger ved Oman-bugten, strandene i området er imponerende, og livet under vandoverfladen er farverigt og storslået. Det er i den grad oplagt at snorkle eller dykke. Selvom området er fantastisk til badning og dykning, så byder det også på mange andre aktiviteter. Bølgerne er oftest små, så stedet er godt for børn og snorkling. 

I Souq Al.Juma er der rigtig gode muligheder for shopping. Bjergkæden Hajjar adskiller sig fra resten af Fujairah, herfra er udsigten over de mange kløfte og klipper bjergtagende.

Fujairah har alt hvad hjertet begære, lige fra luksuriøse hoteller til de autentiske markeder også kaldet, soukerne.        

Dubai – byen hvor skiløb og badeferie kan kombineres!
Der er ikke mange steder på jorden, hvor du kan bade om formiddagen og stå på ski om eftermiddagen. Dubai er en by som skal opleves. Det er en oplagt destination, da det kun tager ca. 6 timer at flyve derned, og tidsforskellen er begrænset, så jetlag ikke bliver et stort problem. Byen byder på det ypperste inden for luksus kombineret med ydmyg gæstfrihed. December og januar er en  fantastisk periode at besøge byen i. Temperaturen ligger mellem 20-24 grader. 

Hotel Four points by Sheraton Downtown Dubai
Four points by Sheraton Downtown Dubai er et 4-stjernet hotel kun to kilometer fra World Trade Center. Hotellet har swimmingpool på tagterrassen. Alle værelser er store og rummelige med minibar, stort fjernsyn og mulighed for at lave varme drikke. Hotellet har 3 forskellige restauranter, hvor der serveres internationale retter. Hotellet har også gratis transport til Kite Beach og de forskellige shopping centre i området.  

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly med Norwegian t/r
  • 20 kilo bagage + håndbagage
  • 6, 7 eller 8 overnatninger på luksuriøst 5* Intercontentinal Fujairah Resort
  • På udvalgte datoer - 2 overnatninger i Dubai, på 4* Four points by Sheraton Downtown Dubai
  • Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 02. november 2018 kl. 23:59

Oplev de Forende Arabiske Emirater