Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Bøf bearnaise på Møllegården

Besøg Alrø og nyd Møllegårdens lækre udgave af den klassiske bøf bearnaise, som serveres med grønt, sprød kartoffel samt luftig bearnaise. Herlighederne indtages i den restaurerede staldbygning, der på charmerende vis er opdateret til et rart spisested.

Møllegårdens bøf bearnaise - skiver af rosastegt okse med grønt, sprød kartoffel og bearnaisesauce.

Pris125

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
143 solgte

Værdi185

Rabat32

Spar60

Alrø er en lille og hyggelig ø i Horsens Fjord - en idyllisk tidslomme, hvor tingene foregår i et stille og roligt tempo. Alrø er forbundet med fastlandet via en dæmning, så du kan nemt køre derover.

Det får du:

  • Bøf bearnaise: Tynde skiver af rosastegt velhængt okse serveret med sæsonens grønt, sprød kartoffel og hjemmerørt, luftig bearnaisesauce.

SPOTpris 125 kr. Normalpris 185 kr. Spar 32 %

Værdibeviset kan indløses alle restaurantens åbningsdage i tidsrummet kl. 17-21 fra den 10. september til og med den 26. oktober 2018.


Møllegaarden på Alrø
Tager du en tur til Alrø - den lille og hyggelige ø i Horsens Fjord - finder du Møllegården. På øen, som er en idyllisk tidslomme, foregår tingene i et stille og roligt tempo.

Her er rigtig mange fine, gamle huse, men restauranten ligger faktisk i en restaureret staldbygning! Du sidder simpelthen og spiser i de gamle grisebåse. Charmerende og meget anderledes. Alt er istandsat, og intet har med tidligere tiders svinestalde at gøre. 

I køkkenet på Møllegården står de erfarne og ambitiøse kokke Martin og Thomas og laver klassisk dansk mad dog med en fransk twist. Råvarerne er, så vidt det er muligt, lokale. Ifølge Martin vil de gerne være kendt som det gode madsted på Alrø. Her skal folk gå til og fra med et smil.

Alrø er forbundet med fastlandet via en dæmning, så du kan nemt køre derover.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du booker tid på telefon 86552083 eller via online booking på www.grisestalden.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Værdibeviset kan indløses alle restaurantens åbningsdage i tidsrummet kl. 17-21 fra den 10. september til og med den 26. oktober 2018.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x Møllegårdens 'bøf bearnaise': Tynde skiver af rosastegt velhængt okse serveret med sæsonens grønt, sprød kartoffel og hjemmerørt, luftig bearnaisesauce.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Møllegården.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Møllegaarden på Alrø

Alrøvej 384, 8300 Odder

Sidste chance: 02. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst