Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Forkælende skønhedsbehandlinger i hjertet af Kbh

Plej din hud og forkæl dig selv med en skønhedsbehandling. Når du lægger vejen forbi Salon Undercut i hjertet af Kbh, er du sikret en god og professionel behandling hver gang. Vælg mellem diamandslibning + oxygenlift, Gua sha eller Dermapen. Fra 399 kr.

Lækre skønhedsbehandlinger i hjertet af Kbh; diamandslibning + oxygenlift, Gua sha eller Dermapen.

Pris399

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
26 solgte

Værdi899

Rabat55

Spar500

Hos Salon Undercut på Sølvgade i hjertet af København tilbydes hudpleje og kosmetologi med stor fokus på kvalitet. Her vil du altid få den helt rette og professionelle behandling.

Salon Undercut bruger og sælger kun miljørigtige produkter
At værne om miljøet er noget, de lever efter. Derfor finder du udelukkende produkter der er miljøbevenlige, produceret efter de korrekte normer og naturligvis helt frie for parabener.


Vælg mellem følgende skønhedsbehandlinger:

Diamandslibning + oxygenlift: SPOTpris 399 kr. Normalpris 899 kr. Spar 55 %
Gua sha-behandling inkl. gua sha "skraber": SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.298 kr. Spar 61 %
Dermapen-behandling: SPOTpris 999 kr. Normalpris 2.499 kr. Spar 60 %

Værdibeviset kan indløses til og med den 1. februar 2019.


Gua Sha
Den ultimative wellnessbehandling, fyldt med forskellige massager fra top til tå.

Først afrenses huden, så lægges et varmt kompres med aromaterapi, samtidig med at der gives en blød håndmassage. Herefter masseres bindevæv, og lymfesystem igangsættes med selve Gua Sha-stenen. Bagefter påføres den lækreste maske, mens du masseres med jaderuller. Samtidig bliver dine lægge masseret i et apparat med infrarøde stråler. Efter masken gives en lækker hårbundsmassage, og der afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme, der let masseres ind i huden. Alle produkter er naturlige og udvundet fra planteekstrakter.

Du får din egen jade Gua Sha med hjem.

Oxygenlift med diamantslibning
En behandling, der straks giver resultater og er velegnet til både den ældre og yngre hud. Den får porerne til at trække sig sammen, udjævner hudtone og struktur, arbejder på fine linjer, fjerner døde hudceller og giver en fantastisk glød.

Huden afrenses, og herefter slibes der med lige de antal korn, der passer til din hud, sammen med vacum, der sætter gang i blodcirkulationen. Huden renses for de døde hudceller, og der sprayes den reneste hyaluronsyre-serum ud i ansigtet, der via oxygen pustes dybt ned i huden og fugter den optimalt. Der afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme.

Du kan tilkøbe en ansigts- og hovedbundsmassage, hvor der masseres med hyaluroncreme, for 99 kr. i klinikken.

Dermapen
Med denne professionelle dermaroller må behandlere gå dybere og dermed mere effektivt ned i huden, end du kan med hjemmerulleren. Det er en super effektiv behandling, der mindsker rynker, hudpigmentering, acne, ar, rossacea og mørke rander under øjnene. Som udgangspunkt fungerer den enten som en igangsætter for hjemmerulleren, eller du kan tage et længere forløb hos Salon Undercut. Behandlingen er inklusiv serum, der passer til din hud og maske.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du booker tid på telefon 22 95 33 28. Der må ikke bookes tid online. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x valgt behandling.

Værdibeviset kan indløses til og med den 1. februar 2019.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Salon Undercut.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Salon Undercut & Skin

Sølvgade 14, 1307 Kbh K

Sidste chance: 29. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst