Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

5 dage på smukke Kreta

Udsolgt

Rejs 5 dage til Kreta og bo på det hyggelige, familieejede lejlighedshotel, Kiwi, med smuk beliggenhed kun 200 m fra den smukke strand i Agii Apostoli i en af de mest eftertragtede områder på Kreta. Inkluderer fly fra BLL. Afrejse d. 19. oktober.

KRETA – 4 overnatninger på 3* lejlighedshotel. Rejs fra BLL d. 19. oktober.

Pris1.798

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
32 solgte

Værdi3.596

Rabat50

Spar1.798

Kreta er med sit areal på ca. 8312 kvadrat kilometer den største af de græske øer i Ægæerhavet, og samtidig den sydligste ø mod Afrikas kyst, der blot ligger 350 km mod væk. Kreta har med sin sydlige placering over 300 solskinsdage om året, hvilket gør Kreta til en af de mest populære destinationer i Middelhavet.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund – Kreta t/r.
  • 4 overnatninger på Kiwi (kat 3).
  • 1 eller 2-værelses lejlighed med balkon/terrasse.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed:

Billund 1 vær.:
Afrejse d. 19. okt. - Pris pr pers.: SPOTpris 1.798 kr. Normalpris 3.596 kr. Spar 50%

Billund 2 vær.:
Afrejse d. 19. okt. - Pris pr pers.: SPOTpris 1.898 kr. Normalpris 3.796 kr. Spar 50%

Max 3 personer pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Sun Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
  • Årsrejseforsikring - 261 kr.
  • Mad på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotel - 180 kr.
  • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).

Hotel:

Kiwi Lejligheder – Kategori 3
Dette hyggelige lille familieejede lejlighedshotel ligger smukt i en af de mest eftertragtede områder på Kreta. Alt er nyrenoveret og fremstår rigtig dejligt og velfungerende. Hotellet ligger kun 200 m fra den smukke strand i Agii Apostoli og ikke langt fra de mange hyggelige restauranter og caféer i området. Lige overfor hotellets indgang ligger desuden også en rigtig hyggelig park med legeplads og træningsfaciliteter. Dette hotel byder på en fantastisk og hyggelig atmosfære og er den perfekte base for en dejlig afslappende ferie.

Hotellet tilbyder et hyggeligt lille poolområde, hvor der er mulighed for at tage en forfriskende dukkert i poolen eller slappe af på en solseng omkring poolen.
Fra mange af lejlighederne er der direkte adgang til poolen fra de forskellige terrasser, og det passer perfekt til fx. børnefamilier, som kan side på terrassen og nyde ferien, mens børnene plasker rundt i poolen.

Opholdet på Kiwi Apartments er uden pension, men der ligger mange hyggelige og gode restauranter i gåafstand fra hotellet.

Kreta har udover sit fantastiske klima, mange smukke sandstrande og byer med et væld af aktivitetsmuligheder, et utal af forskellige restauranter, barer og internationale natklubber, samt historiske mindesmærker og små stemningsfyldte fiskerlejer, der indfanger den afslappede livsstil karakteristisk for det solrige græske øhav.

Oplev charmerende Chania
Hovedbyen i området hedder Chania, en by med masser af handel og byliv. Tag en slentretur gennem Chanias smalle gader og oplev den ægte græske stemning og de historiske huse i den gamle bydel indenfor murene. Byens gader summer af liv og er pyntet op med blomster, citron- og appelsintræer, hvor man kan følge de charmerende gader hele vejen ned til Chanias smukke venezianske havn, som helt klart er et besøg værd.

Agii Apostoli
Strandene ved Chaniakysten
Af de mange smukke byer der ligger langs kysten, er byen Agii Apostoli den nærmeste, og ligger blot 4 km vest for Chania, hvorfor kysten også kaldes Chaniakysten. Området er kendetegnet ved dens smukke og meget børnevenlige strande med blødt sand, klart og lavt vand.

Strandene ligger beskyttet i bugter, hvorfor du bader i læ fra bølger og strømme. Det giver en dejlig fred og ro når du ligger på stranden, og du vil ikke opleve det samme leben som man finder andre steder. Den mest kendte strand er Chrissi Akti, som grundet farven på sandet, har fået navnet ’den gyldne strand.

Også lokalbefolkningen fra Chania rejser et smut til Agii Apostoli i weekenderne for at nyde strandende og slappe af. Grundet bugterne bliver der hurtigere varmt på strandene, hvorfor flere vælger at blive til om aftenen, for at se solnedgangen og derefter suge den køligere luft til sig.

Ønsker du lidt by og en god middag, så har Agii Apostoli også det at byde på. Byen har mange butikker, spisesteder, caféer og barer, og langs kysten finder du en grønne offentlige park, hvor de morgenfriske løber deres morgentur. Du finder flere grønne områder da dele af byen også er naturbeskyttet.

Fly info:

Flytider Billund:
Afgang fra Billund 19. oktober kl. 16.20
Ankomst til Chania 19. oktober kl. 20.55
Afgang fra Chania 23. oktober kl. 13.00
Ankomst til Billund 23. oktober kl. 15.40

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

JetTime www.jet-time.dk 
JetTime er et dansk charterselskab. Flere af personerne bag det flyselskabet har baggrund i rejse- og flybranchen, og maskinerne er de velkendte Boeing 737 med plads til 148 gæster. Tilladt bagage (per person over to år) er 20 kg. ved check-in og et stk. håndbagage (5 kg). Maksimummål for håndbagage er 55 x 40 x 20 cm. Du modtager toldfrit-katalog 2-3 uger før afrejse. 
Man kan betale med følgende valutaer på JetTimes flyvninger: Danske kroner, norske kroner, svenske kroner, euro, USD og GBP.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Sun Tours på 70 23 07 20. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Sun Tours.

Én unik kode gælder for en person ved min. 2 personer pr. lejlighed.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Sun Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Sun Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Sun Tours

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 25. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst