Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Algebehandling af tag

Få et flot tag på dit hus og forlæng dets levetid med en algebehandling fra 599 kr. Du kan også få algebehandlet taget på dit sommerhus fra 499 kr. samt tilkøbe rens af fliser fra 250 kr. Foretages af Rytholt i hele landet.

Algebehandling af tag. Foretages af Rytholt i hele landet.

Pris499

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
136 solgte

Værdi1.298

Rabat61

Spar799

Alger vokser alle steder omkring os. Er du træt af at se på dem og irriteret over deres ødelæggende virkning på dit hus eller sommerhus, sørger Rytholt gerne for en effektiv og miljøvenlig algebehandling af dit tag. Hvis du har sommerhus, skal du vælge den variant. De kan også udføre algebehandling af terrasser af fliser.

Vælg mellem:

  • Algebehandling af et tag på Sommerhus op til 100 m2 boligareal med maks 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.298 kr. Spar 61 %
  • Algebehandling af ét tag på ét hus op til 170 m2 boligareal med maks 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 599 kr. Normalpris 1.298 kr. Spar 53 %
  • Algebehandling af ét tag på ét hus op til 220 m2 boligareal med maks 2,3 m til tagrenden: SPOTpris 799 kr. Normalpris 1.598 kr. Spar 50 %

Kan tilkøbes:

  • Ekstra højde til tagrenden på en garage eller et udhus på op til 50 m2, maks 3,0 meter. Særpris 199 kr.
  • Ekstra højde til tagrenden på et hus op til 220 m2, maks 3,0 meter. Særpris 199 kr.
  • Algebehandling af tag på en garage eller et udhus på op til 50 m2 grundareal. Særpris 199 kr.
  • Algebehandling af op til 100 m2 fliser. Særpris 250 kr.
  • Algebehandling af op til 300 m2 fliser. Særpris 500 kr.

Da en algebehandling skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen
Rytholt kommer automatisk forbi indenfor 6 uger, efter dealen er afsluttet - senest 2. november 2018. Bemærk, at algebehandling af sommerhuse sker indenfor 12 uger - dvs. senest den 12. december 2018.

Derfor er det vigtigt, at du ved købet af dette tilbud tjekker, at du under 'Faktureringsadresse' i forbindelse med dit køb her på SPOTdeal, skriver den adresse hvor algebehandlingen skal udføres. 

Rytholt planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter kortest mulige rute mellem deres kunder. Når arbejdet er udført, sender Rytholt en mail til dig med besked om, at du kan se fotos på din konto på www.rytholt.dk.

Tillæg på ikke-brofaste øer
Tilbuddet gælder i hele Danmark, inkl. alle brofaste øer. Der kan aftales algebehandling på ikke-brofaste øer mod evt. tillæg. Ring eller skriv og hør om priserne, før du bestiller.

Særlige vilkår:
Det er vigtigt, du læser 'vilkår' og 'sådan køber du' grundigt, før du køber, da der knytter sig særlige vilkår til dette tilbud! 


Effektiv og miljøvenlig behandling
Når temperaturerne er positive, er algerne aktive og reagerer derfor hurtigt på den grundige algebehandling, som Rytholt udfører. Rytholt bruger miljøgodkendte sæber (datablade kan ses på rytholt.dk), som dræber mos og alger yderst effektivt og sikrer dig det bedste resultat.

Glæd dig til at se resultatet af Rytholts professionelle algebehandling. Med den rette algebehandling forlænger du levetiden på dit tag.  

Resultatet kommer over tid
En algebehandling kan ikke ses, den dag den er udført. Effekten af algebehandlingen kommer i månederne efter udførelsen. Der er stor forskel på, hvor hurtigt en algebehandling kan ses, det der er afgørende er, hvilke alger der gror på dit tag/fliser mm.

Grønne alger visner på få dage, og effekten af algebehandlingen kan hurtigt ses. Grå og gule alger forandrer ikke udseende af algebehandlingen og kan sidde fast i 18 måneder eller mere, før de falder af, derfor kan flere algebehandlinger på denne type alger være nødvendig.

Se yderlige omkring algebehandling på rytholt.dk eller på denne video:

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Da en algebehandling skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen.

Det er vigtigt at du læser din kvittering/værdibevis grundigt igennem, så du er sikker på, at der er angivet de rigtige informationer under 'Faktureringsadresse', der sikrer, at algebehandlingen bliver udført på den rigtige adresse: 

Hvis der skal foretages ændringer, skal du kontakte SPOT kundeservice så hurtigt som muligt på 33 47 18 18 mandag til fredag fra kl. 8.30-15.30, dog er telefonen lukket mellem 11.30-12.30.Én unik kode gælder for den valgte algebehandlig og evt. tilkøb hos Rytholt

Tilbuddet gælder for 1 eller 1,5 plans huse med et boligareal på op til enten 170 eller 220 m2 afhængig af det købte tilbud. 

Der må max være 2,3 meter til tagrende hele vejen rundt om huset!

Der skal være uhindret adgang omkring bygningen.

DET ER IKKE MULIGT AT AFTALE TID TIL ALGEBEHANDLING, NÅR DER ER TALE OM ET TILBUD. HVIS DER SKAL INDGÅS AFTALE OM BESTEMT TIDSPUNKT, KOSTER ALGEBEHANDLINGEN NORMALPRIS.

Opgaven udføres i tidsrummet 07.00-22.00. Der skal være fri adgang for Rytholt rundt om huset, i perioden frem til arbejdet er udført. Møder Rytholt blokeret adgangsforhold, udføres den del af arbejdet der er adgang til, og hele ydelsen er leveret. Der kan ikke senere kræves genfremmøde af Rytholt for at levere evt. rest af den købte ydelse.

Rytholt planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter korteste mulige rute mellem kunderne. Når arbejdet er udført, sender Rytholt en mail til dig med besked om, at du kan se fotos på din konto på www.rytholt.dk. Kvitteringen for arbejdet udgøres af den mail, der sendes til den oplyste mailadresse, når arbejdet er udført.

Rytholt kommer automatisk forbi senest senest 2. november 2018. OBS! Har du købt algebehandling af dit sommerhus, sker behandlingen senest den 12. december 2018.

Rytholt tager dog forbehold for at måtte udskyde behandlingen pga. vejrforhold.

Kunden accepterer Rytholts alm. handelsbetingelser, som kan læses på www.rytholt.dk.

Rytholt kan kontaktes på hverdage mellem 9.00 og 14.00 på 27 99 49 19. Du kan også sende mail til info@rytholt.dk, besvares indenfor 48 timer på hverdage.

Tillæg på ikke-brofaste øer
Foretages af Rytholt i hele landet, hvortil der er brofast forbindelse. Der kan aftales algebehandling på ikke-brofaste øer mod evt. tillæg. Ring eller skriv og hør om priserne, før du bestiller.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rytholt. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på Generelle vilkår

Rytholt ApS

Hjedsbækvej 53, 9530 Støvring

Sidste chance: 21. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst