Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Italien til Dubai

Tag med på et skønt krydstogt fra Italien til Dubai med det spritnye skib Costa Venezia. Rejsen inkluderer fly, 1 nat i Dubai og 20 dage ombord på skibet med helpension. Rejs 8. marts 2019 fra 13.990 kr. Betal kun depositum nu.

NYT SKIB! KRYDSTOGT ITALIEN - DUBAI - 19-nætters krydstogt & 1 nat i Dubai. Fly fra CPH 8. marts.

Pris13.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

Særpris!

Et 20 dages unikt krydstogt venter dig fra Italien til Dubai ombord på Costa Venezia, der søsættes tidligere samme måned. Du går ombord i Trieste i Italien og forude venter flere eksotiske byer og en sørejse ombord i nye, indbydende omgivelser.

Læs mere om skibet og hele rejsebeskrivelse nederst på siden.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Venedig og Dubai – København
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn i Venedig til skibet i Trieste
 • Transfer mellem skib, hotel og lufthavn i Dubai
 • 1 nat med morgenmad på 4* Hilton Garden Inn Al Muraqabat i Dubai
 • 19-nætters krydstogt ombord på Costa Venezia
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge som udgør 1.710 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 8. marts 2019
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 13.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 14.490 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 16.990 kr. 
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 17.590 kr. 
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 18.990 kr. 
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 19.990 kr. 

*Kan have begrænset udsyn grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.


Rejserute:

08.3: Fly til Venedig og transport til skibet. Afgang Trieste kl. 20.00
09.3: Kl. 15.00-22.00 Dubrovnik, Kroatien
10.3: Kl. 08.00-18.00 Bari, Italien
11.3: På havet
12.3: Kl. 08.00-18.00 Heraklion/Kreta, Grækenland
13.3: På havet
14.3: Kl. 06.00-23.59 Haifa, Israel
15-16.3: På havet gennem Suez-kanalen
17.3: Kl. 08.30-19.00 Aqaba, Jordan
18-21.3: På havet
22.3: Kl. 08.00-18.00 Salalah, Oman
23.3: På havet
24.3: Kl. 08.00-18.00 Muscat, Oman
25.3: På havet
26.3: Kl. 08.00-18.00 Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
27.3: Ankomst Dubai kl. 08.00. Overnatning på hotel
28.3: Hjemrejse.

Der tages forbehold for ændringer af rejseruten.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

08.3
Kl. 07.00-08.35 København – Bruxelles
Kl. 09.50-11.25 Bruxelles - Venedig

28.3
Kl. 10.20-14.35 Dubai – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Fra Venedig er der transfer til skibet i Trieste, og i Dubai er der transfer fra skibet til hotellet og fra hotellet til lufthavnen.

Hotel i Dubai
Ved ankomst til Dubai har du en overnatning på det 4* Hilton Garden Inn Al Muraqabat, inden du næste dag flyver hjem til Danmark. Hotellet er centralt placeret i forhold til både lufthavn og krydstogtsterminalen. Hotellet har egen restaurant, café samt bar, pool, fitnesscenter, bagageopbevaring og døgnåben reception. Værelserne er moderne med aircondition, tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og badekåbe. Opholdet er med morgenmad. Se hotellet her.

Mad og drikke
Turen inkluderer alt mad ombord på skibet. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du får dejlig mad serveret, bestilt ud fra et godt og varieret menukort. Du er også velkommen i buffeten fra tidlig morgen til sent. Her er altid en snack og en kop kaffe. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier. Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet.


Eventuelle tilkøb ved bestilling

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes to forskellige drikkepakker.

Pranzo & Cena omfatter vand, soft drinks, øl og vin til frokost og aftenspisning i både hovedrestauranten og buffeten. Pakken koster 100 kr. pr. dag/1.900 kr. for hele krydstogtet for voksne og 50 kr. pr. dag/950 kr. for hele krydstogtet for børn. Prisen gælder kun ved tilkøb hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen.

Piu Gusto er en All Inclusive drikkepakke og omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vand, soft drinks, frugtjuice og varme drikke som kaffe, te og kakao, vin, øl og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. Pakken koster 225 kr. pr. dag/4.275 kr. for hele krydstogtet for voksne og 130 kr. pr. dag/2.470 kr. for hele krydstogtet for børn. Pakken tilkøbes hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen eller efterfølgende online hos Costa.

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 7.990 kr.
Voksne: 10.990 kr.

Enekahyt 
Tillæg for indvendig kahyt: 4.500 kr.
Tillæg for udvendig kahyt 6.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt 7.000 kr.  

Begrænset antal pladser, så der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes ombord eller forudbestilles direkte hos Costa. Se Costas udflugtsprogram her.

Der er også mulighed for arrangementer i land på egen hånd, og mange steder står lokale operatører og tilbyder arrangementer.

Forsikringer
Du kan tilkøbe afbestillings- og/eller rejseforsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Ønskes afbestillingsforsikring skal denne tilkøbes, når du indløser dit værdibevis. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring IKKE dækker udenfor Europa.


Skibet 
Costa Venezia er lige nu ved at blive bygget og søsættes først i starten af marts 2019. Skibet er tiltænkt det kinesiske marked, men påbegynder sin jomfrurejse i Italien, hvorfra det sejler til det fjerne østen i flere etaper. Det er en af disse etaper – fra Dubai til Singapore – du får muligheden for at komme med på, og det er en enestående mulighed for at opleve det nye, smukke skib, idet dets ruter efterfølgende kun sælges på det kinesiske marked.

Costa Venezia bliver rederiets største skib med sine 20 dæk og plads til ca. 5.200 passagerer. Hun bærer kanalbyen Venedigs italienske navn og er dedikeret til netop denne pragtfulde by, der udover kanaler og gondoler også er kendt for sit ikoniske karneval, hvor alle bærer de karakteristiske masker. Den festlige stemning fra denne årlige begivenhed finder du ombord på Costa Venezia året rundt.


Rejsebeskrivelse
Dit eventyr starter d. 8. marts, hvor du flyver til Venedig, bliver transporteret til Trieste og tjekker ind på Costa Venezia, der få dage forinden er døbt og har været på sin Premieretur. Om aftenen d. 8. marts forlader skibet Italien og flyder gennem Adriaterhavet med første anløb den efterfølgende eftermiddag i historiske Dubrovnik i Kroatien. Den utroligt smukke gamle bydel tager næsten vejret fra én med sin helt specielle atmosfære, og du kan også tage en gåtur rundt på toppen af bymuren. Der lægges også til i den italienske by Bari, hvis basilika siges at huse de jordiske rester af selveste julemanden, inden skibet er fremme ved den populære ferieø Kreta, der bl.a. byder på smuk natur og det imponerende Knossos palads.

Efter Kreta venter nogle unikke og spændende oplevelser forude. Du indleder med et interessant anløb i Israels 3. største by Haifa, hvorfra du kan tage på udflugt til både Bethlehem og Jerusalem. Herfra fortsætter Costa Venezia mod Suez-kanalen.

At sejle gennem Suez-kanalen er en fascinerende oplevelse. Denne 163 km lange kanal, der tog 10 år at bygge, er ingeniørernes triumf over naturen og gør det muligt for skibe at sejle fra Europa til Asien uden at skulle hele vejen udenom Afrika. Omkring 25.000 skibe sejler igennem kanalen hvert år, og du befinder dig nu ombord på et af dem på vej mod Det Røde Hav.

På den anden side af kanalen anløbes Aqaba i Jordan. Her kan du nyde byen eller f.eks. købe udflugt til oldtidsbyen Petra, som ligger i et ørkenlandskab, og du kan se hvordan ”huse” og gravmæler er hugget ind i klipper. Selve Aqaba er en veludviklet ferieby med strande, butikker og caféer – en herlig by at tilbringe dagen i.

Turen ned gennem Rødehavet er en nydelse, og du har nu rigtig tid til at udforske dit skib Costa Venezia, som er et helt kapitel for sig. Alene interiør med design kan næsten tage luften fra enhver.

Du ankommer nu til Salalah i Oman. Dette er en meget atypisk arabisk by, idet den er meget frodig med både banan- og papayaplantager, og bag de hvide sandstrande med kokospalmerne karakteriseres landskabet af bizarre grønne bakkeformationer. Længere nede ad kysten finder du Mughsail Beach, hvis geysere byder dig velkommen med op til 15 m høje sprøjt. Herefter besøger du også Omans hovedstad, Muscat, hvis glorværdige fortid stadig ses i den gamle bydel. Besøg fæstningen og den store moské eller shop løs i souken. Her er masser af arabisk mystik og stemning.

Det sidste land, du skal opleve på din rejse, er De Forenede Arabiske Emirater, hvor der først lægges til i Abu Dhabi – en luksuriøs storby med flere betagende bygningsværker. Krydstogtet slutter efterfølgende i den fascinerende metropol Dubai med de mange overvældende seværdigheder. Her har du en overnatning på 4* hotel, så du har tid til at blive betaget af såvel Burj Khalifa som Jumeirah moskeen, inden hjemrejsen tilbage til Danmark.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage.

Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Venedig og Dubai – København
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn i Venedig til skibet i Trieste
 • Transfer mellem skib, hotel og lufthavn i Dubai
 • 1 nat med morgenmad på 4* Hilton Garden Inn Al Muraqabat i Dubai
 • 19-nætters krydstogt ombord på Costa Venezia
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge som udgør 1.710 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Rejsedokumenter, forsikringer og vaccinationer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen. Passet må ikke have stempler fra tidligere besøg i Israel.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Kontakt egen læge angående vaccinationer. Gør opmærksom på, at du kunne opholder dig de enkelte steder i kortere tid.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 28. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst