Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Julestemning på krydstogt i Middelhavet

Tag med på et dejligt Middelhavskrydstogt og oplev juleforberedelserne i Sydeuropa. Rejsen inkluderer fly og 7 nætter på skibet med helpension. Rejs 15. december fra 5.990 kr. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT I MIDDELHAVET- 7 nætter, helpension ombord og fly. Rejs fra CPH d. 15. december 2018.

Pris5.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

Særpris!

Krydstogter er ferie og forkælelse for krop og sjæl året rundt, og du kan nu tage på en fantastisk rundrejse til bl.a. Rom, Barcelona og Mallorca. Du sover i samme seng hver nat, og hver morgen venter nye oplevelser.

Du sejler med rederiets flagskib, Costa Diadema, som er dit flydende hotel og transport på denne tur, hvor du kan opleve en skøn blanding af kultur, julestemning, natur, fantastisk hyggelige italienske byer og fransk charme. Du besøger de tre mest eftertragtede ferielande ved Middelhavet – Spanien, Frankrig og Italien.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse længere nede.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano t/r
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7-nætters krydstogt ombord på Costa Diadema
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: Særpris 5.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 6.390 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 6.890 kr. 
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 7.290 kr. 
Balkon Kahyt Classic*: Særpris 7.690 kr.
Balkon Kahyt Premium: Særpris 7.990 kr. 

*Kan have begrænset udsyn grundet f.eks. redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og det samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejserute:

15.12: Fly til Milano og transport til skibet for check in. Afgang Savona kl. 17.00
16.12: Kl. 08.00-17.00 Marseille, Frankrig
17.12: Kl. 09.00-19.00 Barcelona, Spanien
18.12: Kl. 09.00-17.00 Palma de Mallorca, Spanien
19.12: På havet
20.12: Kl. 08.00-16.00 Palermo, Italien
21.12: Kl. 09.00-19.00 Civitavecchia, Italien
22.12: Ankomst Savona kl. 08.00. Transport til lufthavnen og hjemrejse

Der tages forbehold for ændringer af rejseruten.

Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

15.12: Kl. 08.55-11.00 København – Milano
22.12: Kl. 17.00-19.05 Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Der er inkluderet transport mellem lufthavn og skib på både ud- og hjemrejsen.

Skibet
Livet ombord på Costa Diadema er et kapitel for sig. Det kun fire år gamle skib er stort og byder på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes underholdning, lækker udendørs- og indendørs poolområde, flere jacuzzis udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes en stor spa- og wellnessafdeling, som du mod betaling kan nyde og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring jer, og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer – det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle kommer i hvidt eller maskebal. Tag med og nyd en afslappet ferie i dejlige omgivelser med mulighed for at besøge nogle af de dejlige Middelhavsbyer, som oser af liv året rundt, og som netop i december syder af julestemning.

Mad og drikke
Turen inkluderer alt mad ombord på skibet. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du får dejlig mad serveret, bestilt ud fra et godt og varieret menukort. Du er også velkommen i buffeten fra tidlig morgen til sent. Her er altid en snack og en kop kaffe. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier. 

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet.


Eventuelle tilkøb ved bestilling

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes en All Inclusive drikkepakke (Piu Gusto). Pakken omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vand, soft drinks, frugtjuice og varme drikke som kaffe, te og kakao, vin, øl og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. 

Drikkepakken koster 225 kr. pr. dag/1.575 kr. for hele krydstogtet og kan tilkøbes hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen eller efterfølgende online hos Costa.

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 3.990 kr.
Voksne: 4.990 kr.

Enekahyt 
Tillæg for indvendig kahyt: 1.600 kr.
Tillæg for udvendig kahyt 2.100 kr.
Tillæg for kahyt med balkon: 2.600 kr.
 
Begrænset antal pladser, så der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes ombord eller forudbestilles direkte hos Costa. Se Costas udflugtsprogram her.
Der er også mulighed for arrangementer i land på egen hånd, og mange steder står lokale operatører og tilbyder arrangementer.


Rejsebeskrivelse
Costa Diadema stævner ud fra Savona i Norditalien og sætter kursen mod Marseille, der anløbes næste morgen. Marseille er Frankrigs næststørste by med godt 850.000 indbyggere. En charmerende by i dag og ikke som tidligere en ”berygtet” havneby. Marseille har en hyggelig bykerne med masser af butikker og sikkert julepyntede gader. Nede i havneområdet oser der af hygge med boder og mange hyggelige steder at holde en lille pause. Rederiet tilbyder en vifte af udflugter, men en dag i Marseille på egen hånd kan bestemt også anbefales. (På skibet tilkøbes busbillet fra skibet til byen).

Mandag morgen er du fremme i den catalanske hovedstad Barcelona, som jo er kendt for mange smukke ting, som bl.a. Gaudis værker, La Sagrada Familia, Park Güell, Camp Nou, Columbus søjlen og den smukke La Ramblas. Barcelona er et besøg værd året rundt.

Du forbliver i Spanien, men lægger fastlandet bag dig, og sejler i stedet mod den største af Balearerne - øen Mallorca - hvor skibet anløber hovedstaden Palma med den smukke katedral. En dag i Palma er ensbetydende med charme, hygge og spansk stemning.

Herefter venter en dag på havet, hvor du rigtig kan slappe af og nyde faciliteterne på Costa Diadema. På skibet arrangeres masser af underholdning dagen igennem. Du kan også vælge at lade dig forkæle i den 7800 m2 store Samsara Spa- og Wellnessafdeling. Her kan du nyde forskellige saunaer, spa, tyrkisk bad og meget mere, eller du kan tilkøbe nogle af de lækre behandlinger der bydes på. (Samsara Spa og Wellness er mod betaling). Skibet har også stort indendørs poolområde med jacuzzier, ligesom du har fri adgang til det flotte fitnesscenter. På skibet har du derudover mulighed for at afprøve dine køreegenskaber i en Formel 1-simulator, tage en tur i biografen, nyde en kop kaffe eller drink i en af de 15 barer og lounger. Dagen ombord vil ”flyve” afsted.

Endnu en Middelhavsø er nu i sigte, og denne gang er den italiensk. Torsdag morgen anløbes turens sydligste by, Palermo, på ”mafiaøen” Sicilien. Her siger statistikkerne, at gennemsnitstemperaturerne i december måned er mellem 14 og 17 grader – vel ikke så ringe en decemberdag. (Husk dog det er statistikker, vi taler om!). Palermo er indbegrebet af en italiensk by og er i 2018 Italiens kulturby. Skibet anløber stort set i centrum af Palermo, og du kan sagtens nyde dagen på egen hånd i byen. F.eks. kan du tage en tur rundt med de berømte røde busser ”hop on/off” og opleve en julepyntet by.

Næste stop bliver Civitavecchia udenfor Rom. Tilbring dagen i den hyggelige by eller tag en tur til den italienske hovedstad, der byder på store seværdigheder, såsom Colosseum, Den Spanske Trappe, Trevi Fontænen og Peterspladsen med den imponerende Peterskirke – en af verdens største kirkebygninger.

Lørdag morgen er du tilbage i Savona, hvor krydstogtet startede. Herfra er der transport til lufthavnen for hjemrejse efter en hyggelig uge i tre forskellige lande.


Kahytstyper
1 = Balkonkahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Indvendig kahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og det samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano t/r
 • 20 kg bagage plus 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7-nætters krydstogt ombord på Costa Diadema
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge som udgør 630 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Rejsedokumenter og forsikringer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen
Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Vi anbefaler, at du har en rejseforsikring, der som minimum dækker sygdom og hjemtransport. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 29. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst