Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt med All Inclusive i Alaska

NYHED! Oplev Alaskas betagende smukke natur og anderledes fauna på dette spændende krydstogt. Inkl. fly, 7-nætters krydstogt med All Inclusive og 1 nat på hotel i Seattle. Rejs 4. maj 2019. Pris fra 17.990 kr. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT I ALASKA - 7 nætter ombord med All Inclusive og 1 nat i Seattle. Fly fra CPH d. 4. maj.

Pris17.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Særpris!

Ombord på Norwegian Cruise Lines nye flagskib, Norwegian Bliss, tages du med på en enestående og nærmest mytisk rejse ud i den barske, men fortryllende natur i Alaska. En uges krydstogt med All Inclusive, hvor du bliver betaget af naturens rustikke vidundere og det rige dyreliv.

Undervejs kan du næsten blive ét med naturen på en hundetrukken slæde ud i vildmarken, på en sejltur med katamaran på de maleriske fjorde mellem bjergsider og vandfald eller på en panorama-togtur langs grønne skove og bare klipper.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse længere nede.


Rejsen inkluderer

 • Fly København – Seattle t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet – ekskl. drikkevarer
 • Transfers lufthavn - hotel og skib - lufthavn
 • 1 nat på hotel i Seattle
 • 7 overnatninger ombord på Norwegian Bliss
 • All Inclusive ombord på skibet
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Service charge på skibet
 • 60 min. internetpakke
 • Rejsedokumentpung
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:
Indvendig Kahyt: Særpris 17.990 kr.
Balkon Kahyt: Særpris 23.490 kr.
Mini Suite: Særpris 24.490 kr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.
 • Udflugter.

Rejseplan
Afgang Danmark den 4. maj 2019 og hjemkomst den 13. maj 2019.

04.05: Afrejse fra København og ankomst i Seattle. Transfer til hotel for overnatning
05.05: Check in på skibet senest kl. 13.30. Afgang Seattle kl. 15.30
06.05: På havet
07.05: Kl. 14.30-23.00 Juneau
08.05: Kl. 07.00-20.15 Skagway
09.05: Cruising gennem Glacier Bay
10.05: Kl. 06.00-13.00 Ketchikan
11.05: Kl. 19.30-23.59 Victoria, Canada
12.05: Ankomst Seattle kl. 06.00. Transport til lufthavnen og hjemrejse.


Eksempler på kahytstyper på Norwegian Bliss:

1: Indvendig kahyt (IA), ca. 13 m2
2: Balkon kahyt (BA), ca. 19 m2
3: Mini Suite (MA), ca. 22 m2

Disse er eksempler på kahytter på Norwegian Bliss. Alle flotte og komfortable. Der kan være lidt forskel på indretning.


Transport og hotel
Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

04/05:
Kl. 06.00-07.25 København – Amsterdam
Kl. 10.10-11.20 Amsterdam – Seattle

12/05: Kl. 17.40-12.45+1 Seattle – Amsterdam
13/05: Kl. 17.00-18.20 Amsterdam – København

Ombord på flyet er mad inkluderet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Ved ankomst til Seattle er der transport til hotellet. Næste dag finder du selv ned til skibet, da hotellet ligger max. 2 km fra krydstogtsterminalen, hvorfra Norwegian Bliss sejler. Efter krydstogtet er der transport fra skibet til lufthavnen.

Hotel i Seattle
Du bliver indkvarteret i 1 nat på et godt 4* hotel i Seattle få kilometer fra krydstogtsterminalen. Du får gode værelser med klimaanlæg og eget badeværelse. Opholdet er uden forplejning.


Forlængelse i Vancouver
Tillægspakken inkluderer:

 • Tog Seattle – Vancouver
 • 3 nætter på 4* Hotel Sheraton Vancouver Wall Centre uden forplejning
 • Fly Vancouver – København

Pris pr. person: 4.990 kr. Bestilles hos og betales direkte til Øster Lindet.

Vælger du forlængelsen i Vancouver, rejser du med tog fra Seattle tværs over grænsen til Canada. I Vancouver indlogeres du på et dejligt 4* hotel centralt beliggende tæt på det historiske, men hippe Gastown, hvor de hyggelige brostensbelagte gader huser både modebutikker og gallerier, velrenommerede restauranter og festlige barer.

Fra hotellet kan du bevæge dig rundt til fods til størstedelen af byens seværdigheder.

Populære Stanley Park indbyder til både vandring og cykling på det omfattende netværk af stier mellem vådområder og over hundrede år gamle kæmpetræer, mens den fredfyldte VanDusen botaniske have fremviser totempæle og store stenskulpturer mellem et farverigt blomsterflor, der skifter efter årstiden – netop i maj blomstrer blandt andet rhododendron.

På byens antropologiske museum, der har til huse i en spektakulær glas- og betonkonstruktion, kan du se verdens fineste samling af de indfødte indianeres kunst- og brugsgenstande. I Vancouvers akvarium kan du beundre flere sjældne arter af delfiner og hvaler foruden 300 forskellige fiskearter og andre havpattedyr.

Er du til mere aktive og adventure-prægede oplevelser, kan Grouse Mountain anbefales. Dette bjerg ligger lige uden for byen, og fra dets top har du en fantastisk udsigt over Vancouver. Du kan vandre til toppen eller tage med den sceniske stolelift. Capilano-hængebroen er også en mulighed for at få pulsen op. Denne 140 meter lange bro blev bygget helt tilbage i 1889 og siden fornyet i 1956 og hænger 70 meter over Capilano-floden. Når du er kommet over, kan du fortsætter udfordringerne med en gåtur i trætoppene.

Tog til og fly hjem fra Vancouver er inkluderet i tillægsprisen:

12/5: Kl. 19.00-23.00 Seattle – Vancouver

15/5: Kl. 17.45-12.10+1 Vancouver – Amsterdam
16/5: Kl. 14.20-15.40 Amsterdam – København


Skibet
Norwegian Bliss er rederiets nyeste skib og blev søsat i april 2018. Hun er 330 meter lang og har plads til ca. 4000 passagerer. Hun er elegant indrettet i moderne stil og bygget specielt til at sejle i Alaska, hvor den særlige observationslounge forrest i skibet kommer rigtig til sin ret. Herfra har du et fantastisk 180 graders vue til den betagende natur.

Ombord findes et utal af restauranter, hvor der hver dag serveres lækker mad, og 21 barer og lounger, hvor du kan slappe af med en drink eller en kop kaffe. Om aftenen kan du også lade dig underholde i det imponerende teater eller prøve lykken i skibets kasino.

Der er også et væld af aktiviteter ombord som f.eks. fitnesscenter og vandland med flere pools, rutsjebaner og jacuzzier. I spa-afdelingen kan du forkæle dig selv med skønne behandlinger mod betaling.


Mad og drikke
Inklusive i prisen er All Inclusive, så alle måltider kan indtages ombord inklusive drikkevarer. Du har free dining og bestemmer dermed selv din spisetid, og hver dag har du flere forskellige buffet- og a la carte restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og du kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan du gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails. Således findes der f.eks. både mojitobar og whiskybar.   

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en fransk bistro og en japansk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler du ekstra for maden.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.


Visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Ved forlængelse af rejsen med hjemrejse fra Vancouver kræves også en indrejsetilladelse (eTA) til Canada. Den søges online og koster ca. 50 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen. Ligeledes anbefales det kraftigt, at der tegnes en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet. Kan tegnes gennem eget forsikringsselskab eller gennem Øster Lindet.


Rejsebeskrivelse
Du flyver fra København til Seattle, der ligger smukt på den amerikanske nordvestkyst tæt på grænsen til Canada. Byens vartegn er observationstårnet, The Space Needle, der blev bygget til Verdensudstillingen i 1962 og stadig dominerer bybilledet. Du kan sagtens nå at komme rundt i Seattle, da du har en hotelovernatning centralt i byen, inden du næste dag påbegynder dit krydstogt.

Den første dag ombord foregår til søs, så du kan blive fortrolig med det imponerende skib, Norwegian Bliss, og alle hendes faciliteter. Det første stop bliver i Alaskas hovedstad, Juneau, der blev grundlagt i forbindelse med guldfeberen i 1800-tallet. Ingen veje fører til Juneau, så du kan kun komme hertil med enten fly eller skib, men når du først er her, er der masser at se og opleve. Man mister næsten pusten, når man ser sig omkring – den ene betagende udsigt afløser den anden, når øjet skanner henover det åbne hav, sneklædte bjergtinder og bjergskråninger beklædt med fyrretræer. Det er muligt at komme på hvalsafari eller ud i vildmarken på en hundeslæde, og den enestående Mendenhall gletsjer, der lyser blåt, ligger lige uden for byen.

Ligesom Juneau, blomstrede Skagway også op under guldfeberen, men i dag har byen kun omkring 1000 indbyggere. Den har dog bibeholdt atmosfæren fra dengang og fremstår lidt som en ”historisk museumsby”, hvor man tages med tilbage i tiden. Skagway har også en af verdens stejleste jernbaner, hvor du med vintage tog kan følge i guldgravernes fodspor til Klondike, mens du begejstres af den formidable udsigt til bjerge, kløfter, gletsjere, vandfald, tunneller og broer.

På vej mod det næste anløb, sejles der igennem Glacier Bay – et unikt landskab, hvor tidevands-gletsjere løber ud fra bjergene og fylder havet med isbjerge i forskellige former, størrelser og blå nuancer. En uforglemmelig oplevelse!

Norwegian Bliss lægger herefter til i Ketchikan, hvor du finder mange levn fra områdets oprindelige beboere, indianerne. Således finder du her verdens ældste samling af totempæle og flere historiske bygninger, der giver et indblik i en spændende kultur. Naturen omkring Ketchikan er også spektakulær – Misty Fjords er en naturlig mosaik af spejlblankt vand, bjergtinder dækket med sne, høje vandfald og stejle klippevægge.

Krydstogtet afsluttes med et hyggeligt aftenanløb i Victoria på sydspidsen af Vancouver Island. Nyd aftenstemningen på en spadseretur rundt i den historiske by, der er kendt for sine flotte parker og klassiske bygninger, og sving eventuelt forbi den frodige Beacon Hill Park. Ved midnatstid stævner Norwegian Bliss ud på rejsens sidste etape tilbage til Seattle, hvor der er ankomst søndag morgen.

Du kan vælge at forlænge din rejse med 3 nætter i den canadiske storby Vancouver, der ligger smukt ud til vandet og med snedækkede bjergtinder i baggrunden. Byen består af flere dele med hvert deres særpræg, der spænder lige fra Gastowns 1800-tals bygninger, brostensbelagte gader og gamle gaslamper til Chinatowns farverige menneskemylder og livlige markeder. I Vancouvers omegn venter også store oplevelser. Tag f.eks. på hvalsafari eller ud i den tempererede regnskov i bjergene og kryds den gamle Capilano hængebro – mulighederne er mange.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • Fly København – Seattle t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet – ekskl. drikkevarer
 • Transfers lufthavn - hotel og skib - lufthavn
 • 1 nat på hotel i Seattle
 • 7 overnatninger ombord på Norwegian Bliss
 • All Inclusive ombord på skibet
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Service charge på skibet
 • 60 min. internetpakke
 • Rejsedokumentpung
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.
 • Udflugter.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb og i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogt skib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her.

Tilkøber du forlængelse af rejsen med ophold i Vancouver, skal der desuden ansøges om en eTA indrejse til Canada. Den koster ca. 50 kr. og kan søges her.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må derfor kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på rederiets officielle normalpris ikke at sammenligne med dagspris tillagt Øster Lindets pris for ekstraydelser som fly og transfer.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 17. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst