Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Elegant shiraz fra Australien

6 fl. elegant rødvin fra Laudrup Vin. Exmoor Shiraz Margaret River 2014 er lavet på Australiens nationaldrue og er en perfekt ledsager til efterårets retter.

6 fl. elegant australsk shiraz, der passer godt til efterårets retter. Prisen er inkl. levering.

Pris660

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

Værdi954

Rabat30

Spar294

Shiraz må betegnes som Australiens nationale vindrue. Og når den som her kommer fra Margaret River i det yderste syd-vestlige hjørne af denne flotte verdensdel, er der tale om en helt utrolig elegant og saftig udgave. Den er perfekt til det danske efterår i form af braiseret kød og gryderetter eller til grillet lam i efterårssolen på terrassen.

Vinen har fået 4 stjerner i Ekstra Bladet og 89 point af James Halliday.

Du får

  • 6 fl. Exmoor Shiraz Margaret River 2014

SPOTpris 660 kr. Normalpris 954 kr. Spar 30 %

Prisen er inkl. levering.

Laudrup Vin leverer vinen med Danske Fragtmænd til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

OBS: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt. 


Om vinen
Exmoor Shiraz afspejler det relativt kølige klima i Margaret River-subregionerne Wallcliffe og Karridale, hvor druerne kommer fra.

I glasset fremstår den færdige vin i en dyb, rubinrød farve med en granat kant, og derfra strømmer aromaer af brombær, hindbær og tørrede blomster krydret med lakrids, tjære og ristede krydderier. Disse nuancer fortsætter på tungen, hvor de bliver mødt af finkornede tanniner, en saftig syre og en vedvarende frugtig eftersmag.

Vinen har fået 4 stjerner i Ekstra Bladet. Den har også fået 89 point af James Halliday, der skriver: "Boy, you get a lot of full-bodied blackberried shiraz for your paltry money, but the fruit has to also withstand substantial tannins and scads of French oak . Wines sold at this price are normally for immediate drinking, and this is palming you off big time."

Vinhuset
John og Eithne Lagan ankom til Margaret River i 1968 men tilplantede først deres marker med vinstokke i 1977, hvilket gør dem til nogle af regionens ældste vinmarker. Vingården kaldte de ’Xanadu’ efter digtet ’Kubla Khan’ af den romantiske digter Samuel Taylor Coleridge. I begyndelsen af firserne begyndte Xanadu at vinde priser for deres elegante og yderst prisvenlige vine og havde således et ry som en af de fineste vingårde i regionen, da den i 2005 blev en del af Rathbone-familien.

Siden da har vinhuset fortsat sin positive udvikling og har med imponerende fart bevæget sig op - ikke kun i Margaret River's men i hele Western Australia's absolutte top.

Laudrup Vin
Laudrup Vin kan dateres tilbage til 90’erne, da familierne Laudrup og Buhl i Barcelona valgte at forene deres lidenskaber for spansk vin og gastronomi. Ved hjemkomsten til de nordlige himmelstrøg viste det sig hurtigt, at man ikke kunne købe alle de kvalitetsprodukter, som de havde nydt i Spanien. Derfor begyndte Laudrup Vin i 1993 at importere et lille antal flasker hjem til venner, familie og bekendte.

Det tog dog hurtigt fart, og i dag har virksomheden knap 20 ansatte, der i juni kunne fejre Laudrup Vins 25-års jubilæum.

Læs mere om Laudrup Vin

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Laudrup Vin leverer vinen til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

OBS: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

En unik kode gælder for 6 fl. Exmoor Shiraz Margaret River 2014.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Laudrup Vin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Laudrup Vin

Mileparken 13, 2740 Skovlunde


Sidste chance: 26. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst