Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

3 retter på argentinske Asador

NYHED: Asador er et ægte argentinsk steakhouse, hvor gamle traditioner og gastronomisk kvalitet går hånd i hånd. Denne middag byder på en dejlig græskarsuppe, 200 g ribeye med pommes og bearnaise samt Créme Brûlée el. Malbec-marineret pære med vaniljeis.

ASADOR på Christianshavn - Oplev argentinsk når det er bedst, og nyd 3 velsmagende retter.

Pris259

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
199 solgte

Værdi375

Rabat30

Spar116

Tag med, når Restaurant Asador inviterer dig på en gastronomisk rejse til Argentina. Der er 3 specialiteter på menuen, som nydes på den hyggelige restaurant, der ligger ud til kanalerne på Christianshavn og kun 100 meter fra metroen. 
På Tripadvisor høster Asador fremragende anmeldelser på stribe.

Det får du:

  • Græskarsuppe med urter og græskarkerner
  • 200 g ribeye med pommes frites og bearnaisesauce
  • Créme Brûlée af dulce de leche ELLER Malbec-marineret pære med  crumble og vaniljeis. 

SPOTpris 259 kr. Normalpris 375 kr. Spar 30 %

Værdibeviset kan kan benyttes til og med 20. december 2018, søndag til onsdag i restaurantens åbningstider fra kl. 17.30 - 23.00. Dog IKKE i uge 42 (efterårsferien).Asador

På Christianshavn, ud til kanalerne, ligger den hyggelige argentinske restaurant Asador. Restauranten har tidligere været hjemsted for både Nikolaj Kirk og senere Søren Gericke. Men i dag er restauranten ejet og drevet af Juan Alvarez and Elianna Marquez, der byder indenfor i deres argentinske steakhouse.

Duften af argentinsk pampas Asador er navnet på den argentinske nationalspise og betyder egentligt en restaurant, der serverer kød, som er grillet over åben ild. I Christianshavner-udgaven er der tale om et steakhouse, når det er bedst. I restauranten håndhæves ældgamle traditioner, og her serveres der argentinske steaks fra kvæg, der har græsset på den vidtstrakte pampas.

Afslappet stemning og argentinsk landkøkken
Stemningen på Asador er som taget ud af en argentinsk tango-film, hvor mad, service og stemning er ukompliceret og lige til. Så snart man træder ind i restauranten og ser de store flotte fotostater med gauchoer, der driver deres kvæg sammen på Pampas'en får man fornemmelsen af en varme og en charmerende tilbagelænethed.

Juan og Elianna har nemlig formået at ramme en ægte autentisk stemning i deres argentinske hule, hvor små rum og hyggelige kroge indbyder til intimt samvær over en god middag. Der hersker tillige en god portion argentinsk landkøkken over stedet. Det er lige præcis sådan et sted, hvor børn vil elske at komme, og på ægte argentinske maner er Asador da også et sted, hvor børn er mere end velkomne.  Sådan er det i Argentina, og sådan skal det være i København. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord online på www.asador.dk via bookingsystemet. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset i kommentarfeltet.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Værdibeviset kan kan benyttes til og med 20. december 2018, søndag til onsdag i restaurantens åbningstider fra kl. 17.30 - 23.00. Dog IKKE i uge 42 (efterårsferien).

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én middag for en person.

Menuen indeholder: 
Græskarsuppe med urter og græskarkerner
200 g ribeye med pommes frites og bearnaisesauce
Créme Brûlée af dulce de leche ELLER Malbec-marineret pære med crumble og vaniljeis.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Asador.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Asador

Ovenvandet 17, 1414 København K

Sidste chance: 24. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst