Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Julekalenderen - Aarhuskalenderen 2018

Glæd én du holder af med dejlige overraskelser i december og støt samtidig Børnenes Kontor. Bag lågerne i Aarhuskalenderen finder du gavebeviser til lokale butikker til en værdi på over 2.000 kr. Vær også med i de 4 store adventskonkurrencer!

Aarhuskalenderen - julekalender med gaver fra aarhusbutikker for over 2.000 kr.

Pris129

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
718 solgte

Værdi200

Rabat35

Spar71

Få julestemningen i hus med årets 'Aarhuskalender' - hele byens julekalender! Bag lågerne gemmer der sig alverdens oplevelser, overraskelser og gaver fra byens butikker til en samlet værdi på over 2.000 kr. 

Du får:

  • Aarhuskalenderen 2018

SPOTpris 129 kr. Normalpris 200 kr. Spar 35 %

Aarhuskalenderen indeholder overraskelser til hele familien. En enkelt af lågerne kan dog kun indløses af personer som er fyldt 18 år.

Afhentning
Aarhuskalenderen 2018 kan afhentes i informationen i Bruuns Galleri mellem kl. 10 og 18 fra den 1. november til den 30. november 2018. Husk dit værdibevis.

Levering
Ønsker du at få den sendt, skal du vælge varianten med levering. Fragtpris: 49 kr. pr. kalender. Forventet leveringsdato: Senest 5. november 2018.Aarhuskalenderen
Aarhuskalenderen er hele byens julekalender! Aarhuskalenderen 2018 er fyldt med oplevelser, overraskelser og gaver fra byens butikker. Lågerne fungerer som et gavebevis til et udvalg af byens butikker – og har en samlet værdi på over 2.000 kr.

Du indløser lågerne hos de deltagende butikker – og modtager til gengæld en gratis gave. I alt kan du indløse gavebeviser for over 2.000 kroner. Desuden kan du deltage i 4 Adventskonkurrencer om gavekort for mere end 20.000 kroner. Da vi nærmer os julen, så støtter du naturligvis også et lokalt velgørende formål. Aarhuskalenderen donerer nemlig et fast beløb pr. solgt kalender til Børnenes Kontors årlige julepakkeuddeling.

Der bliver ingen julestress. De fleste af lågerne kan nemlig indløses helt frem til jul, og nogle gælder sågar  ind i det nye år! De nærmere betingelser fremgår, når du åbner dagens låge. Aarhuskalenderen indeholder gaver til både børn og voksne. Du kan se mere om årets Aarhuskalender på www.aarhuskalenderen.dk. Her kan du også se, hvilke virksomheder, der deltager i dette års Aarhuskalender.Aarhuskalenderen indeholder gratis gavebeviser (ikke rabatter, ikke købsbetinget) for over 2.000 kr. fra nedenstående virksomheder. Du kan desuden være heldig at vinde i adventskonkurrencen, hvor der er gavekort for i alt 20.000 kr.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Har du valgt levering, bliver kalenderen sendt til din adresse. Forventet leveringsdato: Senest 5. november 2018.

Har du valgt afhentning, skal Aarhuskalenderen 2018 afhentes i informationen i Bruuns Galleri mellem kl. 10 og 18 fra den 1. november til den 30. november 2018. Husk dit værdibevis.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én udgave af Aarhuskalenderen 2018.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Aarhuskalenderen på kontakt@aarhuskalenderen.dk 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.


Aarhuskalenderen

Telefontorvet 8, 8000 Aarhus C

Sidste chance: 17. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst