Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Portugal – Kultur, gastronomi og gode vine

Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien – og dermed perfekt til jeres næste ferie. Algarvekysten har mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter, og det gør Algarve noget nær perfekt!

PORTUGAL - 1 uge på 3* strandresort, udflugter og dansk rejseleder. Rejs fra BLL i marts 2019.

Pris3.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

Særpris!

I bor i Albufeira, der er en yderst tillokkende turistby med moderne hoteller i smukke og historiske rammer. Gå en tur i de snævre gader og besøg den hyggelige havn. Den gamle bydel lokker med sine brostensbelagte gader, mens den nye del har masser af nyere barer og restauranter. Flere gange om ugen er der små markeder i byen. Albufeira har lidt af det hele!

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund til Faro t/r.
  • Indkvartering på Auramar Beach Resort (kat 3).
  • Morgenmad.
  • Jeepsafari m. frokost.
  • Quarteira marked.
  • Dansktalende rejseleder.

Afrejse fra Billund
Afrejse d. 1. marts 2019. Særpris 3.498 kr. pr. person
Afrejse d. 8. marts 2019. Særpris 3.498 kr. pr. person
Afrejse d. 15. marts 2019. Særpris 3.498 kr. pr. person
Afrejse d. 22. marts 2019. Særpris 3.498 kr. pr. person
Afrejse d. 29. marts 2019. Særpris 3.498 kr. pr. person 
 

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 261 kr.
  • Mad om bord på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotellet – 180 kr.

Gastronomi i verdensklasse
Uanset om I bestiller mad eller selv går på jagt efter lokale restauranter, vil I blive forkælet af lækre råvarer fra land og hav. De kulinariske oplevelser kombineres særdeles godt med Portugals verdenskendte vine og højtelskede portvine. Maden er god – og forholdsvis billig, ligesom vinen, hvor I let finder en god flaske til bare fem euro i det lokale supermarked.

Jeep Safari – heldagstur
Kom ud og få vind i håret, når en åben jeep fører dig gennem den unikke natur, der omgiver den centrale del af Algarvekysten. På denne udflugt oplever vi lokalområdet på en spændende og anderledes måde, hvor vi udnytter jeepens fulde evne til at køre, hvor andre biler ikke kan begå sig. Vi krydser rislende floder, oplever et utal af forskellige træer og planter, foruden et væld af urter og besøger charmerende landsbyer. Vi kører i 9 personers jeeps med topprofessionelle chauffører, som har viet meget af deres liv til at køre disse vogne. Frokost er inkluderet.

Quarteira marked – halvdagstur
På Quarteiras marked er der virkelig mulighed for at slå en god handel af. Hver onsdag stiller sigøjnerne troligt deres boder op og fremviser alverdens souvenirs fra nær og fjern. Efter tiden på egen hånd på markedet i Quarteira, fortsætter turen videre til den hyggelige og mondæne marina i Vilamoura.
(OBS uden rejseleder)

Hotel Auramar Beach Resort - Bravo kategori 3
Strandresort med spektakulær beliggenhed
Auramar Beach Resort har rigtigt meget godt at byde på – især hvis I søger et resort, der både er godt til voksne og børn. Beliggenheden er helt i top, hvis I gerne vil være tæt på stranden og havet, og samtidig nyde livet ved lækre poolområder. 

Hotellet ligger højt hævet over havet med en betagende udsigt over Albufeiras maleriske og fascinerende kystlinje. Det er for mange den helt perfekte beliggenhed!

Fra det dejlige, højtliggende poolområde har I en fantastisk udsigt til det glitrende Atlanterhav. Her er både to pools, separat børnepool, solsenge og parasoller. Her er også en indendørs pool. Når I har badet og solet jer, kan I ved lavvande gå langs stranden ind til den gamle by i Albufeira. I kan også blive på hotellet og nyde den gode underholdning og mange aktiviteter, der er for alle aldre.

På resortet finder I flere gode snackbarer, hvor I bl.a. kan nyde en let frokost ved poolen med en fantastisk udsigt. I kan selvfølgelig også gå i restauranten, hvor I både kan spise ovenpå og nedenunder. Det giver god plads og skaber en hyggelig atmosfære.  

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Billund til Faro t/r.
Indkvartering på Auramar Beach Resort (kat 3).
Morgenmad.
Jeepsafari m. frokost.
Quarteira marked.
Dansktalende rejseleder

Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 13. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst