Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Sharm el Sheikh – 5* med All Inclusive

Nyd sol, strand og vand i Sharm el Sheikh og lad jer forkæle med en uges ferie på 5* voksenhotel m. All Incl. Sæt evt. ekstra krydderi på oplevelsen med spændende udflugter - fx kamelridning el. Kairo-tur. Fly fra Billund og København fra jan. til marts.

SHARM EL SHEIKH - 1 uge på 5* hotel med All Incl. Rejs fra BLL og CPH fra januar til marts 2019.

Pris4.999

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

Værdi7.295

Rabat31

Spar2.296

Sharm el Sheikh er det helt rigtige rejsemål, hvis du både er på udkig efter sol og varme samt store oplevelser. Med denne rejse bor du en uge på 5-stjernet voksenhotel (børnefri zone) med All Inclusive i Ras Nasrani-området tæt på de lange flotte sandstrande, hvor der er rig mulighed for at slappe af eller snorkle. Hotellet er for voksne, så I har rig mulighed for at nyde hinanden i rolige omgivelser. 

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra Billund eller København til Sharm el Sheikh t/r med Flyegypt.
 • 5 kg håndbaggage på flyrejsen
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på 5* Baron Palm Resort (børnefri zone).
 • All Inclusive

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund
Afrejsedato: 06. januar: SPOTpris 4.999 kr. Normalpris 7.295 kr. Spar 31 %
Afrejsedato: 13. januar: SPOTpris 4.999 kr. Normalpris 7.295 kr. Spar 31 %
Afrejsedato: 20. januar: SPOTpris 5.399 kr. Normalpris 7.295 kr. Spar 25 %
Afrejsedato: 21. januar: SPOTpris 5.399 kr. Normalpris 7.492 kr. Spar 27 %
Afrejsedato: 03. februar: SPOTpris 5.699 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 34 %
Afrejsedato: 10. februar: SPOTpris 6.999 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 19 %
Afrejsedato: 17. februar: SPOTpris 6.299 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 27 %
Afrejsedato: 24. februar: SPOTpris 5.699 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 34 %
Afrejsedato: 03. marts: SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.095 kr. Spar 25 %
Afrejsedato: 10. marts: SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.095 kr. Spar 25 %
Afrejsedato: 17. marts: SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.095 kr. Spar 25 %
Afrejsedato: 24. marts: SPOTpris 6.199 kr. Normalpris 8.095 kr. Spar 23 %

København
Afrejsedato: 05. januar: SPOTpris 4.999 kr. Normalpris 7.295 kr. Spar 31 %
Afrejsedato: 12. januar: SPOTpris 4.999 kr. Normalpris 7.295 kr. Spar 31 %
Afrejsedato: 19. januar: SPOTpris 5.399 kr. Normalpris 7.295 kr. Spar 25 %
Afrejsedato: 26. januar: SPOTpris 5.399 kr. Normalpris 7.492 kr. Spar 27 %
Afrejsedato: 02. februar: SPOTpris 5.699 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 34 %
Afrejsedato: 09. februar: SPOTpris 6.999 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 19 %
Afrejsedato: 16. februar: SPOTpris 6.299 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 27 %
Afrejsedato: 23. februar: SPOTpris 5.699 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 34 %
Afrejsedato: 02. marts: SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 31 %
Afrejsedato: 09. marts: SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 31 %
Afrejsedato: 16. marts: SPOTpris 5.999 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 31 %
Afrejsedato: 23. marts: SPOTpris 6.199 kr. Normalpris 8.695 kr. Spar 28 %

OBS! Hotellet er et voksenhotel, og aldersgrænsen er fra 16 år.

Tillæg

 • Obligatorisk fly/valuta-tillæg på 98 kr. pr. person.

Valgfrie tilæg (tilkøbes direkte hos Amisol)

 • Eneværelsestillæg - 1.100 kr.
 • Bustransfer - 200 kr. pr. persom
 • Bagage 20 kg - 250 kr. pr. person
 • Afbestillingsforsikring GOUDA - 245 kr. pr. person
 • Mad på flyet t/r - 250 kr. pr. person

Valgfrie udflugter

 • Én dags tur til Kairo/pyramiderne med fly - 1800 kr. pr. person
 • Snorkeltur med båd - 250 kr. pr. person
 • Desert Rose - cameltur og Beduinmiddag - 200 kr. pr. person 


5* Baron Resort 
Baron Resort ligger i Ras Nasrani-området, mellem lufthavnen og Sharks Bay. Hotellet har lange flotte sandstrande med virkelig gode snorkelmuligheder og fine svømmebassiner. Hotelområdets smukke omgivelser med de små gangstier, der omkranser hotellet, er virkelig imponerende. Et stort og flot hotel hvor alle faciliteter findes på selve hotelområdet. 


Sharm el Sheikh
Sharm el Sheikh er et fantastisk ferieparadis smukt beliggende på sydspidsen af Egyptens Sinai-halvø. Oprindeligt var det en lille landsby, hvor beduinbefolkningen levede af fiskeri og kameldrift. I løbet af blot få år er byen blevet til et af de flotteste feriesteder i hele verden. Her bliver din ferie fyldt med sol, krystalklart hav og smukke strandarealer.

I Sharm el Sheikh er der også mulighed for at kombinere badeferien med helt specielle historiske oplevelser. Området byder på elegante hoteller i naturlige omgivelser med en afslappet stemning og venlig service.

Rødehavet er et utroligt undervandseventyr, hvad enten man vælger at snorkle eller dykke. Havets temperatur er aldrig mindre end 22 °C, og Rødehavet med de farvestrålende fisk og koraller er kendt, som et af verdens bedste steder til snorkling og dykning. Fra alle vores hoteller i Sharm el Sheikh er der adgang til strande hvorfra du kan dykke direkte ned i Rødehavet. Da de smukke koralrev ligger helt op af strandende, må/kan man de fleste steder ikke gå direkte fra stranden og ud i havet. Derfor har alle hoteller en flydende plast bro, hvor man kan gå på ud til en platform, hvorfra man kan bade og snorkle.

Snorkling i Rødehavets fantastiske koralrev er for alle
Bogstaveligt set, kan man vade tre meter ud i strandkanten, tage svømmebriller på og opleve det utrolige undervandsliv, stadig med fødderne solidt plantet i sandet. Eller børnene kan tage badevinger på og en badering om livet, og udforske havet i de, som oftest afgrænsede strandarealer. Flydetove forhindrer, at børn kommer for langt væk fra strandkanten og adskiller hvor sand og koralrev mødes, så alle har fine muligheder for at opleve havets hemmeligheder i Sharm el Sheik. Der findes adskillige specialbyggede både med glasbunde, hvor man som passager behageligt kan betragte koraller og fisk. De ture tager en time eller to.

Naama Bay, som er områdets midtpunkt, har et fint udvalg af restauranter, hyggelige cafeer, indkøbscentrer, basarer og udskænkningssteder.  Der er ofte arrangeret koncerter og kendte DJs vil også være at finde på eventprogrammerne af og til i Sharm el Sheikh.

Udover Naama Bay består Sharm el Sheikh af bydelene Nabq, Sharks Bay med Ras Nasrani og Hadaba med Ras Um Sid. Naama Bay er hovedcentrum, men der findes også et mindre centrum i Nabq samt shoppingcenter og forskellige muligheder for underholdning i Hadaba.

Sharm el Sheikh er en elegant og international ferieby med arabisk stemning.

Oplevelser omkring Sharm el Sheikh
I nærområdet ved Sharm el Sheikh er der flere udflugtsmuligheder. Besøg fx Nationalparken Ras Mohamed, hvor Rødehavet viser sine absolut flotteste koralskatte frem, samt et fiskeliv som vil begejstre de fleste. Både snorkling og dykning giver fantastiske oplevelser.

Lige så storslået som naturen er under vandet, vil du også finde ørkenen spændende og interessant. Du kan ride på kameler, spise middag med Beduinerne, bestige et ørkenbjerg og se en spektakulær solnedgang efterfulgt af den klareste stjernehimmel. Er du til fart over feltet, så book en tur med ATW 4-hjulstruken motorcykel, og kør en solnedgangstur i ørkenen. Se mere om udflugter under fanen øverst.

Sharm el Sheikh ligger på spidsen af Sinai-halvøen ud til Rødehavet
Selve halvøen ligger mellem Rødehavet og Suezbugten mod vest og Akababugten mod øst. Området nord for den egentlig halvø op til Middelhavet er afgrænset af Suezkanalen mod vest og den egyptiske-israelske grænse mod øst, som medregnes normalt til Sinai. Området er den vestligste del af Asien syd for Middelhavet, det øvrige Egypten hører til Afrika. Den 61.000 km2 store halvø er meget tyndtbefolket og fremstår næsten overalt som ret uvejsom og uberørt ørken. Sinai består næsten udelukkende af bjerge og ørken. Der er kun enkelte bosættelser langs akababugte, specielt Taba tæt ved Israel, og ved Middelhavskysten nær Gazastriben. Fra Kairo til til Sharm el Sheikh gennem Sinaiørkenen, er der 500 km. en biltur på over 6 timer. Fly fra Sharm el Sheikh til Kairo er 1 time.

Egypten er berømt for sin antikke civilisation og har nogle af verdens mest berømte monumenter 

Som turist i Sharm el Sheikh har man følelsen af, at alt kan nås på en halv eller hel dags udflugt. Med fly til Kairo på 1 time, og opleve storbyens sus krydret med historiens vingeslag, som fx pyramiderne i Giza og nationalmusset, som gemmer på alle skattene fra Tukamon og de andre store Faraoer.

Besøg også den sydlige by Luxor som rummer mange antikke kunstskatte som Karnaktemplet og Kongernes Dal, kun 1 times flytur væk fra Sharm el Sheikh. Petra i Jordan er også en mulighed med båd og bus. Endagsturen fra Sharm el Sheikh til Petra, er bestemt de transportmæssige udfordringer værd - men husk godt fodtøj.

Mosesbjerget, der ifølge Biblen var det bjerg i Sinai at Moses modtog de ti bud og Katarinaklostret ligger også inden for rækkevide, ad den gamle førende pilgrimsvej.


Udflugtsmuligheder

Cairo med rutefly
Kun en times flyvetur fra Sharm EL sheikh kan du opleve de storslående og overvældende pyramider i Giza, som er et "must see". Turen har rigtig meget indhold for dig som vil have denne oplevelse med. Undervejs på turen vil der være forskellige besøg. Sfinksen som står foran og vogter de enorme bygningsværker. Det Egyptiske Museum som byder på mange flotte oldtidsgenstande. På busturen til området går turen gennem byen og her opleves trafikken og folkelivet i Afrikas største by. Fascinerende Egyptisk historie, kultur og hverdagsliv hånd i hånd.
 
Flyrejse og entrebilletter, guidede tur og frokost er inkluderet.
Turen er en endags tur. Der kan være ventetid for flyrejsen til/fra Sharm El Sheikh.

Kameltur med beduinmiddag. (Eftermiddag).
Efter en guidet rundtur i Sharm el Sheikh, kører vi ud i ørkenbjergene hvor vi møder beduinerne og deres kameler. Derefter rider vi ud i ørkenen til et beduintelt hvor det bliver serveret beduin-the, og mens solen går ned får vi serveret en god middag. Derefter et lille hvil under den fortryllende stjernehimmel for til sidst at tage bus tilbage til Sharm el Sheikh.

Snorkeltur med båd (Hel dag).
På denne udflugt oplever du virkelig hvad Rødehavet har at byde på af skatte, både i form af solens gyldne stråler og havets fine perler.
Vi bader, snorkler og hygger os sammen med farverige fisk og flotte koraller. Frokost, drikkevarer og snorkeludstyr er inkluderet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer eller førstkommende hverdag. Du reserverer hos Amisol på 80 40 14 02. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Amisol.

Én unik kode gælder for én person. 

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra Billund eller København til Sharm el Sheikh t/r med Flyegypt.
5 kg håndbaggage på flyrejsen
7 overnatninger i dobbeltværelse på 5* Baron Palm Resort (børnefri zone).
All Inclusive

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

OBS! Hotellet er et voksenhotel, og aldersgrænsen er fra 16 år.

Tillæg
Obligatorisk fly/valuta-tillæg - 98 kr. pr. person.

Valgfrie tilæg (tilkøbes direkte hos Amisol)
Eneværelsestillæg - 1.100 kr.
Bustransfer - 200 kr. pr. persom
Bagage 20 kg. - 250 kr. pr. person
Afbestillingsforsikring GOUDA - 245 kr. pr. person
Mad på flyet t/r - 250 kr. pr. person

Valgfrie udflugter
Én dags tur til Kairo/pyramiderne med fly - 1800 kr. pr. person
Snorkeltur med båd - 250 kr. pr. person
Desert Rose - cameltur og Beduinmiddag - 200 kr. pr. person 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Amisol Travel officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Amisol Travel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Amisol Travel A/S

Bagsværdvej 70B, 1 sal , 2800 Kgs. Lyngby


Sidste chance: 04. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst