Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Fyldig vin fra Napa Valley til den kræsne køber

12 flasker fyldig californisk vin fra den roste vingård Kuleto. 2012 Native Son Estate Blend Napa Valley Kuleto Estate kan bryste sig af både 5 og 6 stjerner og er en vin til den kræsne vinkender.

12 fl. californisk vin fra den roste vingård Kuleto - 6 stjerner af Finansbureauet.dk.

Pris1.999

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
1 solgt

Værdi2.988

Rabat33

Spar989

"Robust kraftbasse", "Utraditionel, men utrolig spændende" og en "mandevin" er blot nogle af de ord, anmelderne bruger om denne californiske vin.

Vinen har fået 5 stjerner i Magasinet Status og 6 stjerner af Finansbureauet.dk, der bl.a. skriver "I en verden af stereotype vine er denne befriende forvirrende."

Med andre ord er 2012 Native Son Estate Blend Napa Valley Kuleto Estate en vin til den kræsne vinkøber, der ikke kun leder efter en ledsager til maden, men gerne vil have en oplevelse i glasset.


Du får

 • 12 fl. 2012 Native Son Estate Blend Napa Valley Kuleto Estate

SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 2.988 kr. Spar 33 %

Prisen er inkl. levering.

OBS!
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines indløsningssite senest den 5. oktober 2018. Se mere under "sådan køber du".


Native Sons
Vinen er opkaldt efter Kuletos første vin, som dengang var ren Sangiovese. Senere er blendet opdateret og er i dag Cabernet-domineret. Vinen har en dybrød farve med violette kanter og en stor bouquet af solbær og krydderier. Smagen er stor og fyldig og jammy med strejf af sort lakrids og fuldfed frugt.

 • Druesorter: 83% cabernet sauvignon, 15% sangiovese, 2% zinfandel
 • Fadlagring: 18 mdr. på nye amerikanske egetræsfade, resten 1. og 2. års fade
 • Drikkeklar: Ved frigivelsen og mindst 6-7 år frem fra høståret
 • Anbefales til: Dyre- og fuglevildt, okse- og lammekød. Kraftige retter.

Anmeldelser:

 • 5 stjerner - Magasinet Status d. 11.05.16: "Også denne Native Son er et blend fra Californien, nærmere betegnet det legendariske Napa Valley-område. Panelet fornemmer ganske rigtigt sangiovese i smagen, der er lidt hen ad en brunello, men den bærende drue er cabernet sauvignon. Vinen er en robust kraftbasse med tung frugt og cedertræ, og en solid garvesyre kalder virkelig på, at indholdet iltes godt igennem. En mandevin!"

 • 6 stjerner - Finansbureauet.dk d. 04.14.16: "Utraditionel, men utrolig spændende, blend af bl.a. Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Sangiovese og Syrah (det er vist aldrig set før). Varm næse med raffinerede noter af enebær og friskkværnet peber og fyldig mund med silkebløde tanniner, som omfavner vinens intrigerende noter af salmiaklakrids, toast, estragon og marcipan. I en verden af stereotype vine er denne befriende forvirrende."

Kuleto - anderledes vine fra Napa Valley
Vingården blev grundlagt af Pat Kuleto i 1992. Vinmarkerne, der ligger i den østlige udkant af Napa Valley, er nabo til vinmarker fra så berømte producenter som Bryant Family, Colgin, Chappellet og David Arthur and Ovid's. Den største del af den 760 ha store ejendom er fortsat skov, som da Pat Kuleto overtog den.

Pat Kuleto foretog kort efter overtagelsen en masse jorbundsprøver og udvalgte de bedste steder til vinmarker, som fortrinsvis ligger på skråninger. Der er hovedsagligt tre forskellige jordbundstyper, skiffer, rødt ler og almindeligt ler, og 1-2 meter nedenunder dette ligger klippen. Flere end 100 parceller indgår i vinmarkerne, som er beliggende 250-500 m over havets overflade.

En topmoderne vingård
Selve vingården blev færdig i 2001 og er et state-of-the-art-winery med winemaker Dave Lattin og kældermester Giovanni Verdejo i spidsen. I vingårdens filosofi indgår, at man vinificerer en masse parceller separet, inden det endelige blend laves. Tanken er at vinificere de bedste og mest modne druer sammen for at få bedst mulig vin. Flere forskellige druertyper gærer også samtidig i samme fad, hvis de kommer fra samme parcel. I dag ejes Kuleto af Bill Foley, som købte vingården i 2009, og Foley ejer i forvejen en perlerække af vingårde i Napa Valley.

Filosofien er at bevare Kuletos arbejde med at lave vin fra disse helt specielt beliggende marker i Napa Valley, og Pat Kuleto fortsætter som leder af dette arbejde. Kuleto ejer selv en perlerække af toprestauranter i San Francisco og andre steder i Californien.

Ros i pressen
WineReviewOnline.com skrev i maj 2013: "Under new ownership but with the same winemaker (David Lattin) Kuleto has embraced the concept of terroir. The vast Kuleto property in the hills east of St. Helena in the Napa Valley is planted to numerous grape varieties, and Kuleto has long produced "varietal" wines dedicated to a single grape. The new philosophy is focused on blends made from diverse grapes grown in close proximity in the vineyards".

Magasinet Restaurant Wine har skrevet "Kuleto Estate is an underrated estate winery. Its estate blends suggest the estate's amazing potential."

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

 • Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal()    
 • Indtast din unikke kode i feltet ”indtast dealkoder”, Klik på 'tilføj dealkode'.
 • Har du købt flere beviser, indtaster du dem ligeledes her
 • Husk at klikke indløs efter hvert bevis
 • Klik herefter på 'Gå videre' og følg vejledning herfra.

Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.

Vinen skal bestilles senest den ???.

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 12 fl. 2012 Native Son Estate Blend Napa Valley Kuleto Estate.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal


Sidste chance: 14. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst