Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Den Dominikanske Republik

Drømmer du om at holde jul eller nytår under palmerne? Denne rejse tager dig med til det caribiske paradis, Den Dominikanske Republik, hvor azurblåt hav, kridhvide strande og livlig stemning danner rammerne om en uforglemmelig ferie. Rejs 17/12 el. 31/12.

DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK - 14 nt., All Incl., galla-middag mm. Fly fra CPH d. 17. eller 31. dec.

Pris14.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
12 solgte

Særpris!

Drømmer I om kridhvide strande og azurblåt hav? Så har I netop fundet jeres næste rejsemål, Den Dominikanske Republik, som er indbegrebet af Caribien. Et land, der ganske enkelt emmer af alt det, man drømmer om – skønne strande, storslået natur og ikke mindst spændende oplevelser. Mange forbinder cigarer og rom med Cuba, men faktisk er det også en stor del af Den Dominikanske Republik. Her fremstilles de fineste cigarer og en helt fantastisk rom, mens musikkens rytmer spreder sig i gaderne. Bliv ikke overrasket, hvis de lokale pludselig bryder ud i dans eller sang midt på gaden, for stemningen er altid god på Den Dominikanske Republik.

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København til Punta Cana Lufthavn t/r.
 • Mad om bord på flyet.
 • Musik, film og underholdning om bord på flyet.
 • Transport til og fra hotellet.
 • 14 overnatninger på Whala! Bayahibe (kat 3).
 • All Inclusive.
 • Galla-middag den 24/12 eller 31/12.
 • Udflugter: Santo Domingo, romfabrik og ’Den lokale Dominikanske Republik’. 
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer i dobbeltværelse:

Afrejse d. 17. december fra København – Pris pr. person: Særpris 14.998 kr.
Afrejse d. 31. december fra København – Pris pr. person: Særpris 14.998 kr.

Valgfrie tilkøb (købes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 709 kr.
 • Eneværelsestillæg - 5.950 kr.
 • Premium Class - 5.000 kr. 


 

Caribiens nr. 1
Den Dominikanske Republik er et verdensberømt rejsemål og har gennem tiden vundet flere prestigefyldte titler. Landet er bl.a. kåret til ”Det bedste rejsemål i Caribien”, og vi forstår ganske let hvorfor. Klimaet er perfekt, og den afslappede atmosfære skaber de perfekte rammer for jeres næste drømmeferie. Samtidig er det blot et plus, at prisniveauet på Den Dominikanske Republik ikke har nået samme niveau som mange andre ferieøer i Caribien. Og så gør det absolut ingenting, at øens hoteller virkelig har forstået at højne niveauet for All Inclusive.

Cubansk islæt og skøn feriestemning
Mange forbinder cigarer og rom med Cuba, men faktisk er det også en stor del af Den Dominikanske Republik. Her fremstilles de fineste cigarer og en helt fantastisk rom, mens musikkens rytmer spreder sig i gaderne. Bliv ikke overrasket, hvis de lokale pludselig bryder ud i dans eller sang midt på gaden, for stemningen er altid god på Den Dominikanske Republik.

Historiens vingesus
Meget er sket siden Columbus i 1492 ankom til Den Dominikanske Republik. Siden da har landet både hørt under Haiti og Spanien, men blev selvstændig i 1865. De fleste indbyggere på øen stammer fra Afrika eller Europa, og øen fik sit økonomiske gennembrud i 1960’erne og 1970’erne, hvor sukkerproduktionen var på sit højeste. Det fik dog en ende i 1980’erne, og i dag er turismen et af landets allervigtigste erhverv. 

Vejret på Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik har et skønt klima året rundt. Det subtropiske klima skaber en gennemsnitstemperatur om vinteren på 25 grader og massevis af solskinstimer. 

Udflugter: 

Santo Domingo - Historien om Columbus, spanske bygninger og Dominikanske grotter
Kom med tilbage til 15. århundrede, når vi besøger Den Dominikanske Republiks hovedstad, Santo Domingo. Vi starter turen i den gamle bydel, hvor vi går en byrundtur i en af de ældste Europæiske byer anlagt i Amerika. Christopher Columbus bror Bartholomew var spansk guvernør i hovedstaden Santo Domingo, og sammen skabte de den gamle bydel. På vores byvandring kommer vi forbi Columbus-museet, den gamle katedral og ikke mindst det store torv, Parque Colon, hvor Christopher Columbus står statueret i dag. Vi nyder frokosten i hyggelige omgivelser på en af de lokale restauranter. Efterfølgende kører vi til den nye bydel, hvor vi passerer præsidentens palads og Columbus gravsted. Dagens sidste stop er ved de flotte grotter lige uden for centrum.
Heldagstur inkl. frokost og drikkevarer.

Den Caribiske rom
Mange forbinder Cuba med rom, men den smager mindst lige så godt i Den Dominikanske Republik. Tag med bag facaden og få et unikt indblik i, hvordan den bliver til!

Vi besøger en romfabrik, hører om om fremstillingen og besøger selvfølgelig "bodegaen", hvor vi kan smage på varen. Der bliver også et stop ved en lokal, mindre cigarfabrik - endnu en ægte carbiske oplevelse. På turen bliver der også tid til at spise frokost i Bayahibe og naturligvis tid til at shoppe løs blandt de mange rom-flasker.

Den Lokale Dominikanske Republik
På turen i dag kommer vi helt tæt på den lokale befolkning. Vi starter dagen sammen med vores helt fantastiske engelske guide Norbert, som om nogen ved, hvad han snakker om. Norbert er fastboende på Den Dominikanske Republik og har kørt denne fantastiske tur i hele 16 år. Første stop gør vi ved en hyggelig lille familie, som har haven fuld af ”naturligt guld”. Vi bliver taget med igennem processerne for både kaffe og chokolade, som de selv dyrker i haven. Vi fortsætter videre til den lokale by Higüey, hvor Norbert følger os igennem det meget lokale mad-marked, hvor alle sanserne kommer i spil. Kort tid efter nyder vi en god frokost på en hyggelig restaurant med en udsigt, der er fem stjerner værdigt. Vi sejler en lille tur i lokale fiskerbåde gennem de prægtige mangrovetræers fantastiske skud og til fulgenes fløjten. Sidste stop på dagens tur gør vi ved en afrikansk stamme, beliggende mellem landets mange sukkerør. Her er der mulighed for at komme med ind i en helt anden verden, når stamme-medlemmerne demonstrerer den lokale trosretning, voodoo. En helt unik oplevelse tæt på den lokale befolkning.

Turen bliver kørt på engelsk af Norbert, vores danske rejseleder er med som oversætte og kan svare på spørgsmål.

Whala! Bayahibe – Kategori 3
All Inclusive, mange poolområder og lige ved havet
Direkte ved Det Caribiske Hav ligger Whala!Bayahibe. Et fantastisk hotel i Bayahibe, hvor I kan nyde høj service og det caribiske liv. Den paradislignende Dominicus-strand ligger under 1,5 kilometer fra hotellet – men på hotellet har de også deres eget kunstige-strandafsnit og hotellet ligger direkte ud til havet.

På Whala! Bayahibe finder i fire skønne poolområder og en fantastisk strandbar, hvor I kan nyde en forblindende havudsigt. Hotellet har solstole og parasoller ved både havet og poolen. Hotellet har også sin egen restaurant og bar, hvor I kan nyde hotellets gode All Inclusive – I altså alle måltider inkluderet.

Whala! Bayahibe er et rigtig godt valg i skønne omgivelser til ren afslapning. Vil I besøge en af områdets berømte stranden – enten Dominicus eller Bayahibe – kan I benytte hotellets egen shuttlebus, der kører direkte der til. Flyinformation

Flytider København:
Afgang fra København kl. 09.25
Ankomst til Punta Cana kl. 15.20
Afgang fra Punta Cana kl. 17.20
Ankomst til København kl. 07.50

*Premium Class
Ekstra benplads
10 kg ekstra bagage
Separat check-in (på udrejse)
Lounge adgang (Aviator Lounge)
Opgraderet måltider
Golfbag (gratis)
Gratis drikkevarer (ikke champagne)
Egen tv-skærm

Thomsen Airways /TUI Flight http://www.tuiflynordic.dk/
Tilladt bagage på selskabets økonomiklasser er (pr. person over 2 år) 20 kg. ved check-in inklusive 1 stk. håndbagage (maks. 5 kg). Vær opmærksom på, at de 20 kg. er totalvægten, så medbringer du fx 17 kg. indchecket bagage, kan du kun medbringe 3 kg. håndbagage.
Maksimummål for håndbagage er 55 x 40 x 23 cm inkl. hjul.
Pakker to personer i en kuffert, må kuffertens vægt ikke overstige 32 kg.
Børn under to år må maksimalt medbringe 10 kg. i alt eksklusive evt. klapvogn.

På alle Thomas Cook-flyvninger er det muligt at tilkøbe varm mad. Det er også muligt at bestille allergivenlige måltider – senest 7 dage før afrejse.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra København til Punta Cana Lufthavn t/r.
Mad om bord på flyet.
Musik, film og underholdning om bord på flyet.
Transport til og fra hotellet.
14 overnatninger på Whala! Bayahibe (kat 3).
All Inclusive.
Galla-middag den 24/12 eller 31/12.
Udflugter: Santo Domingo, romfabrik og ’Den lokale Dominikanske Republik’.  
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer i dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (købes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 709 kr.
Eneværelsestillæg - 5.950 kr.
Premium Class - 5.000 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 15. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst