Time Of My Life i Tivoli Friheden

Sidste chance!

Oplev en ultimativ 80’er rockhyldest om livets helt store øjeblikke, når den populære 'Time Of My Life' bliver genopsat i april 2019. Sikre dig allerede nu en billet til lørdag den 6. april 2019 i Hermans i Tivoli Friheden til KUN 199 kr. Begrænset antal.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I foråret 2018 blev 'Time Of My Life' i Hermans i Tivoli Friheden til en bragende succes, og derfor bliver 80’er rockhyldesten om de store øjeblikke i livet genopsat i april 2019. Dermed kan endnu flere opleve teaterkoncerten og få mulighed for at synge og danse med på I’ve Had The Time Of My Life og de mange andre hits. MusicalDanmark tør derfor godt love, at salen bliver rødglødende, når sangerne og musikerne sætter ild til scenen fra første tone og tænder op for de største 80’er hits.

Oplev bl.a. With Or Without You af U2, Every Breath You Take af Police, Africa af TOTO, Let’s Dance af David Bowie, Freedom af Wham, (I’ve Had) The Time Of My Life fra Dirty Dancing og mange flere hits.

Og nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtig god musik i 80’erne. Der sniger sig helt sikkert også nogle danske numre ind i handlingen, så du kan komme til at synge med på Vågner i natten og Den jeg elsker.

De medvirkende sangere og musikere kender du fra MusicalDanmarks tidligere store succeser i Hermans, bl.a. Jonas Rasmussen (vinder af melodi Grand Prix 2018), Lene Nørrelykke (nr. 2 i Stjerne for en aften), Jacob Prüser (SEEBACH The musical), Rikke Lillevang, Lucas Hoang m.fl.

Der er med andre ord en strålende musikalsk oplevelse i vente.

Arrangør: MusicalDanmark


Tilbuddet gælder for én billet i kategori A i Hermans i Tivoli Friheden lørdag den 6. april 2019 kl. 16.

SPOTpris 199 kr. Normalpris 405 kr. Spar 50 %

Inkl. i prisen er også et program.

Der er et begrænset antal.

Dit SPOTdeal-værdibevis ombyttes i Hermans foyer i Tivoli Friheden til en nummereret plads i salen fra kl. 15.00 og indtil kl. 15.55 den 6. april 2019 efter "først til mølle princippet". Showet starter kl. 16. Programmet udleveres samtidig med ombytningen af værdibeviset.

Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser, så de er ved siden af hinanden.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Det er ikke muligt at købe handicapbilletter via denne SPOTdeal. Her henvises til Ticketmaster.dk, hvor der er ledsagerordning.

Dit SPOTdeal-værdibevis ombyttes i Hermans foyer i Tivoli Friheden til en nummereret plads i salen fra kl. 15.00 og indtil kl. 15.55 den 6. april 2019 efter "først til mølle princippet". Showet starter kl. 16. Programmet udleveres samtidig med ombytningen af værdibeviset.

Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser, så de er ved siden af hinanden.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Én unik kode gælder for én billet i kategori A i Hermans i Tivoli Friheden lørdag den 6. april 2019 kl. 16.

Inkl. i prisen er også et program.

Det er ikke muligt at købe handicapbilletter via denne SPOTdeal. Her henvises til Ticketmaster.dk, hvor der er ledsagerordning.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MusicalDanmark.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

MusicalDanmark

Bjørnbaksvej 14, 8260 Viby J
Tlf.: 22 30 73 18 | CVR: 30979435 | firserne@live.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. september 2018 kl. 23:59

Time Of My Life i Tivoli Friheden