Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Last minute: Efterårsklassiker i Middelhavet

Last minute: Krydstogt i Middelhavet er en efterårsklassiker, og nu kan du komme med fra KUN 5.990 kr. Rejsen inkluderer 7 nætter med helpension og fly fra København. Rejs 11. november.

KRYDSTOGT I MIDDELHAVET - Last minute! 7 nætter med helpension og fly fra København. Rejs 11. nov.

Pris5.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

Særpris!

Nyd en uges krydstogt i Middelhavet under sydlige himmelstrøg med afslapning og oplevelser i Spanien, Italien, Malta og Frankrig, når efteråret har fået sit tag i Danmark.

Costa Fascinosa stævner ud fra Savona i Italien søndag den 11. november kl. 16.30 og sejler straks mod syd, hvor første stop bliver charmerende og smukke Napoli. Fra Napoli fortsættes i ”mafiaens fodspor” med næste anløb i Palermo, som er beliggende på naturskønne Sicilien. De næste dage tilbringes i det sydlige Middelhav, hvor du fortsat kan forvente lune dagstemperaturer, som kan være ganske behagelige - ikke mindst hvis du vil ud at udforske de interessante byer, som du skal besøge.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Nice/Milano – København
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Fascinosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Underholdning i teater m.m. hver aften
 • Daglig rengøring
 • Håndklædeservice i både kahyt og ved pool
 • Service charge på 12 euro pr. person pr. dag
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 11. november 2018
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 5.990 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 7.290 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 7.990 kr.

Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Drikkevarer udover kaffe, te, juice til morgenmad
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre personlige udgifter.

Rejserute

Dag 1: Fly til Nice og transfer til skibet. Kl. 16.30 Afgang Savona
Dag 2: Kl. 13.30 ankomst Napoli. Afgang kl. 20.00
Dag 3: Kl. 13.00 ankomst Catania. Afgang kl. 20.00
Dag 4: Kl. 08.00 ankomst Valetta. Afgang kl. 14.30
Dag 5: På havet
Dag 6: Kl. 10.00 ankomst Barcelona. Afgang kl. 17.00
Dag 7: Kl. 09.00 ankomst Marseille. Afgang kl. 17.00
Dag 8: Kl. 09.00 ankomst Savona.


Transport:
I prisen indgår:

11.11: Kl. 07.35-09.55 København – Nice

18.11: Kl. 17.00-19.05 Milano – København

Pension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen- middag og aften. Her tilbydes varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid. Ombord er desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen. Ønsker man at indtage sin morgenmad, frokost eller mellemmåltid her, kan man frit komme.


Tilkøb

Drikkepakker
Der tilbydes ”all inklusive” på denne tur. Dette omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. All inklusive koster 225 kr. pr. dag/1.575 kr. for 7 dage. Skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan bestilles ombord.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har man også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave sin egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, og andre steder betaler man.

Enekahytter
Tillæg indvendig kahyt udsolgt
Tillæg udvendig kahyt udsolgt
Tillæg balkon kahyt 1.500 kr.


Skibet
Costa Fascinosa er et elegant og charmerende skib, der medtager godt 3000 passagerer.

Livet ombord er et kapitel for sig, skibets animationsteam byder på underholdning dag og aften. Derudover er der to poolområder, hvor det ene er indendørs, og fem jacuzzier. For de rigtig aktive er der joggingbane, et fantastisk fitnesscenter og sportsbane, hvor der er fri adgang. For de helt små er egen poolområde.

Samsara Spa – er et 6000m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade, solarium, terapipool, og massageafdeling for der tilbydes alverdens behandlinger. Samsara Spa er mod betaling.

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag, som f.eks. konkurrencer med animationsteamet og hver aften er der forestilling i skibets imponerende teater. For de unge er der et moderne disco, og for de voksne er der musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounger. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D-biografen, forsøge sig i Formel 1-simulator eller prøve lykken i det store kasino. 

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl og det gælder for store som små – ombord er masser af underholdning for alle.

Kahytstyper
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt


Rejsebeskrivelse
Costa Fascinosa stævner ud fra Savona i Italien om søndagen og sejler straks mod syd, hvor man vil kunne forvente lidt lunere temperaturer. Første anløb er den charmerende syditalienske by Napoli, hvor du anløber stort set i centrum af byen. Du har mulighed for dejlig spadseretur i gaderne eller tage en busrundtur og nyde den smukke natur. Efter Napoli sættes kursen mod smukke Sicilien, hvor skibet anløber Catania.

Herefter forlades Italien, og næste stop er øen Malta, hvor du anløber hovedstaden Valetta, og også her er du i gåafstand fra de hyggelige gader. Efter Malta får du en dag til afslapning og nyde alle skibets faciliteter, inden Spanien skal udforskes.

Du anløber Barcelona om morgenen og har en hel dag til at nyde den Catalanske hovedstad, som summer af liv året rundt. Hen mod aften fortsættes mod nord, og inden du er tilbage i Italien, skal du lige have et stop i Frankrigs vigtigste havneby og næststørste by, Marseilles. Søndagen efter er du atter tilbage i Italien og anløber Savona om morgenen, hvorefter der er transfer til Milano, hvorfra du skal flyve hjem.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Nice/Milano – København
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Fascinosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Underholdning i teater m.m. hver aften
 • Daglig rengøring
 • Håndklædeservice i både kahyt og ved pool
 • Service charge på 12 euro pr. person pr. dag
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Drikkevarer udover kaffe, te, juice til morgenmad
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre personlige udgifter.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 29. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst