Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

RUNDREJSE I INDIEN MED DANSK REJSELEDER

Oplev både nationale festdage og safari på denne eventyrlige rundrejse i Indien. New Delhi, Agra, Taj Mahal, safari i Ranthambore National park og farvernes fest 'Holi' i marts el. lysfesten Diwali i nov. - det er bare lidt af det, du kan glæde dig til!

RUNDREJSE I INDIEN - 10 dages eventyr med dansktalende rejseleder. Afrejse 1/11 2018 og 14/3 2019.

Pris12.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Særpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rundrejse i Indien. Eventyret starter i hovedstaden New Delhi, som emmer af historie og grandios arkitektur fra både Stormogulerne og det engelske kolonistyre. Et af turens højdepunker er Agra, den gamle hovedstad. Det var her Stormogulerne byggede deres flotteste bygninger, hvoraf det røde fort og det underskønne Taj Mahal er bedst kendt. Senere kommer I til Ranthambore National park, hvor I skal på Safari med mulighed for at se den mægtige tiger. I Jaipur møder vi ørkenens kameler og ser Maharajaens lyserøde palads. Her sluttes turen af på bedste vis, når farvernes fest 'Holi' (marts) eller lysfesten Diwali (november) fejres. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til New Delhi t/r 
 • 2 måltider ombord på flyet
 • Morgenmad på ankomstdagen
 • 8 overnatninger på gode mellemklasse hoteller
 • Morgenmad alle dage.
 • 10 dages spændende program og masser af udflugter
 • Alle entréer på nævnte udflugter
 • Rickshaw-tur i Old Delhi
 • Rickshaw-tur i Bharatpur fuglereservat
 • To safarikørsler i Ranthambore National park
 • Dansktalende rejseleder – fra start til slut.
 • Indisk lokalguide
 • Alle kendte skatter og afgifter

Afrejse fra København den 1. - 10. november 2018 (Bemærk at denne afgang skal købes senest d. 13. september).
Dobbeltværelse: Særpris 12.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: Særpris 15.995 kr. pr. person.

Afrejse fra København den 14. - 23. marts 2019.
Dobbeltværelse: Særpris 12.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: Særpris 15.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Betaling
Ved køb af rejsen med afgang den 14. marts 2019, kan du selv vælge, om du vil betale det fulde beløb med det samme eller et depositum på 4.000 kr. pr. person. Vælger du at betale depositum, skal restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse. Betaling til Over Alle Bjerge skal ske ved bankoverførsel.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
 • Visum til Indien (Du kan ansøge selv for 550 kr. eller Over Alle Bjerge kan gøre det for 1000 kr.).
 • Øvrige måltider
 • Fejring af Holi (marts) – 350 kr.
 • Fejring af Diwali (november) - 350 kr.
 • Drikkevarer til måltider
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr. pr. person.


Flytider fra København (flyvninger med Air India):
Afgang d. 1. november fra København kl. 20.45 - Ankomst New Delhi d. 2. november kl. 07.35
Afgang d. 10. november fra New Delhi kl. 14.30 - Ankomst København d. 10. november kl. 18.45

Flytider fra København (flyvninger med Finnair):
Afgang d. 14. marts fra København kl. 16.45 - Ankomst Helsinki d. 14. marts kl. 19.20
Afgang d. 14. marts fra Helsinki kl. 20.20 - Ankomst New Delhi d. 15. marts kl. 06.40

Afgang d. 23. marts fra New Delhi kl. 10.35 - Ankomst Helsinki d. 23. marts kl. 14.45
Afgang d. 23. marts fra Helsinki kl. 15.30 - Ankomst København d. 23. marts kl. 16.05

Der tages forbehold for ændringer af flytider og hotel af samme standard.
 Program:Dag 1: Fra København til Indien
Vi flyver fra København om eftermiddagen. I lufthavnen møder I rejselederen fra Over Alle Bjerge, som er med fra starten og kan således hjælpe med at udfylde formularer og komme igennem visum/paskontrol og lufthavn når vi kommer frem. 

Dag 2: Præsident palads og Gandhis mindepark
Om morgenen ankommer vi til den pulserende storby New Dehli. Vi tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping. Her vil der være mulighed for morgenmad og et bad inden vi skal ud og se på byen. Vi starter vores oplevelser med Hamayuns mausoleum som er et af de klassiske bygningsværker. Mausoleet blev bygget til den anden Stormogul og er et fantastisk eksempel på den Indo-Persiske byggestil og en smagsprøve på det senere Tajs Mahal. Vi besøger herefter Qubt Minar der som Hamayuns Mausoleum er på UNESCOs fornemme liste over verdens kulturarv. Det 73 meter høje murstens tårn er bygget helt tilbage i 1192 af Delhis første sultan og er det højeste i verden af sin art. I løbet af turen vil vi spise frokost sammen. Endelig ser den nye del af byen. Vi kører forbi præsidentpaladset og den store India Gate som leder tankerne til triumfbuen i Paris.

Dag 3: Det myldrende old Delhi med basar og rickshaw tur
I dag skal vi ud og se på ”Old Delhi” og kører forbi det røde fort. Det imponerende bygningsværk blev bygget i 1638-48 hvor Mogulerne havde deres storhedstid. De 33 meter høje mure af rød sandsten knejser over resten af det gamle Dehli. Ikke så langt fra fortet ser vi også Indiens største Moske, fredagsmoskeen Jama Mashid fra 1700 tallet. I samme område tager vi på en rickshaw tur i de gamle gader ved Chandni Chowk bazaren. Vi oplever stemningen ved Raj Ghat som er det sted hvor man mindes landsfaderen Mahatma Gandhi. Her er en fredelig park og en evigt brændende flamme på stedet hvor hans kremation fandt sted.

Dag 4: Taj Mahal i horisonten
Om formiddagen kører vi til den gamle hovedstad Agra som med en historie på omkring 3500 år har masser af gammel kultur. Byen havde sin gyldne periode under stormogulerne der gjorde byen til Indiens hovedstad i 1526. Stormogulen Babur indtog stedet og hans efterfølgere regerede byen helt frem til Englænderne overtog i 1803. Fra den tid finder man nogle af Indiens mest fantastiske bygningsværker herunder stormogulernes palads det Røde Fort og det verdenskendte Taj Mahal. Vi spiser frokost undervejs på køreturen til Agra. Senere på eftermiddagen besøger vi det Røde fort i Agra hvor Stormogulerne boede mens Agra var hovedstad for deres mægtige rige. Ved solnedgang besøger vi Mehtab Bagd som betyder månehaven. Den ligger på den anden side af floden og er det bedste sted at se Taj Mahal fra på afstand. Det siges endda at Shah Jahan havde tænkt sig at bygge en sort udgave af Taj Mahal her på dette sted så der var to ens bygninger der lå over for hinanden. Så kunne han ligge over for sin elskede og de ville være forenet til evig tid.

Dag 5: Verdens smukkeste bygning
Man har sagt at Taj Mahal er verdens smukkeste bygning og når man står foran den i morgensolens bløde stråler og hører den smukke historie er man ikke i tvivl. I går så vi Taj Mahal fra afstand. I dag skal vi helt tæt på og se alle de smukke detaljer. Det er bygget af Stormogul Shah Jahan til hans livs kærlighed i midten af 16 tallet og er det ypperste af Indisk islamisk arkitektur. Taj Mahal synes perfekt fra alle vinkler og går man tæt på ser man de detaljerede udskæringer og indlæg med halvædelstene. Det er i sandhed et at verdens vidundere. Herefter besøger i Bharatpur fuglereservat der er verdensberømt for den store bestand af vandfugle. Der er over 400 forskellige arter hvilket har bragt stedet på UNESCOs liste over verdens naturarv. Vi kører rundt og ser parken i rickshaw. Hvis tiden tillader det besøger vi også stormogulens forladte hovedstad Fatehpur sikri. Først på aftenen tager vi toget til Ranthambore. En kort men spændende tur på ca. to timer.

Dag 6: Safari på udkig efter tigeren
Vi bor to nætter ved Indiens mest berømte National park. Vi har både en safari køretur om morgenen og en om aftenen. Begge tidspunkter hvor dyrene er mest aktive. Vi har skiftet bussen ud og kører i flere små safari køretøjer. Her findes den største bestand af vilde Bengalske Tigre og verdens naturfotografer har taget forsidebilleder til blade som f eks National Geographic. Forhåbentlig får vi den at se men der er også mulighed for at opleve en række andre interessante dyr herunder leoparder, bjørne, gazeller, krokodiller, python slanger, hyæner, sjakaler og aber. I gamle dage var det Maharajaens af Jaipurs private jagtområde men blev fredet som Nationalpark i 1973.

Dag 7: (november) Kurs mod ørkenen og Diwali festen
Vi kører fra Ranthambore og sætter kurs mod ørkenen i vest. Jaipur er hovedstad i delstaten Rajastan og kaldes ”den lyserøde by” fordi hele byen blev malet rosa til ære for Storbritanniens Prins Albert, da han kom på officielt besøg i 1853. Om aftenen skal vi fejre Diwali lysfesten med vores indiske værter. Der er et hav af forskellige myter og traditioner men fælles for Diwali er at alle de millioner lys der bliver tændt af verdens 1 milliard hinduer har samme betydning: Oplysningens sejr over mørket, det gode over det onde, visdom over uvidenhed samt håb over fortvivlelse. I er indbudt til fest på det ikoniske ”Diggi palads” i Juipur. Her vil i opleve en af Indiens vigtigste og mest farverige festivaler på nært hold. En fantastisk aften med dejlig indisk mad, fyrværkeri, musik, underholdning og blomsterkranse om halsen. (Bemærk at Diwali festen med middag er tilkøb til 350 kr.)

Dag 7: (marts) Kurs mod ørkenen og Maharajaens paladser
Vi kører fra Ranthambore og sætter kurs mod ørkenen i vest. Jaipur er hovedstad i delstaten Rajastan og kaldes ”den lyserøde by” fordi hele byen blev malet rosa til ære for Storbritanniens Prins Albert, da han kom på officielt besøg i 1853. Hovedattraktionen i Jaipur er Amber Fort som vi tager fra morgenstunden. Et imponerende bygningsværk der ligger flot på en bakketop. Dem der har lyst tager turen op til fortet på elefant ryg. Man kan dog også vælge at blive kørt med jeep. Vi kører også forbi det smukke Hawa Mahal ”vindens palads”. I City Palace har Maharajaen regeret over delstaten Rajastan i flere århundreder. Her ser vi desuden et museum med en stor samling af malerier, rustninger, kongelige rober og tæpper. Vi spiser frokost sammen på turen rundt i Jaipur.

Dag 8: (november) Maharajaens paladser
Hovedattraktionen i Jaipur er Amber Fort som vi tager fra morgenstunden. Et imponerende bygningsværk der ligger flot på en bakketop. Dem der har lyst tager turen op til fortet på elefant ryg. Man kan dog også vælge at blive kørt med jeep. Vi kører også forbi det smukke Hawa Mahal ”vindens palads”. I City Palace har Maharajaen regeret over delstaten Rajastan i flere århundreder. Her ser vi desuden et museum med en stor samling af malerier, rustninger, kongelige rober og tæpper. Om eftermiddagen går vi en tur i de smalle gamle gader og besøger også den gamle basar.

Dag 8: (marts) Holi ”Festival of Colours” 
I dag skal vi fejre ”Farvernes fest Holi” med vores indiske værter. Festivalen er en af de største i Indien, måske den mest populære og helt sikkert den mest farvestrålende. Den fejres som ”festival of Colours” og ”festival og Love” af 1 milliard hinduer verden over og størst er festivalen i hjemlandet. Den markerer vinterens afslutning, forårets ankomst og det godes sejr over det onde. Der er mange ritualer og traditioner forbundet med Holi men bedst kendt er det farveorgie som indhyller Indien i disse dage. Folk kaster farver på hinanden. Vandpistoler og vandballoner bruges også for at overdænge hinanden med vand og farver. Ingen og intet er helligt; Venner eller fremmede, rig eller fattig, mand eller kvinde, børn og gamle. Alle må acceptere denne farveleg der foregår uden foran templer, i parkerne og på gader og stræder. Vi vil dog sørge for et set tøj til jer så i ikke ødelægger jeres private tøj. I er indbudt til fest på det ikoniske ”Diggi palads” i Juipur. Her vil i opleve en af Indiens vigtigste og mest farverige festivaler på nært hold. En fantastisk dag med dejlig indisk mad, musik, underholdning og et farveorgie uden lige. (Fejringen på Diggi Palace er et tilkøb til 350 kr.)

Dag 9: Fra Rajastan til New Delhi.
Efter morgenmaden kører vi til New Delhi. Resten af dagen er til fri disposition. Man kan gå på et af Indiens sprudlende markeder eller tage nærmere kig på nogle af de mange attraktioner eller museer denne gamle hovedstad indeholder.

Dag 10: New Dehli til København.
10 dages eventyr er ved at være til ende og vi har fået oplevelser for livet. Vi kører til morgenen om formiddagen og flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen.Hotelliste
Delhi, Rockland CR park, 2 nætter
Agra, Royal Residency, 1 nat
Ranthambore, Jungle Vilas, 2 overnatninger
Jaipur, Golden Tulip, 2 overnatninger
Delhi, Rocland CR Park, 1 overnatningRejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere. Vi har generelt valgt gode løsninger frem for at spare her og der og har valgt den bedste årstid (som en dansk sommerdag). Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail kasper@overallebjerge.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du sende et billede/scan af dit pas og oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til New Delhi t/r
2 måltider ombord på flyet
Morgenmad på ankomstdagen
8 overnatninger på gode mellemklasse hoteller
Morgenmad alle dage.
10 dages spændende program og masser af udflugter
Alle entréer på nævnte udflugter
Rickshaw-tur i Old Delhi
Rickshaw-tur i Bharatpur fuglereservat
To safarikørsler i Ranthambore National park
Dansktalende rejseleder – fra start til slut.
Indisk lokalguide
Alle kendte skatter og afgifter.

Begrænset antal pladser til salg.

Betaling
Ved køb af rejsen med afgang den 14. marts 2019, kan du selv vælge, om du vil betale det fulde beløb med det samme eller et depositum på 4.000 kr. pr. person. Vælger du at betale depositum, skal restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse. Betaling til Over Alle Bjerge skal ske ved bankoverførsel.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
Visum til Indien ( Du kan ansøge selv for 550 kr. eller Over Alle Bjerge kan gøre det for 1000 kr.).
Fejring af Holi (marts) – 350 kr.
Fejring af Diwali (november) - 350 kr.
Øvrige måltider
Drikkevarer til måltider
Drikkepenge - beregn ca. 250 kr. pr. person.

Flytider fra København (flyvninger med Air India):
Afgang d. 1. november fra København kl. 20.45 - Ankomst New Delhi d. 2. november kl. 07.35
Afgang d. 10. november fra New Delhi kl. 14.30 - Ankomst København d. 10. november kl. 18.45

Flytider fra København (flyvninger med Finnair):
Afgang d. 14. marts fra København kl. 16.45 - Ankomst Helsinki d. 14. marts kl. 19.20
Afgang d. 14. marts fra Helsinki kl. 20.20 - Ankomst New Delhi d. 15. marts kl. 06.40

Afgang d. 23. marts fra New Delhi kl. 10.35 - Ankomst Helsinki d. 23. marts kl. 14.45
Afgang d. 23. marts fra Helsinki kl. 15.30 - Ankomst København d. 23. marts kl. 16.05Der tages forbehold for ændringer af flytider og hotel af samme standard.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894

Over Alle Bjerge - Danmarks Bedste Firmanavn 2017

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 25. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst