Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Julefrokost på Café Brooklyn ved Nyhavn

Julefrokost på Café Brooklyn lige ved Nyhavn. Vælg julemenu til aften for 239 kr. eller frokostplatte for 169 kr. Glæd dig til traditionel dansk julefrokost i hjertet af byen med bl.a. julesild, flæskesteg og risalamande med varm kirsebærsovs.

Julefrokost på Café Brooklyn lige ved Nyhavn - julemenu til aften (239,-) el. frokostplatte (169,-)

Pris169*

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
337 solgte

Værdi349

Rabat51

Spar180

I Toldbodgade lige ved Nyhavn ligger sidegade-etablissementet "Brooklyn". Huset, som har en nærmest mytologisk status i Nyhavns historie, blev officielt indviet i 1883 og fungerede dengang som skænkestue og logihus for især søens folk.

I dag er "Brooklyn" en familiedrevet frokostrestaurant, og klientellet er af mere alsidig karakter. Signaturen er det danske smørrebrød, eksekveret efter de velkendte danske traditioner og med det gode øl og snaps på bordet.

Så leder du efter et godt sted at holde julefrokost med familie eller venner, er Café Brooklyn et godt valg. Her kommer du i julestemning, mens du mærker historiens vingesus i et af de mest autentiske kvarterer i Kongens København. Men skynd dig, der er et stærkt begrænset antal!


Vælg mellem en frokostplatte til frokost eller en julemenu til aften.

Frokostplatten består af:

 • Julesild
 • Æg og rejer
 • Flæskesteg
 • And (Confit de canard)
 • Risalamande
 • Anrettet som smørrebrød

SPOTpris 169 kr. Normalpris 349 kr. Spar 51 %

Indløsning: Værdibeviset til frokostmenuen kan benyttes mandag til fredag fra den 29. oktober til og med den 21. december 2018. Der er to seatings: kl. 12-14 og kl. 14-16. Du vælger seating her på sitet under 'Køb nu'.

Begrænset antal.

- Eller vælg -

Julemenuen (aften fredag og lørdag) består af:

 • Vælg mellem julesild / varmrøget laks
 • Æg og rejer
 • Sylte
 • Andebryst
 • Flæskesteg
 • Medister
 • Tilbehør (rødkål, drueagurker, dijon sennep, rødbeder)
 • Brød, smør og fedt
 • Risalamande

 SPOTpris 239 kr. Normalpris 399 kr. Spar 40 %

Indløsning: Værdibeviset til aftenmenuen kan indløses fredag og lørdag fra den 2. november - 22. december 2018.

Der er mulighed for at indløses aftenmenuen søndag-torsdag ved minimum 10 personer. Kontakt venligst Brooklyn Café og forespørg inden køb, da der kan være udsolgte datoer.


Storskrydende sømænd på landlov
Der verserer adskillige historier om "Brooklyn". Især om storskrydende sømænd på landlov med lommerne fyldt med klingende mønt.

De skulle, som ofte, besøge beværtningen i Toldbodgade, hvor de i baggården kunne overnatte for én krone eller danse træskodans på de sand-overstrøet planker i baren ud til gaden.

En af historierne omhandler de sømænd, der endnu ikke havde formøblet deres hyre på landgang. Historien lyder, at den likvide sømand havde tre borde, som han skulle "forsørge". Det ene var "Bumsebordet", hvor de nedslidte og udrangerede søulke holdt til. På bumsebordet sørgede man for, at de pensionerede søfolk altid havde mindst 100 flasker øl stående (to kasser i datidens målestok).

Det andet bord kaldte man "Halvvenne-bordet". Dem, som havde en stol ved dette bord, måtte bestille, hvad end de havde lyst til på det tredje bords regning.

Det tredje og sidste bord var "Vennebordet". Her holdt den solvente sømand til (så længe det varede) og sad med andre betalingsduelige søfolk og tømte spenderbuksen. Og når lommerne var tømt, var der altid en ledig stol på "Halvvenne-bordet".

I øvrigt havde "Brooklyns" stamgæster for vane at drikke direkte af flasken. De vidste, at opvaskebaljen som ølglassene blev vasket i, kun fik skiftet vand én gang i døgnet.

Men bare rolig de sanitære forhold er heldigvis i dag af en helt anden karakter, og man kan med ro i sindet nyde sin øl fra glas. Bestikket er pudset, sandet er forlængst fejet op fra gulvet, og bordenes farverige navne er udskiftet med mere passende titler. Men trods denne uundgåelige modernisering af det gamle hus i Toldbodgade, fornemmer man stadig historiens vingesus i et af de mest autentiske kvarterer i Kongens København.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på telefon 33 36 53 36 eller 23 82 44 44. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for den valgte menu og valgte seating.

Vælg mellem en frokostplatte til frokost eller en julemenu til aften.

Frokostplatten består af:

Julesild
Æg og rejer
Flæskesteg
And (Confit de canard)
Risalamande
Anrettet som smørrebrød

Indløsning: Værdibeviset til frokostmenuen kan benyttes mandag til fredag fra den 29. oktober til og med den 21. december 2018. Der er to seatings: kl. 12-14 og kl. 14-16

- Eller vælg -

Julemenuen (aften fredag og lørdag) består af:

Vælg mellem julesild / varmrøget laks
Æg og rejer
Sylte
Andebryst
Flæskesteg
Medister
Tilbehør (rødkål, drueagurker, dijon sennep, rødbeder)
Brød, smør og fedt
Risalamande

Der er mulighed for at indløses aftenmenuen søndag-torsdag ved minimum 10 personer. Kontakt venligst Brooklyn Café og forespørg inden køb, da der kan være udsolgte datoer.

Indløsning: Værdibeviset til aftenmenuen kan indløses fredag og lørdag fra den 2. november - 22. december 2018.

Der er mulighed for at indløse aftenmenuen søndag-torsdag ved minimum 10 personer. Kontakt venligst Brooklyn Café og forespørg inden køb, da der kan være udsolgte datoer.

Der er et begrænset antal.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Café Brooklyn. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Café Brooklyn

Toldbodgade 3, 1253 København K


Sidste chance: 01. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst