Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Tallinn og Vilnius

Oplev to af de baltiske hovedstæder på én og samme rejse. Bo 3 dage i berusende smukke Tallinn i Estland og derefter 3 dage i Litauens lille hovedstad, Vilnius, med små hyggelige gader og gode restauranter. Inkl. fly og morgenmad.

TALLINN & VILNIUS - 3 nætter i Tallinn og 3 nætter i Vilnius inkl. Morgenmad. Fly fra CPH nov-marts.

Pris3.895

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

Særpris!

Tag på en skøn rejse, og oplev to baltiske hovedstæder. Både Tallinn og Vilnius rummer historisk skønhed med et moderne islæt. Her kan I nyde smukke omgivelser, fremragende seværdigheder og spise lækkert for en billig penge.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København-Tallinn og Vilnius-København med SAS.
  • Fly fra Tallinn til Vilnius med LOT.
  • 10 kg håndbagage.
  • 3 overnatninger på Hestia Hotel II Marine i Tallinn i dobbeltværelse.
  • 3 overnatninger på Best Western Vilnius i dobbeltværelse.
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Flytider:
Afrejse fra København med SAS kl. 13:25 – Ankomst til Tallinn kl. 15:55
Afrejse fra Tallinn med LOT kl. 17:50 – Ankomst til Vilnius kl. 19:15
Afrejse fra Vilnius med SAS kl. 14:10 – Ankomst til København kl. 14:40

Tallinn
Som en af Europas mest fortryllende byer, er Tallinn en berusende blanding af middelalderlige og moderne impulser, med smalle brostensbelagte gader, kirketårne fra det 14. århundrede, og en vild blanding af restauranter, cafeer, butikker og natklubber skjult i de udskårne stenmure.

Den gamle bydel er på World Heritage listen, og byder på masser af distraktioner for selv den mest ambitiøse turist. Selv om store kunstmuseer er ikkeeksisterende, vil du finde nogle historiske perler, der belyser både Tallinns middelalderlige fortid og sine lange grå dage under det sovjetiske åg.

Med sin gamle bydel kan du i Tallinn bl.a. se steder som Kadriorg Park og Palads, amfiteatret, hvor man i 120 år har holdt sangfestival traditionen i hævd. Det er også værd at se Tallinns hovedattraktioner; nemlig Toompea højen med parlamentsbygningen, Alexander Nevsky Katedralen, tårnet ”lange Hermann”, Kick in de Kök (frisbee udfoldelser) og domkirken, og sidst men ikke mindst rådhuset, som er et gotisk mesterværk fra det 13-14.århundrede.

Den bedste måde at danne sig et overblik over byen, er ved at besøge Skt. Olav-kirken, som var verdens højeste bygning fra 1549 – 1625. Tårnet er 123,7 meter højt.

Byen byder på mange forskellige muligheder og seværdigheder. I 2018 blev byen kåret til årets destination på budget – her rækker euroen langt, uden man går på kompromis med kvaliteten. På rejsen må I ikke snyde jer for, at opleve Alexander Nevskys katedral, den går helt tilbage fra en tid, hvor Estland var en del af Zarens imperium. Monumentet har intet mindre end 11 kirkeklokker. Skal duften af kirkestøv skiftes ud med mere landelige indtryk, så byder byen også på en flot zoologisk have med mere end 13.000 dyr fordelt på 550 arter. Det er den eneste zoo i Estland, og den mest besøgte i Baltikum. Tallinn byder også på rigtig gode shopping-muligheder, og I vil finde mange shopping-centre, som sælger kendte brands til gode priser.

En af de mere dystre oplevelser er Paterie-fængslet, som indtil 2005 husede kriminelle, men i dag fungerer som en turistattraktion, hvor man kan gå rundt i de kolde og fugtige celler. I dag fungerer området også som en kulturpark med cafeer og workshops.     

Hotel Hestia II Marina
Hotel Hestia Il Marina ligger kun 300 meter fra den gamle by i Tallinn, som i dag er på UNESCOS verdensarvsliste. Det 4-stjernede hotel har 105 værelser og alle er udstyret med klassisk interiør og alle værelserne aircondition, gratis internetadgang og satellit-tv. Hotellets restaurant serverer lokale retter med et strejf fra internationale nuancer. På Hotel Hestia Il Marina har I også adgang til fitness, hvis formen skal holdes vedlige på rejsen.

Mange af byens turistattraktioner ligger i gåafstand fra hotellet. Det estiske søfartsmusuem ligger kun 270 meter derfra og 900 meter til Raekoja-pladsen og Tallinns rådhus.

Vilnius
Litauens lille hovedstad, der altid har stået lidt i skyggen af Tallinn og Riga, er ellers en arkitektonisk perle med den største gamle bydel og mange barokbygninger.

I de smalle gader kan man døgnet rundt finde gode caféer og restauranter, ikke alle er lige lette at finde frem til, men et godt tip er at sniffe sig frem efter duften af henholdsvis kaffe og god mad.

I Vilnius vil du kunne se den gamle historiske bydel med Vilnius Katedralen, Universitetet, Piliesgaden med de historiske bygninger fra det 16. og 18. århundrede, Vilnius gotiske kvarter med kirkerne St. Anne og Bernardine, den gamle rådhusplads, barokkirkerne St. Peter og Paul, og Daggry Porten med billede af Jomfru Maria, der siges at kunne udøve mirakler.

Desuden kan en eftermiddagstur til Trakai, Litauens tidligere hovedstad der ligger 28 km fra Vilnius, varmt anbefales. I dag er byen kendt for sit slot fra det 15.århundrede, der huser en udstilling af forhistoriske fund, kunstværker fra det 17-18.århundrede, og fortællinger om de Litauiske storhertugers liv og levemåde.

Vilnius er en af mange byer, som ligger på krydsvejen mellem øst, vest nord og syd. De mange forskellige kulturer som har været i byen, gør den helt unik i stemning såvel som arkitektur. Byen har igennem de sidste mange år modtaget mange turister, og i 1994 blev ”den gamle bydel” skrevet på UNESCO’s liste. Byen byder på alt lige fra flotte bygninger til gode restauranter og stilsikre shoppingmuligheder.    

Best Western Vilnius
Det 4-stjernede BEST WESTERN Hotel Vilnius ligger på højre side af Neris-floden, 950 meter fra den gamle bydel.

Hotellets har indendørs pool med sauna, samt værelser med aircondition og gratis WiFi.

Samtlige værelser på BEST WESTERN Hotel Vilnius er lyse og klassisk indrettede med udsigt over byen. Samtlige værelser har minibar. Der er også moderne badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. Kaffe- og te faciliteter kan benyttes gratis.

Der serveres dagligt varieret morgenbuffet i hotellets elegante restaurant, Europa Classic, som også byder på europæiske retter. Der serveres et udvalg af drikkevarer i baren.

BEST WESTERN Hotel Vilnius ligger mindre end 3,5 km fra byens hovedbanegård. Litauens nationale opera- og balletteater ligger blot 15 minutters gang derfra.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:

Fly København-Tallinn og Vilnius-København med SAS.
Fly fra Tallinn til Vilnius med LOT.
10 kg håndbagage.
3 overnatninger på Hestia Hotel II Marine i Tallinn i dobbeltværelse.
3 overnatninger på Best Western Vilnius i dobbeltværelse.
Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person i delt dobbelværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 23. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst