Økologisk lækkerbisken fra hjertet af Chianti Classico

Sidste chance!

12 flasker Chianti Classico fra Azienda Agricola Il Palagio, der har fået 5 stjerner af Ekstra Bladets vinanmelder og 4 stjerner på Smagpåvin.dk. Vinhuset producerer kun vin i små mængder, og deres vin er værdsat og efterspurgt af samlere.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tilbuddet gælder for

  • 12 fl. Il Palagio Chianti Classico 2013

SPOTpris 1.189 kr. Normalpris 1.654 kr. Spar 28 %

Prisen er inkl. levering.

Laudrup Vin leverer vinen med Danske Fragtmænd til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

OBS: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.


Om vinen
Il Palagio Chianti Classico 2013 er produceret af økologiske druer med 95% sangiovese og 5% merlot fra Il Palagios egne marker i Panzano beliggende i hjertet af Chianti Classico.

Druerne vinificeres hver for sig og lagres herefter 12 måneder i slavonske egetræsfade. Efter 6 måneder på flaske frigives vinen til markedet.

Den har en dyb rubinrød farve med karakteristisk bouquet af modne kirsebær, blommer, tørrede krydderier og mørk chokolade. I smagen er vinen fyldig og med en flot rank karakter, der gør den særdeles velegnet til mad.

Meget flot Chianti Classico, der er et perfekt match til retter med bagte tomater, pastaretter med tomatsauce, kalv, lam og fjerkræ.

Vinen er perfekt at drikke nu, men vil udvikle sig positivt over de næste 10 år.

Anmeldelser:

  • 5 stjerner - Ekstra Bladet: "Saftig i udtrykket med masser af røde bærnoter; kirsebær, ribs, lette krydderier. Vellavet med en rimelig koncentration. Lang afslutning."

  • 4 stjerner - Smagpåvin.dk: "Nydelig aroma med røde bær som hindbær, tørrede tomat, lidt kirsebær og diskret fadnoter. I munden tager syren til, og de røde bær er mere i retning af ribs, hindbær og let syrlige kirsebær med små kryddernoter som sekundant. Pæn balance mellem frugt, syre og tannin. Pæn og ikke mindst ren længde."

Vinhuset
Ejendommen Il Palagio er beliggende i hjertet af Toscana - mere præcist i den velkendte “gyldne dal” Conca d’Oro. Et område, der er kendt i hele verden for sine smukke landskaber - og især for sin vidunderlige vin og olivenolie. Familien Piccini Monia driver vingården, som i alt har omkring 13 hektar jord, hvoraf de 3 ½ hektar er beplantet med oliventræer og resten med udvalgte vinstokke. Nogle af vinstokkene er plantet i Conca d’Oro og nogle i området San Martino.

Vinhuset producerer kun vin i små mængder, og deres vin er værdsat og efterspurgt af samlere.

Laudrup Vin
Laudrup Vin kan dateres tilbage til 90’erne, da familierne Laudrup og Buhl i Barcelona valgte at forene deres lidenskaber for spansk vin og gastronomi. Ved hjemkomsten til de nordlige himmelstrøg viste det sig hurtigt, at man ikke kunne købe alle de kvalitetsprodukter, som de havde nydt i Spanien. Derfor begyndte Laudrup Vin i 1993 at importere et lille antal flasker hjem til venner, familie og bekendte.

Det tog dog hurtigt fart, og i dag har virksomheden knap 20 ansatte, der i juni kunne fejre Laudrup Vins 25-års jubilæum.

Læs mere om Laudrup Vin

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Laudrup Vin leverer vinen til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

OBS: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 12 fl. Il Palagio Chianti Classico 2013.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Laudrup Vin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Laudrup Vin

Mileparken 13, 2740 Skovlunde
Tlf.: 44 84 80 86 | CVR: 19229998 | info@laudrupvin.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. oktober 2018 kl. 23:59

Økologisk rødvin