MiniCruise Kbh-Oslo for 2

Sidste chance!

Tag med på DFDS' populære minicruise til OSLO, hvor I på udrejsen kan nyde hinanden og en dejlig 4-retters gourmetmiddag. Glæd jer til masser af afslapning, oplevelser og god mad ombord og selvfølgelig til den smukke hovedstad, Oslo, hvor I har 7 timer.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Et MiniCruise med DFDS Seaways til Oslo er en fantastisk oplevelse. Besku den smukke natur langs de svenske og norske kyster, smag på den lækre mad ombord og nyd hindandens selskab. Derefter har I 7 timer i Oslo, hvor der er masser af seværdigheder, shopping, hyggelige caféer og kulturtilbud. På udrejsen nyder i en lækker 4-retters middag på skibets nyeste restaurant, gourmetperlen SJØ.


MiniCruise inkluderer:

  • 2 overnatninger i standard kahyt med havudsigt
  • 4-retters gourmetoplevelse i Restaurant SJØ på udrejsen*.

Prisen er for 2 personer i delt kahyt.

Afrejse søndag, mandag, tirsdag eller onsdag - pris for 2 pers.: SPOTpris 1.398 kr. Normalpris 2.246 kr.

Afrejse torsdag, fredag eller lørdag - pris for 2 pers.: SPOTpris 1.696 kr. Normalpris 2.746 kr.

I tager afsted kl. 16.30 og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Afrejseperioden er fra d. 8. oktober indtil d. 20. december 2018. Det er ikke muligt at booke et MiniCruise i uge 42.

Den ønskede dato skal være booket hos DFDS senest d. 31. oktober 2018.

*Bestil bord i restauranten under din bestilling af rejsen hos DFDS for at sikre dig plads.


Slap af på dækket
Med dagens tilbud kan du komme med Oslo-bådene her i efteråret. Her er der stadig udendørs servering på dækket, og der er plads til alle i de hyggelige barområder. Nyd en velskænket fadøl eller frozen drink, mens København forsvinder i horisonten.

Mad for enhver smag
På skibet er der et stort udvalg af mad og drikke. Mange fristes af den store buffet i 7 Seas Buffet Restaurant, og det er ikke uden grund. Oslo-bådens buffetrestaurant er berømt for veltilberedte fisk og skaldyr, lune retter, ost og et overdådigt kage- og dessertbord. Er du til italiensk pizza eller små delikatesser og et godt glas vin? Så kig forbi restaurant 'Little Italy' og Red & White Wine Bar.

Spis på skibets nye gourmetperle - SJØ
Med denne pakke er I så heldige at fåen middag på skibets nyeste restaurant SJØ, som er en hyldest til Skandinavien. Køkkenet og finder inspiration i skandinaviske råvarer fra hav, fjord og strand, fra skov, sø, eng og fra mark, drivhus og have. Her vil I uden tvivl få en kulinarisk oplevelse helt udover det sædvanlige!

Masser af aktiviteter ombord
Mens Oslo-båden cruiser gennem Øresund og Kattegat, kan tiden ombord fordrives med taxfree-shopping, afslapning i poolen, vinsmagning, dans i natklubben og aftenture på dækket, mens solen går ned i havet. Kom om bord, lad dig opvarte og nyd livet.

Oplevelsesrige Oslo
Oslo er en by i stærk udvikling, på få år har byen fået ny Skihopbakke på Holmenkollen, flot operahus og Tjuvholmen - et helt nyt område i forlængelse af Aker Brygge. Her er bystrand, skulpturpark, fancy caféer, shopping og det moderne kunstmuseum Astrup Fearnley. Læs mere om museet her.

Nobels Fredssenter ved Rådhuspladsen er også et besøg værd, her er skiftende aktuelle udstillinger, udstilling om Combating Chemical Weapons der modtog fredsprisen i 2013 og en fast moderne udstilling, der præsenterer samtlige fredsprismodtagere gennem årene. Få 25% på entréen ved fremvising af DFDS Seways Boardingkort. 

Oplev panoramaudsigten fra Ekeberg (10 min. fra centrum med sporvognen). Her ligger Oslos nye omdiskuterede skulpturpark i skoven Ekebergparken, en hyggelig legeplads og besøgsbondegård med ponyridning. Læs mere om Ekebjerg her.

Når du har modtaget værdibeviset booker du din rejse inden den 31. oktober 2018. Du reserverer hos DFDS via dette link www.dfds.dk/spotdeal 

Du kan også bestille ved at ringe på tlf: 33 42 30 00 – oplys da koden: PMFSPOT.

Husk også at oplyse den unikke kode fra værdibeviset og navne på alle rejsende i overensstemmelse med jeres pas.

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt DFDS Seaways på tlf: 33 42 30 00

Én unik kode gælder for 2 personer og inkluderer: 

2 overnatninger i standard kahyt med havudsigt
4-retters gourmetoplevelse i Restaurant SJØ på udrejsen*

Prisen er for 2 personer i delt kahyt.

*Bestil bord i restauranten under din bestilling af rejsen hos DFDS for at sikre dig plads.

I tager afsted kl. 16.30 og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Afrejseperioden er fra d. 8. oktober indtil d. 20. december 2018. Det er ikke muligt at booke et MiniCruise i uge 42.

Den ønskede dato skal være booket hos DFDS senest d. 31. oktober 2018.

Alder og billed-id
Husk gyldigt billed-id ved check-in.

Unge under 20 år kan ikke rejse på MiniCruise rejser uden ledsagelse af personer over 20 år.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Der tages forbehold for ændringer af planlagte afgangs/ankomsttider.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på DFDS' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til DFDS.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

DFDS

Marmorvej 18, 2100 København Ø
Tlf.: 33 42 30 00 | CVR: 14194711 | dkinfo@dfds.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. oktober 2018 kl. 23:59

MiniCruise København-Oslo t/r