Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Anmelderroste The Vietnamese

Hos anmelderroste The Vietnamese i St. Kongensgade laver brødrene Vinh Hien Do og Huy Duc Do mad med hjertet. Med friske og økologiske råvarer kreeres retter, der ikke bare appellerer til ganen, men også øjnene.

Vietnamesisk tapas og dessert hos anmelderroste The Vietnamese i St. Kongensgade i hjertet af Kbh.

Pris159

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
713 solgte

Værdi270

Rabat41

Spar111

Med dette tilbud kommer du en tur med rundt i det vietnamesiske køkken, når The Vietnamese byder på tapas og dessert. Navnet har ikke noget med Spanien at gøre, men refererer til størrelsen af retterne, der gør, at du når rundt om flere forskellige smagsoplevelser.

Denne madoplevelse inkluderer The Vietnamese tapas og dessert bestående af:

Tapas:

 • GOI GA: Saltbagt kyllingesalat - kål i strimler, vietnamesiske krydderurter

 • GOI CUON: Bløde rispapirruller - citrongræs-grillede rejer, vietnamesiske pickles, vietnamesisk fermenteret fiskesauce med ananas og sesam

 • CHA GIO: Vietnamesiske forårsruller - sprøde ruller fyldt med hakket svinekød, tigerrejer, svampe, taro og glasnudler

 • NEM NUONG: Kødboller - med hvidløg og peber

 • BO LA LOT: Citrongræs-oksekød - rullet i vild betal-blad og grillet ved høj varme, serveret med risnudler, grøntsager og krydderurter

 • PHO BO: Black angus beef pho - suppe med oksekød og risnudler, toppet med asiatisk basilikum, koriander og bønnespirer

Dessert:

 • Bagt ananas med tamarind- og kokosis

SPOTpris 159 kr. Normalpris 270 kr. Spar 41 %

Værdibeviset kan indløses mandag - lørdag fra kl. 17 - 21 til og med den 30. december 2018.


The Vietnamese
Mange har i de senere år fået øjnene op for det vidunderlige vietnamesiske køkken, der både rummer stor smag, sunde, friske ingredienser og kunstfærdige anretninger, der er en fryd for øjet. Derfor overrasker det ikke, at denne nye restaurantperle i hjertet af København er godt på vej til at blive en favorit blandt københavnske madelskere.

Bag The Vietnamese står to brødre med en fortid i Vietnam og en nutid i Danmark – et eminent udgangspunkt for et succesfuldt koncept, hvor de med nytænkende kulinariske tiltag formår at skabe dansk hygge kombineret med vietnamesisk historiefortælling.

I køkkenet står de to rutinerede brødre samt Bao Son Hoang, i alt tre dygtige kokke, der bidrager med hver deres ekspertise indenfor det vietnamesiske køkken. Der er ingen tvivl om, at der venter en sand fornøjelse for smagsløgene hos The Vietnamese, der også har fået rosende ord med på vejen af Jyllands-Postens madanmelder!

Med dette tilbud kommer du en tur med rundt i det vietnamesiske køkken, når The Vietnamese byder på tapas og dessert. Navnet har ikke noget med Spanien at gøre, men refererer til størrelsen af retterne, der gør, at du kan nå om rundt om flere forskellige smagsoplevelser.

Anmelderrost
The Vietnamese har fået fire ud af seks stjener af Jyllands-Posten madanmelder, der bl.a. skriver

"Der kan være langt mellem snapsene, når man besøger asiatiske restauranter i Danmark, der tit har det med at forvrænge menukortet i en tilstræbt danskervenlig retning. Men på The Vietnamese er maden både velsmagende og med bred appel." og "Tapasserveringen havde vi prøvet ved et tidligere besøg, og den er klart anbefalelsesværdig, der er god mad for en yderst rimelig pris." Jyllands-Posten d. 11. februar 2018.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal reservere bord senest 24 timer før på http://thevietnamese.dk/#book-now. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset i kommentarfeltet.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én The Vietnamese tapas og dessert bestående af:

Tapas:

 • GOI GA: Saltbagt kyllingesalat - kål i strimler, vietnamesiske krydderurter
 • GOI CUON: Bløde rispapirruller - citrongræs-grillede rejer, vietnamesiske pickles, vietnamesisk fermenteret fiskesauce med ananas og sesam
 • CHA GIO: Vietnamesiske forårsruller - sprøde ruller fyldt med hakket svinekød, tigerrejer, svampe, taro og glasnudler
 • NEM NUONG: Kødboller - med hvidløg og peber
 • BO LA LOT: Citrongræs-oksekød - rullet i vild betal-blad og grillet ved høj varme, serveret med risnudler, grøntsager og krydderurter
 • PHO BO: Black angus beef pho - suppe med oksekød og risnudler, toppet med asiatisk basilikum, koriander og bønnespirer

Dessert:

 • Bagt ananas med tamarind- og kokosis


Værdibeviset kan indløses mandag - lørdag fra kl. 17 - 21 til og med den 30. december 2018.

Hver opmærksom på,
at der max er plads til 30 SPOTdeal-gæster hver aften.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til The Vietnamese.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

The Vietnamese

Store Kongensgade 91, 1264 København K

Sidste chance: 18. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst