Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

6 fl. Joan Giné 2013 - publikumsfavorit fra Priorat

Joan Giné har siden starten været en af de mest sælgende vine hos Laudrup Vin & Gastronomi. Få 6 skønne flasker af denne publikumsfavorit, der bl.a. har fået 90 point - Decanter World Wine Awards 2017 og 6/6 stjerner hos Alt Om Vin.

6 fl. Joan Giné 2013. 90 point - Decanter World Wine Awards 2017 og 6/6 stjerner hos Alt Om Vin.

Pris839

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Værdi1.114

Rabat24

Spar275

Vinen har på samme tid kraft og fylde, men besidder også en fantastisk elegance. Lækker og saftig produceret på druerne Garnacha 40%, Cariñena 40% og Cabernet Sauvignon 20%. Joan Giné har lagret i 12 måneder på såvel franske som amerikanske egetræsfade. Her er en typisk Priorat-aroma, med flotte nuancer af bl.a. bærmarmelade og solmodne mørke blommer. I smagen er føles vinen nærmest cremet og fed. Giné 2013 er perfekt moden nu, men vil udvikle sig positivt over de næste 5-8 år. Joan Giné 2013 er et perfekt valg til lammekølle eller en god bøf.

Du får:

6 fl. Joan Giné 2013: SPOTpris 839 kr. Normalpris 1.114 kr. Spar 24 %

Prisen er inklusive fragt.

Priorat er en del af provinsen Tarragona, der ligger i den sydlige del af Catalonien i det nordøstlige Spanien. Området er opkaldt efter klostret Priorato de Scala Dei (munkekloster ved trappen til himlen), der blev bygget af karteusermunke i det 12. århundrede. Klosteret blev bygget i det bjergrige område, da man efter sigende fra toppen af bjergene kunne se engle på vej op i himlen. Området er karakteriseret ved stejle stenede skråninger præget af skifer og kvarts, hvilket er med til at skabe enestående vine. Jorden er rig på mineraler, hvilket samtidig giver en lækker mineralsk karakter. Vinmarkerne ligger 300-700 meter over havet. Regionen præges af lange, varme og tørre somre, der skaber en vin med et højt naturligt indhold af alkohol, der er grundlaget for den kendte kraftfulde vin fra Priorat.

Pressen skrev:

6/6 stjerner hos Alt Om Vin i testen i november 2017 "De bedste julevine over 100 kr.":
"Modne mørke brom- og solbær, grøn peber og grafit. Ristet kaffe- og chokoladenoter fra velintegreret fadlagring. Potent, balanceret vin med bred smagspalette og en fin livgivende syre. Stor vin."

90 point - Decanter World Wine Awards 2017:
"40% Garnacha, 40% Cariñena, 20% Cabernet Sauvignon. Sweet blackcurrant and blackberry fruit overlaid with oak spice. Full bodied and powerful but with juiciness and supple, fresh tannins."

5/6 stjerner - Smagpåvin.dk:
"Klassisk Priorat. Kølig aroma af klar, ren sort frugt - kirsebær, blomme - med kaffe og chokolade på bagkanten. Mere sort frugt i smagen - primært kirsebær og solbær - med en hel del kaffebønner og en smule cigar. Tør og tæt vin med frisk syre, en let raspende tannin og en velintegreret alkohol i den noget høje ende. Det er en kødvin. Tanninen og alkoholen forlanger kød, rødt kød."

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Laudrup Vin leverer vinen med Danske Fragtmænd til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

OBS: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.

Én unik kode gælder for 6 fl. Joan Giné 2013.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Laudrup Vin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Laudrup Vin

Mileparken 13, 2740 Skovlunde


Sidste chance: 17. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst